Das sagen Bewerter
Rigtig godt kursus, og rigtig god underviser. Det har helt klart været en meget lærerig dag, med plads til sjov, så tusind tak for en god og lærerig dag til simply aid. Kan klart anbefales
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Førstehjælpskursus tilrettelagt din hverdag. Hos Simply Aid mener man at det skal være simpelt at redde liv. Vores mål er, at du har hands-on allerede fra start af og starter kun med simpel teori. Derfra bygger vi på, så du er godt klædt på til de førstehjælpssituationer som kunne udspille sig i netop din hverdag. Det skal være lærerigt, men på en sjov og innovativ måde, så alle aktiveres og kan være med.
Kontaktinformationen
Dänemark
- info@simplyaid.dk
- simplyaid.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Det var sjovt og hyggeligt og pauserne…
Det var sjovt og hyggeligt og pauserne var gode
Jeg synes det var rigtig rigtig godt og…
Jeg synes det var rigtig rigtig godt og ikke så kedeligt som folk får det til at lyde.
Virkelig tilfreds
Virkelig god oplevelse
Førstehjælpskursus Simply-aid Taastrup
Det var mega godt. Undervisningen var god og tingene blevet forklaret godt. Der var god mulighed for at stille alle de spørgsmål man havde brug for, og det praktiske var også rigtig godt. Man fik gode pauser med mulighed for at få luft og mad.
Klar anbefaling herfra.
Rigtig godt kursus
Den bedste førstehjælp jeg har været til
Jeg har været til førstehjælp før, men det her var klart den bedste oplevelse. Undervisningen var god, nem at forstå og virkelig lærerig. Jeg føler mig meget mere sikker nu. Kan helt klart anbefales.
førstehjælpskursus Taastrup
Jeg var til førstehjælpskursus hos simply aid i Taastrup og vi blev undervist af Zeshan. Han var god til at komme omkring alle de ting vi skulle lære samtidig med undervisningen stadig var let og sjov. Klar anbefaling
Super fint kursus
Super fint kursus, jeg fik god viden inden for emnet, samt dette blev det nemmere at forstå med gode praktiske øvelser!
Fuldstændig hjernedødt godt kursus🤩🤩🤩
Super gode til at gøre noget som…
Super gode til at gøre noget som normalt er kedeligt til noget let fordøjeligt og sjovt.
The workshop is very good the way how…
The workshop is very good the way how you teach is very interesting thank you
SimplyAid er legit
SimplyAid er legit! De er mega hurtige og hjælper med alt. Jeg er vildt imponeret! 5 stjerner!
God kursus
Sindsyg kursus, jeg vil tage dette kursus igen uden tvivl👍🏿
God oplevelse
Rigtig god oplevelse hos Simply Aid. Kom godt igennem de forskellige emner osv. med sjove øvelser. Undervisningen var fantastisk da det ikke kun var om teori og yappe løs, men også øvelser hvor man også kunne konkurrere lidt.
Førstehjælp
Jeg har haft en virkelig god oplevelse Det har været både lærerigt og hyggeligt – en perfekt kombination. Undervisningen var super struktureret, hvilket gjorde det nemt at følge med og forstå, selv de mere tekniske dele.
Førstehjælp
Jeg deltog i et førstehjælpskursus hos SimplyAid, hvor vi lærte at redde liv, når hver minut tæller. Underviseren var dygtig til at forklare og skabe tryghed i øvelserne. De praktiske træninger gjorde det let at huske teknikkerne. Det var især godt, at vi fik øvet hjertemassage og brug af hjertestarter. Undervisningen var både lærerig og motiverende, så man føler sig godt rustet til at handle i en nødsituation.
Virkelig god oplevelse!!
Virkelig god oplevelse!! Underviseren var god til at forklare på en forståelig måde. Det var godt med både teori og de praktiske øvelser. Helt klart en anbefaling herfra
Undervisning var varieret
Undervisning var varieret, hvilket gjorde det sjovt at deltage. Niveauet var for alle, meget god til at forklare kroppens biologi, så man får mere forståelse. Jeg kunne personligt godt have undgået de mange pauser. Men alt i alt en skøn oplevelse.
gør det hyggeligt
Selvom 8 timer er ret lang tid, formoder underviseren at gøre det sjovt og lærerigt så tiden flyver afsted. Der er både konkurrencer, tavlelæring og hands on læring. Derudover lytter han til hans elvers behov, og kommunikere meget med os.
10/10
Rigtig god og varieret undervisning, med massere af øvelser og god stemning!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.