Godt førstehjælpskursus med virkelig god instruktør. Der er både teori og praktik. God til at formidle til unge
God og dygtig underviser, der er falckredder til daglig og som derfor var dygtig til at give sin viden videre og til at lære fra sig. Man kom heller ikke til at sidde stille i de 8 timer, kurset vared... Mehr ansehen
Murat, var sjovt og underholdende, men også ordelig og alvorlig. Det var ret sejt at han var ambulance redder, og det gjorde også at han kunne få os til at se alvorligheden i det, fordi han kunne komm... Mehr ansehen
Murat var super sjov. Han formåede at gøre førstehjælps kurset (som jeg jeg frygtede vil være supet kedeligt) spændende og fangede ens opmærksomhed. 10/10 oplevelse. ps. der var gratis pizza
Vom Unternehmen geschrieben
Specialister i førstehjælp. Undervisning af Autoriserede Ambulancereddere i alle dets former.
Ternevej 119, st, 5210, Odense NV, Dänemark
- info@1stAid.dk
- 1staid.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Det var en mega hyggelig dag med mad og…
Det var en mega hyggelig dag med mad og drikke. Selvom det er en lang dag gik det hurtigt. Kan klart anbefale det.
God oplevelse
Det har været et lærerigt førstehjælpskursus. Det har været en sjov dag
Dagen fløj derudaf
Dagen fløj derudaf. Godt og hyggeligt kursus
Fedt kursus, over forventning
Det har været et fedt kursus, Murat gjorde det virkelig spændende og har været god til at indrage os kursister. På samme tid været god til at illustrere den teoretiske del og overføre det til virkelige scenarier. Samlet set meget over forventning.
Køresikkert
Jeg deltog i 1st Aid førstehjælpskursus og blev positivt overrasket. Jeg havde forventet noget tørt og kedeligt, men det var faktisk både spændende og lærerigt. Underviseren var god til at gøre stoffet let at forstå, og vi fik lov til at øve det hele i praksis. Nu føler jeg mig mere tryg ved at kunne hjælpe, hvis noget alvorligt opstår.
Jeg syntes det var en super oplevelse
Jeg syntes det var en super oplevelse, tiden fløj afsted. Der var altid god energi, og fedt at komme ud og prøve nogle rigtige scenarier!
Praktisk i læringen
Alt hvad vi lærte, gjorde vi også i praktisk. Så da vi lærte om hvordan man skulle gøre noget, gjorde vi det også. Det gav en fed oplevelse.
Bedre end forventet
Bedre end forventet! Murat var god til at holde vores opmærksomhed, og afveksling mellem det teoretiske (siddende) og det praktiske (stå) var on point.
God oplevelse.
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Mega god og sød lære, og tiden gik hurtigere end forventede.
Mega godt fordeling mellem tavleundervisningen og det praktiske.
En klar anbefaling hvis du skal til at tage kørekort, stiller realistiske scenarier op.
Fantastisk oplevelse
Det har været en god oplevelse, med en god fordeling af tiden, en masse små pauser. Der er også god fordeling mellem at have teori og praktisk/eksempler. De 8 timer gik mega hurtig.
Tingene bliver ikke pakket ind, så man ved hvad der sker, hvis der sker en ulykke.
Overrasket mig
Føler at det var ret underholdende, og overraskende hvor meget det ikke bare kedeligt. Forventede at det ikke var så interessant, men skiftede mening ret hurtigt👍
Alt gik rigtig godt
Alt gik rigtig godt. God balance imellem pause og undervisning, og mellem teori og scenarier. Der kunne godt mangle en enkel eller to scenarier.
Overall rigtig godt!👍🏻
Professionel og god
Rigtig god oplevelse og rigtig god…
Rigtig god oplevelse og rigtig god instruktør der var god til at forklare
Murat er super engageret og kompetent ifølge vores søn
Vores søn kom last minute med på et førstehjælp kursus hos Murat og 1st Aid Odense.
Super flink fra starten på telefon og tilbød endda at hente vores 17 årige søn fra Odense banegård.
God kommunikation og vores søn havde et super godt kursus og fortalte at Murat var meget engageret og total i top med sin undervisning, frokost og det hele.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.