Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op bij klachten of beschadigingen; zodra er iets mis is, sta je alleen! Wij ontvingen een wasdroger met duidelijke deuken en krassen. Dit is direct gemeld, maar een normale oplossing bleef ui... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na 15 jaar waren we toe aan nieuwe inbouwapparatuur en gingen we online shoppen. Na diverse sites te hebben bekeken, kregen we een offerte van 123 apparatuur. Bij andere sites was de combi goedk... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

2 x gehele nieuw keukenapparatuur gekocht beide keren zeer correct geholpen. Alleen retoer van 1 apparaat ging het mis. Verschillende keren moet bellen voor terug betaling. Uiteindelijk hee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemen met Siemens vacumeerlade. Meerdere keren gerepareerd. Blijkt productiefout in pomp. Gaat heel lang duren. ivm sous-vide koken kan/wil ik niet eindeloos wachten. In overleg met 123: zij belle... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nergens treft u meer merken keuken (inbouw)apparatuur dan bij ons. Kom kijken in onze showroom of kijk online voor apparaten tegen de beste prijs van Nederland. De redenen waarom u eens zou moeten komen kijken: - Vrijwel ieder merk inbouw apparatuur, vrijstaande apparatuur en witgoed - Groot assortiment spoelbakken en kranen - Voor elke prijs het juiste assortiment

3,2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zodra er iets mis is, sta je alleen!

Let op bij klachten of beschadigingen; zodra er iets mis is, sta je alleen!
Wij ontvingen een wasdroger met duidelijke deuken en krassen. Dit is direct gemeld, maar een normale oplossing bleef uit. Omruilen was “niet mogelijk” en verantwoordelijkheid werd structureel ontlopen. In plaats daarvan werd een willekeurig compensatiebedrag voorgesteld, terwijl bij non-conformiteit duidelijke consumentenrechten gelden.

Ook het herroepingsrecht bleek in de praktijk beperkt door eigen regels van het bedrijf, waardoor je niet het volledige aankoopbedrag terugkrijgt. Pas na aandringen en juridische stappen volgde een (beperkte) vergoeding.
Onprofessionele afhandeling en weinig klantgericht. Wees gewaarschuwd!

15. Januar 2026

123 en bakken maar

Na diverse sites te hebben bekeken, kregen we een offerte van 123 apparatuur.
Bij andere sites was de combi goedkoper en bij de ene het koffiezet apparaat.
Met deze info kwam ik terecht bij Francisca die zeer doortastend te werk ging.
Kreeg een prima aanbieding en gaf mijn fiat.
Keurig op tijd geleverd en nu heeft mijn keuken weer een nieuwe design look.
Prettig zaken doen met 123 apparatuur. Chapeau

17. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over onze ervaring bij…

Zeer tevreden over onze ervaring bij deze zaak!
We zijn meerdere keren uitstekend geholpen door Fransica en Willem. Ze denken actief mee, zijn flexibel met afleverdata en passen bestellingen zonder problemen aan wanneer nodig. Alles werd keurig op tijd geleverd door een nette bezorger die alles netjes binnen heeft gebracht. In totaal hebben we 11 apparaten besteld en we zijn zeer tevreden over zowel de service als de levering.

14. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Keuken gekocht voor 3 jaar terug.Er…

Keuken gekocht voor 3 jaar terug.Er ging al veel mis met o.a het plaatsen.Nu 3 jaar later breken de scharnieren spontaan af van de voorraadkast.Er zijn er al 3 afgebroken van de 5 .Na contact te hebben gehad met jullie "klantenservice"krijg ik te horen dat het wel 6 weken kan duren voordat ze verzonden worden.(terwijl je online bij een ander bedrijf deze de volgende dag in huis hebt) Om ze te laten plaatsen moet ik voorrijdkosten betalen.Wat een SLECHTE service van dit bedrijf is dit weer.Wij gaan zeker geen reclame maken hiervoor.

27. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbeschofte medewerkster weigert om een…

Onbeschofte medewerkster weigert om een oven terug te nemen binnen de wettelijke retourtermijn. Klacht ingediend bij Thuiswinkel.org. Meerdere klachten bij alle relevante organisaties zullen worden ingediend indien dit niet correct wordt opgelost.

12. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een hork van een telefoniste

Wat een hork van een telefoniste.
Heb een combi inbouw magnetron besteld. 1 tot 3 werkdagen levering,
na 1,5 week nog niet binnen.
Wel mailtjes die onbegrijpelijk zijn over een eventuele levering.
Nooit bestel ik hier nog wat.
Dan maar wat meer uitgeven.

Toch besloten om deze te annuleren.
Bij een ander bedrijf de zelfde prijs en donderdag al in huis.
Nooit meer een bestelling bij 123 apparatuur

10. September 2024

Arrogante verkopers

Arrogante verkopers, die niet schromen klanten te beledigen. Ongelofelijk onbeschoft! Mijn goede geld gaat hier in ieder geval niet naartoe, ik betaal liever nog meer.

19. August 2024

Hulp na verkeerde bestelling

Na twee maanden kwam ik er achter dat ik de verkeerde quooker kraan had besteld. Na wat heen en weer bellen heeft 123apparatuur er voor gezorgd dat de juiste kraan is geleverd. Erg fijn!

1. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Voorkom frustratie bij klanten.

Speciaal een direct leverbare vaatwasser uitgekozen die voldoet aan de door ons gewenste specificaties. Krijg ik de dag er na een telefoontje dat hij niet leverbaar is (op de site stond van wel, maar inmiddels dus niet meer). Ze willen we wel helpen met het uitzoeken van een andere vaatwasser. Dat was natuurlijk niet de bedoeling want ik had het model speciaal uitgezocht. Dan kan ik mijn geld terugkrijgen. Wel pas na 10 dagen. Niemand binnen het bedrijf kan er voor zorgen dat dit sneller gaat. Daar zit ik nou: De komend 10 dagen in ieder geval zonder geld en zonder vaatwasser. Met mijn klacht kan ik nergens terecht en de dame aan de telefoon wil mij met niemand doorverbinden. Lekker dan.

Aanvulling 14-08: Tot mijn stomme verbazing is het bedrag dus dezelfde dag wèl teruggestort. Al met al niet heel tevreden, maar minder ontevreden dan gisteren. Jammer dat dit niet gelijk werd geregeld, dat had een hoop frustratie gescheeld. Wat mij betreft blijven er drie verbeterpunten over: Voorraad op de website op orde, fouten eerlijk toegeven en niet zo moeilijk doen over terugstorten van het al betaalde bedrag.

13. August 2024

Vaatwasser uitgepakt nog niet ingebouwd

Vaatwasser uitgepakt nog niet ingebouwd
Maar getest
Hij deed het niet
Ze namen geen enkele verantwoording .
Moest de fabriek maar regelen
Hun zijn een internet verkoper
Dus garantie tot de deur
Triest

7. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naar volle tevredenheid geadviseerd en…

Naar volle tevredenheid geadviseerd en geholpen, 123apperatuur heeft mij een scherp aanbod gedaan.

Ideaal dat ze pas leveren wanneer dat het best voor je uitkomt (zat bij ons ruim 6 maanden tussen ivm nieuwbouw woning). Bezorg moment tot het laatste moment aanpassen was ook geen enkel probleem.

Ik zou hier zo weer aankopen.

25. Juni 2024

Geen laagste prijs garantie

Houden zich totaal niet aan laatste prijs garantie.
Een gaskookplaat bij een concurrent kost 129. Bij 123apparatuur 448.
Maar dan komen de smoesjes om de prijs niet te verlagen.
Zet dan geen laagste prijs garantie op de website

24. Juni 2024

Ongelijke deuren amerikaanse Smeg

Op donderdag een Amerikaanse koel/vries van Smeg (bijna 2100 euro) besteld. Zaterdag al mogen ontvangen. Met uitpakken zien we dat de deuren ongelijk zijn. Ik gelijk bellen. Op zaterdag geen contact te krijgen. Maandag opnieuw gebeld. Uitgelegd en wat is het antwoord.... U had hem niet mogen gebruiken nu kunnen we niks voor u betekenen. We geven een standaard vergoeding van 75 euro. En ze hangt op met Toppie. Heel vreemd dit. Smeg.nl aangeschreven en deze mensen gaan het nu oplossen. Zo jammer dat het zo moet. Nooit meer 123apparatuur.nl

28. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uiterst tevreden over dit bedrijf.

Uiterst tevreden over dit bedrijf.
Voor een zeer scherpe prijs een mooie inbouw koelkast besteld.

Een klein probleempje met de levering werd uitstekend opgelost.
Een paar dagen later ontvingen we zelfs nog een prachtig boeket bloemen met excuses voor het ongemak.

We zijn ook zeer netjes te woord gestaan.
Bestel hier gerust je apparatuur!
Met zo’n uitstekende klantenservice hoef je nooit bang te zijn voor problemen die niet correct opgelost worden!!

25. Oktober 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij dit bedrijf een nieuwe vaatwasser besteld. Helaas kon de vaatwasser niet (zoals op de site vermeld stond de volgende werkdag geleverd), maar pas na 10 weken! Dat vind ik wel een grote min. Maar… daar tegenover staat dat de medewerkster die mij hierover belde (omdat ik had aangegeven dat ik dan wilde afzien van de koop) erg vriendelijk was en met mij mee dacht. Zeker geen pusher. Zij had voor mij in dezelfde prijscategorie vergelijkbare vaatwassers opgezocht en gaf mij de tijd om na te denken over mijn beslissing. Ik hoefde dus niet meteen te beslissen. Heel prettig!

13. Oktober 2023

Zo hoort het

Na bestelling werd duidelijk gecommuniceerd over levertijd. Voorafgaand aan de levering werd er eerst gebeld en aansluitend een mailbevestiging gestuurd over de leverdatum. Ook werd meteen gezegd dat de (werk-)dag voorafgaand aan de levering het tijdstip aan mij zou worden doorgegeven. Werkelijk perfect zoals dat gebeurde: mail + sms met de juiste info en op de dag van levering werd ik een half uur van tevoren gebeld, waarna de levering op 5 minuten nauwkeurig werd afgeleverd. Werkelijk een pluim waard. Bovendien kun je kiezen voor betaling bij aflevering!

14. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr