123schoon.nl Bewertungen 566

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Garantie op ledlichtslang. In oktober 2025 2x ledlichtslang gekocht, waarvan 1 onlangs niet meer reageert, jammer, maar dat kan gebeuren. Slechts 1 telefoontje en een kort filmpje als bewijs was geno... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Komen afspraak niet na. Misleidend! Website geeft duidelijk aan voor 23:59 besteld! volgende dag geleverd. Was het product nodig dus daar (uren voor de deadline) besteld omdat het direct gele... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kwaliteit t.o.v prijs is goed. Ik heb besteld WS terrasreiniger en WS Imperial Black Onderhopudsmiddel. De bestaande tegels buiten zijn weer als nieuw.

1. Reinigungsmittelanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

123schoon.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment schoonmaakartikelen, stofzuigerzakken en meer. Zoek gemakkelijk het juiste schoonmaakartikel of de juiste stofzuigerzak voor uw apparaat. Wij leveren razendsnel uit onze eigen magazijnen!

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

566 Bewertungen

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Garantie op ledlichtslang.

Garantie op ledlichtslang.
In oktober 2025 2x ledlichtslang gekocht, waarvan 1 onlangs niet meer reageert, jammer, maar dat kan gebeuren. Slechts 1 telefoontje en een kort filmpje als bewijs was genoeg om de volgende dag al een vervangde lichtslang in huis te hebben. Zonder kosten en zonder retourzending. Klasse! Wat verbaasde mij echter, bij de zending zat een verontschuldigingskaartje met "Sorry"en een klein flesje Merlot! Super 123LED dit heb ik nog niet eerder mee gemaakt.

11. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Scherp geprijsde producten op hun site

Scherp geprijsde producten op hun site. Ze hebben originele producten en huismerk. Soms is huismerk zelfs beter dan het originele. Snelle levering, had iets besteld op Paasmaandag en dinsdag was het al geleverd. Aanrader. Wel spijtig dat er gratis verzending is bij een bepaald bedrag. Maar 4,95€ naar BE is ok.

7. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er was een snelle levering

Er was een snelle levering, enkel had post nl het niet thuis geleverd, zoals gevraagd en we waren zeker thuis, maar op een post.nl punt.
De goederen waren prima inorde

8. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De flessen Le Chat wasverzachter lekten…

De flessen Le Chat wasverzachter lekten en waren dus niet vol meer bij ontvangst.

10. April 2026

Antwort von 123schoon.nl

Bedankt voor je review, Jan! Wat vervelend dat de flessen wasverzachter zijn gaan lekken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben je hier een e-mail over gestuurd, zodat we dit netjes met je kunnen oplossen.

Groetjes, Lesley van 123schoon

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

,jammer

,jammer, wat ik nodig had, en goed afgebeeld was en niet gekregen wat ik besteld had, wel snel geleverd maar 12 flesjes palmolie gaat nu naar de kringloop.

9. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Komen afspraak niet na, misleidend

Komen afspraak niet na. Misleidend!
Website geeft duidelijk aan voor 23:59 besteld! volgende dag geleverd.
Was het product nodig dus daar (uren voor de deadline) besteld omdat het direct geleverd zou worden.

Volgende dag een mailtje dat het de dag erop pas komt. Dit in tegenstelling tot alle communicatie in de webshop!
Overigens dezelfde ervaring met 123inkt!

Dit is gewoon misleidend!

1. April 2026

Antwort von 123schoon.nl

Bedankt dat je dit met ons deelt. We begrijpen heel goed dat het vervelend is als een bestelling niet op tijd binnen is voor een belangrijke deadline.

We hebben de status van je bestelling nagekeken om te achterhalen waar het mis is gegaan. De bestelling is op 31 maart geplaatst en nog diezelfde avond om 21:55 ingepakt en verzonden. Helaas heeft het pakket vervolgens vertraging opgelopen in het sorteercentrum van DHL. Op basis van de huidige informatie verwachten we dat het pakket morgen wordt bezorgd.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Als kleine tegemoetkoming hebben we een tegoed voor gratis verzendkosten op je account geplaatst.

Goede ervaring met 123schoon.nl

Goede ervaring met 123schoon.nl. Klantenservice reageert super snel en deze doet er alles om haar klanten goed te bedienen. Wij liepen tegen een leveringsprobleem aan. Dit werd goed opgelost waardoor wij onze dienstverlening kunnen blijven uitvoeren. Wij blijven bij deze partij bestellen!!!

27. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb besteld en betaald en krijg…

Heb besteld en betaald en krijg vervolgens een mail dat de bestelling niet afgemaakt is. Het bedrag is van mn rekening afgeschreven.

27. März 2026

Antwort von 123schoon.nl

Goed dat je dit aangeeft. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je bestelling niet is afgerond terwijl je al hebt betaald. Zou je het betaalbewijs kunnen doormailen naar webcare@123schoon.nl? Dan zorgt onze administratie ervoor dat dit zo snel mogelijk voor je in orde wordt gemaakt. Groetjes, Jessica van 123Schoon.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr