Best sted og købe ind har ikke oplevet et sted med så et fedt fællesskab i mine 22 år alle velkommen til at komme og ejeren han er fantastisk
Jeg købte yu gi oh kort herfra. Det viste sig at kortene ikke var på lager. Jeg blev kontaktet og vi fandt en løsning med en glimrende dialog. Kan højt anbefale z games
Zzgames er en super hyggelig butik, med venlige ansatte og et stort lager af Warhammer og kort og hobbyting. Altid et besøg værd. Lidt dyrere end mange andre netbutikker men til gengæld støtter man... Mehr ansehen
Har et par gange bestilt nogle Black Library bøger og er altid blevet meget positivt overrasket over hvor forsvarligt de pakker deres produkter når de sender. Der er aldrig sparet på indpakningen. Mod... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ZZ Games - Din ultimative nørdebutik! Hos ZZ Games finder du Danmarks største udvalg af figurspil, kortspil og rollespil. Vi tilbyder alt fra Warhammer og Magic: The Gathering til nicheprodukter og tilbehør til figurmaling. Vores butik er drevet af passionerede nørder, som altid er klar til at dele deres viden og ekspertise med dig. Vi er stolte af vores stærke fællesskab, hvor alle nørder er velkomne. Deltag i vores spilaftener, hobbyaftener og turneringer, hvor du kan møde ligesindede og fordybe dig i din hobby. Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, er der altid plads til dig hos ZZ Games. Vores webshop, zzgames.dk, gør det nemt at finde og købe dine yndlingsprodukter online. Med hurtig levering og fremragende kundeservice stræber vi efter at give dig den bedste shoppingoplevelse. Kom og besøg os i butikken eller online – vi glæder os til at nørde med dig!
Rugvænget 44 kld., 2630, Taastrup, Dänemark
- kontakt@zzgames.dk
- zzgames.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedste service og de bedste nichevarer til os nørder!!
Super god personlig service og et fantastisk varelager man ikke finder i andre fysiske butikker i DK! Lægger plads til hyggespil, turneringer maledage! En butik med hjerte for hele det danske figurspilscommunity og som ikke kun fører de de helt store spil fra GW, Battlefront og FFG. Det kunne visse andre butikker i det centrale København lære meget af!
De sødeste og hurtigste
De sødeste og hurtigste. Pakkede endda ind på anmodning og smed lidt ekstra godt i til en dreng der blev ramt af corona på sin fødselsdag.
Kan kun anbefale:)
Bedste og varmeste anbefaling!
Jeg opdagede ZZ games da jeg fandt er godt tilbud på brætspillet “NEMESIS”. Jeg tilmeldte mig deres side hvor man kan optjene point på sine køb, jeg var i kontakt med Morten fra firmaet, virkede som en flink og serviceorienteret mand over telefonen.
Alt foregår gnidningsfrit på deres hjemmeside, og jeg fik bestilt.
Jeg modtager pakken 1,5 dag(e) efter bestillingen - i den gode ende af deres indenfor de 1-3 dage.
Da jeg modtog pakken havde den fået et slag, et slag der havde gjort at spilkassen havde fået en lang revne.
Jeg kontakter så ZZ games og får fat i Morten. Han forstår hele situationen, meget sympatisk af ham! Han beklager den irriterende følelse jeg må stå med og lover samtidig at sende mig en splinterny kasse så jeg kan holde styr på mine mange løsdele der følger med spillet :) Alt dét indenfor 20min! Bedste behandling jeg har fået til dato!
Måske det er en lille sag for nogen, men for mig betyder det at jeg kan hygge mig med spillet i aften da jeg ikke står og skal sende pakken tilbage :) Kanon service!
ZZ games har styr på deres butik!
Tak for hjælpen Morten!
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter - super service
Fantastisk butik!
Jeg kan klart anbefale dem! Super god service hos dem, ikke sidste gang jeg bestiller derfra! :D
Service tip top
Jeg Anbefaler 100% ZZ Games.
Super god og hurtig service.
Rigtig flink personale og ejere.
Super kundeservice
Jeg havde bestilt en forkert vare og zzgames var super flinke omkring det og eftersendte den rigtige vare.
Vil klart anbefale at hande hos dem.
TipTop service og Kundeservice
Har handlet hos ZZgames.dk flere gange nu, og hver gang bliver jeg imponeret over levering, og deres villighed om at give det ekstra løft for ens handelsoplevelse.
Morten, som jeg har haft kontakt til et par gange, ringer en op hvis der er noget som forhindre ens order. Han giver en status opdatering og giver forskellige muligheder til ens order, så man altid ved hvor man er i processen.
Hvis du mangler hobby ting, kortspil eller figurespil så går du altså ikke galt med zzgames.dk
Topnotch!
Har handlet hos ZZ Games i årevis. Ejeren er en glad, høflig og informeret mand, der giver plads til nørderne.
Har oplevet enkelte 'hickups' ift. leveringer, men ALDRIG uden at butikken har gjort alt i deres magt for at løse ethvert problem.
Og som man siger: "Hvis du gør alt fejlfrit, så er det fordi du intet laver."
Absolut den bedste nørd butik i Danmark.
Har absolut kun ros til denne side!!
Har absolut kun ros til denne side!!
De havde nogle spil som jeg ikke kunne skaffe andre steder, og da de kom var det ene blevet trykket lidt i hjørnet. Jeg fik straks tilbud om at få lidt penge tilbage eller få byttet spillet til et nyt.
Vi var nede i butikken og bytte spillet og personalet var så søde og imødekommende. Fantastisk service!!
Top meget ros herfra!!
Zzgames havde varer som jeg ikke kunde…
Zzgames havde varer som jeg ikke kunde finde i lager på andre danske hjemmesider og de blev leveret blot 2 dage efter jeg havde bestilt. Alt var i bedste kvalitet og customerservice var flinke da jeg ringede for at sikre mig de havde de varer jeg ønskede.
Super service!
Jeg skrev til dem angående et sæt de havde til salg og skulle bruge nogen malinger. Fik hurtigt hjælp og super god service og afhentede 20 min efter samtalen.
Super god service. Regner med at resten af mine hobby køb bliver brugt hos zzgames.
Super lækker butik med sød personale
Super lækker butik med sød personale. De har et stort udvalg og jeg behøver ikke besøge flere steder for at købe det hele.
Super butik!!
Super butik! Virkelig søde og hjælpsomme medarbejdere/ejere, masser af snacks/drikkevarer og altid en god stemning! Det er blevet fast hangout sted for mine venner og jeg. 6/5 stjerner <3
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.