TropiCasa Bewertungen 37

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer onprofessionele webwinkel. Zodra je iets aangeeft wat hen niet bevalt, stopt iedere vorm van communicatie. Ik wacht inmiddels al sinds november op mijn terugbetaling. Ondanks meerdere poging... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer prettig ontvangen, was moeilijk te vinden maar buiten stond iemand mij op te wachten. De krabpalen waren nog mooier dan op internet. Op alle vragen kreeg ik professionele antwoorden. Het k... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Bij TropiCasa ontwerpen en verkopen we exclusieve krabpalen en kattenmeubels van massief suar- en teak hout. Elk stuk is uniek, handgemaakt en ontworpen om perfect te passen in moderne interieurs. Geen pluche of plastic, maar duurzaam tropisch hout met karakter. Onze producten combineren functionaliteit voor je kat met esthetiek voor je huis. Wij geloven in kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. Daarom leveren en monteren wij elke bestelling gratis, professioneel en met zorg – door heel Nederland (en op afspraak ook daarbuiten). TropiCasa – Voor katten met stijl. En baasjes met smaak.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

37 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Zeer onprofessionele webwinkel

Ik wacht inmiddels al sinds november op mijn terugbetaling. Ondanks meerdere pogingen tot contact wordt er niet inhoudelijk gereageerd. Hierdoor ben ik helaas genoodzaakt geweest om juridische stappen te ondernemen.

Op basis van mijn ervaring raad ik dit bedrijf absoluut niet aan.

25. Februar 2026

Onbetrouwbaar

Wij proberen al 10 dagen in contact te komen met het bedrijf, omdat onze bestelling niet is bezorgd. Het transportbedrijf is ook niet bereikbaar.

We willen alsnog heel graag de bestelling ontvangen, maar zien alleen maar rode vlaggen.

2. Februar 2026

Geen antwoord Update

Als reactie op het bericht op Trusted Shops heb ik op 6 januari 2026 een bericht naar het genoemde e-mailadres gestuurd. Nu wacht ik weer op een reactie. Ik zou het fijn vinden als de woorden nu gevolgd zouden worden door daden. Anders heeft begrip voor de situatie helaas weinig zin voor mij.

Helaas kan ik tot nu toe nog geen goede ervaring melden. De bestelling werd op 10-11-2025 verzonden. Op 15-12-2025 vroeg ik voor het eerst naar de huidige status van de bestelling. Ik wilde alleen een tussentijdse stand van zaken weten. Hierbij moet worden opgemerkt dat mijn e-mail eerst in het Duits werd verzonden. Op 22-12-25 stuurde ik nogmaals een e-mail in het Nederlands met hetzelfde verzoek.

Op 29-12-25 stuurde ik een derde e-mail met dezelfde inhoud. Helaas heb ik op geen van de e-mails een antwoord gekregen. Ik begrijp natuurlijk ook de situatie met de feestdagen. Toch wacht ik tot op heden nog steeds op een antwoord. Gezien de prijs van het product verwacht ik op zijn minst een reactie. Anders voelt het voor mij als slecht werk, of op sommige momenten zelfs als oplichting. Ik houd de beoordeling op dit moment nog even in stand.

5. Januar 2026
TropiCasa-Logo

Antwort von TropiCasa

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij vinden het oprecht vervelend om te lezen dat u zich genegeerd heeft gevoeld en begrijpen heel goed dat dit tot frustratie en twijfel leidt. Dat is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij willen dit graag transparant en correct toelichten. Wij hebben intern uitgebreid gezocht, maar hebben helaas geen van de door u genoemde e-mails kunnen terugvinden. Niet in onze inbox van info@tropicasa.nl, noch in support@tropicasa.nl, en ook niet in onze spamfilters.

Het feit dat u meerdere keren heeft gemaild zonder reactie, had nooit mogen gebeuren en begrijpen wij volledig als zeer teleurstellend. Dat dit rond de feestdagen extra lang heeft aangevoeld, realiseren wij ons des te meer.

Wij nemen uw signaal serieus en willen dit graag persoonlijk en direct met u oplossen. Kunt u ons laten weten:
- Via welk e-mailadres u ons heeft benaderd, en

- Wat uw ordernummer is

U mag ons ook gerust opnieuw mailen via support@tropicasa.nl. Wij komen hier graag netjes en met wederzijds vertrouwen met u uit.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kapotte paal en geen gehoor

Er gaat helaas veel niet goed. Binnen drie dagen vertoonde de paal helaas flinke scheuren. Ondanks voorzichtige hantering van ons en katjes die (nu nog) voorzichtig en ontdekkende mee omgingen. Gelijk contact gezocht met het bedrijf, zou maandag intern besproken worden. "Wij zouden van hen horen". Inmiddels zelf gevraagd naar een update en wederom geen gehoor. Het mobiele nummer wordt al dagen niet opgenomen, het schakelt direct over op de voicemail. De chatfunctie op de website wordt ook niet beantwoord.

Ik hoop nog een reactie te ontvangen zodat wij weer een veilige paal zonder scheuren tegenmoet kunnen zien.

20. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik probeer al een week contact te…

Ik probeer al een week contact te krijgen over onze bestelling. Er wordt niet gereageerd op mail, de telefoon wordt niet opgenomen en er wordt ook niet teruggebeld. Ook via het contactformulier op de website blijft het stil.
En ik lees hier dat wij niet alleen staan hierin en dat meer mensen deze ervaring hebben.

Update: inmiddels hebben we de paal al weer een week in huis. Mooie kwaliteit en stevige paal. Een van onze katten is er erg blij mee. Ook is er via mail excuses gemaakt voor het uitblijven van reactie op mijn eerdere communicatie pogingen.

Al met al tevreden met de paal en de afhandeling van de bestelling na mijn eerste review.

31. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Niet bereikbaar

Er gaat vanalles mis met onze bestelling. De bezorging zou meerdere dagen achter elkaar plaatsvinden en er is geen krabpaal geleverd. De track and trace geeft inmiddels aan dat we de krabpaal afgeleverd is, terwijl dit niet het geval is.
Ik kom op geen enkele manier in contact met Tropicasa om dit op te lossen.

Hopelijk krijgen we alsnog contact en ontvangen we de (dure) krabpaal, waar we al weken op wachten!

Update 10-11: We hebben de krabpaal gelukkig alsnog ontvangen. Ik pas de review aan van 2 naar 4 sterren. Blij met de krabpaal, iets minder blij met de koeriersdienst die de bezorging doet.

31. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Waardeloze bezorging, support nagenoeg onbereikbaar

Na 8 weken eindelijk de bevestiging dat onze krabpaal klaar was en verzonden zou worden. We wisten dat het lang zou duren, dit is dan ook niet de reden van de 1 ster. Wat wel de reden is, is dat de krabpaal op 23 oktober verzonden was via Logique (waardeloos koeriersbedrijf). Op 27 oktober kreeg ik een mail dat de bezorger onderweg was en rond 16u zou langskomen. Omdat mijn dochter zwemles rond die tijd heeft, heb ik extra iemand anders thuis laten wachten, helaas is er niemand komen opdagen. De track&trace gaf daarna ineens aan dat het pakket op 29 oktober geleverd zou worden (morgen op het moment van schrijven). Tot mijn verbazing kijk ik zojuist nog eens op de track&trace, nu staat er weer 30 oktober!

Hier kan toch geen mens meer rekening mee houden?
Gisteren een mail hierover gestuurd naar support en via de website een chatbericht gestuurd (zou direct beantwoord worden), helaas ruim 24u later nog altijd geen reactie. Telefonisch is Tropicasa ook niet bereikbaar. En dit voor een krabpaal van ruim 650 euro!

Update 17-11-2025: Na eindeloos heen en weer gedoe tussen de transporteur en tropicasa is de krabpaal eindelijk geleverd. Ik wil hierbij opmerken dat dit voor 95% te wijten valt aan de waardeloze transportbedrijven (zowel Logique, die inmiddels failliet is, als ook Pure Transport, die de zaakjes van Logique zou oppakken). Tropicasa heeft uiteindelijk deze klacht prima opgepakt, het enige wat Tropicasa zou kunnen verbeteren, is de klantenservice, aangezien deze door personeelstekort moeilijk tot niet bereikbaar is.

28. Oktober 2025

Geweldige ervaring…

Een fijn bedrijf wat prachtige krabpalen maakt. En de communicatie is geweldig. Weinig andere bedrijven reageren zo snel op vragen of anderzijds. Superblij met hoe alles gegaan is en natuurlijk met de prachtige krabpaal wat een lust voor het oog is. Een mooie natuurlijke aanvulling in mijn woonkamer. Andere mensen zien als eerste de prachtige krabpaal!

4. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet wat je verwacht

Luxe en exclusieve producten... met goede aflevering en persoonlijk.
Wij ontvingen onze krabpaal welke wij op 26 juni hebben besteld op 14 juli, ruim 4 weken later en nog steeds niet compleet. En.... de paal wiebelde op het onderstel, de hele paal wiebelde en de stelpoten welke er bij geleverd worden moet je er zelf nog inboren. De moeren die je daar voor nodig hebt, moet je nog even zelf kopen overigens en er dus inslaan. Ook de paal hebben wij moeten vastzetten nog daar hij echt wiebelde.
De paal is nu 2 maanden later nog niet volledig. De schalen welke wij er bij besteld hadden, zijn niet op voorraad en daar wachten we nog steeds op. Ze kunnen niet aangeven hoe lang het nog duurt...
Cashback voor een deel is aangeboden omdat alles fout loopt, maar dat geld hebben we na herhaaldelijk verzoeken ook nog niet gehad...
Kortom, niet het luxe kwaliteitsproduct wat je zou verwachten.
Wel 2 sterren omdat ze wel binnen een paar dagen op je mail reageren.

26. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zocht een goede krabpaal

Ik zocht al een tijdje naar een goede en stevige krabpaal en ben super blij dat ik bij Tropicasa heb besteld. De levering was zeer snel. Het materiaal voelt duurzaam aan en de paal wiebelt helemaal niet. Mijn kat is er elke dag mee bezig zowel om te krabben als om lekker te relaxen. Echt een uitstekende aankoop!

18. August 2025

Prachtige paal

Prachtige paal, ik ben goed op de hoogte gehouden over de levering. De kwaliteit is echt heel goed en mijn kat komt er niet meer van af.

16. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een topservice bij Tropicasa!

Wat een topservice bij Tropicasa! Vanaf het moment van bestellen tot de levering liep alles vlekkeloos. De website is overzichtelijk, de producten zijn prachtig en de levering was sneller dan verwacht. Ook fijn dat de klantenservice direct bereikbaar en erg vriendelijk is. Ik voel me echt gewaardeerd als klant. Absoluut een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil bestellen!

30. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben super blij met het product

Ben super blij met het product, het voldoet exact aan de verwachtingen die online zichtbaar zijn. Verzending ging snel en is efficiënt ingepakt zodat het in elkaar zetten praktisch gaat.

14. August 2025

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met deze krabpaal. Het product is stevig en van goede kwaliteit waardoor mijn katten er veilig en met plezier gebruik van maken. Het moderne ontwerp staat mooi in de woonkamer en past goed bij het interieur. In de schowroom werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en altijd bereid om te helpen wat de aankoop extra prettig maakt.

19. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr