Bewertet mit 1 von 5 Sternen

5 jaar geleden zwembad robot gekocht bij zwembad.eu (topmodel Dolphin M500 uit hun winkel), deze is nu stuk, ik wens een medewerker/technicus van zwembad.eu te spreken, maar op hun algemeen telefoonn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden over de klantendienst! Mijn vrouw had een bestelling geplaatst en deze bleef maar uitgesteld worden. Gertjan heeft ons meerdere keren te woord gestaan en zijn best gedaan om ons zo goed m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestelde een zwembad in een fysieke winkel. Dit zwembad zou zeker voor een bepaalde datum geleverd worden bij mij thuis. Doordat de datum naderde nam ik contact op met de klantendienst. Deze was st... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellende ervaring met De Zwembadwinkel. Wij voelen ons achteraf bekeken met een duur en slecht product achtergelaten. Bij aankoop werd een warmtepomp verkocht als “zeer stil”,... Mehr ansehen

2,8

1 Stern

Hat 69 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service bij niet juist functioneren robot stofzuiger

Na de aankoop van de robotstofzuiger Dolphin M600 waren we niet tevreden over de werking. Gebeld en we mochten hem terugbrengen voor check en reparatie. Wanneer terugontvangen bleek de robot het helemaal niet meer te doen. Zonder vragen mochten we hem weer terugbrengen. Toen bleek dat hij kapot is gegaan tijdens het transport, gedaan door n externe partij. Zowel Jack als de rest van het Team hebben erg attent, vriendelijk en super snel gehandeld en een nieuwe robot opgestuurd. Dat is hoe het hoort, top service en klantvriendelijkheid. Dat zie je helaas niet vaak meer. Ook nog eens de beste prijs. Een echte aanrader voor alle zwembadspullen. Groet Martijn

12. August 2025

Beste Martijn,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we het samen snel hebben kunnen oplossen en dat je nu kunt genieten van je nieuwe Dolphin M600. We waarderen je aanbeveling en zien je graag weer terug bij zwembad.eu.

Dikke oplichters

Altijd andere verkopers, zwembad dit jaar al 2x pokkegroen ondanks al hun advies en verkooptrucjes ‼️
We hebben al 500€ uitgegeven en nog geen oplossing
3 soorten filters, 35 producten, 10 verkopers die elkaar de grond in boren. En nu willen ze ons een infrarood lamp verkopen ‼️‼️Kom eerst eens langs om het op te lossen 😡 EN NEEN JULLIE. VINDEN MIJ NIET TERUG OMDAT HET OP NAAM VAN MIJN MAN STAAT .....hebben jullie de foto's wel bekeken die ik per mail heb gestuurd ?

5. August 2025

Beste Nathalie,
Op basis van jouw naam kunnen we je niet terugvinden in ons klantenbestand.
Als je een service aanvraag aanmaakt via onze website, helpen we je graag verder.
Ook hangt er in elke winkel een informatieschema en stappenplan mbt. de chemie van je zwembad.
Hier ook nog een link naar een blogpost die je hopelijk verder helpt: https://www.zwembad.eu/blog/algen-en-groen-water-bestrijden-kies-de-beste-methode-voor-uw-zwembad/
Met vriendelijke groet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een zeer goede en snelle service

Een zeer goede en snelle service, top

25. Juli 2025

Antwort von Zwembad

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Uw waardering voor de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening betekent veel voor ons team.
We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw positieve feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven - het motiveert ons om deze hoge standaard te blijven handhaven.

Het zwembad Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zwembad besteld na ruim een week nog…

Zwembad besteld na ruim een week nog niet ontvangen en op mailtjes wordt niet gereageerd.
En je kunt nergens je geld terug vragen heel jammer de kinderen zijn erg verdrietig en dit was al onze vakantie geld.

21. Juli 2025

Beste Chantal,
Ik heb gezien dat je een 18/7 een service aanvraag gedaan hebt voor de status van uw bestelling. Ons helpdesk team zal dit zo spoedig mogelijk behandelen. In principe zal dit vanuit 1 van de winkels waar dit zwembad nog op stock is, verstuurd worden.

Via de service aanvragen kan je eventueel ook de bestelling annuleren en je geld terugvragen.

mvg.
Het Zwembad.eu Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongeëvenaard onvriendelijk en amateuristisch.

Vandaag stapte ik de Zwembadeu-winkel in Brugge binnen om een paar koppelstukken, waaronder een mof van 40mm, te scoren voor de afwerking van mijn hybride warmtepomp-circuit in een Calspa, dat al feilloos draait. Hoewel ik bijna alles vond, werd mijn bezoek een regelrechte afknapper door de ongehoord arrogante verkoper. Toen ik om de mof vroeg, kreeg ik een ondervraging over mijn project, gevolgd door een neerbuigende preek dat mijn setup “onmogelijk” kon werken. Ik legde uit dat het systeem al perfect functioneerde, maar deze zelfverklaarde ‘expert’ wilde niets horen. Met een grof “ik weet alles, jij weet niets”-toontje wees hij mijn verzoek botweg af. Nog nooit heb ik zo’n onbeschofte behandeling meegemaakt Ik legde alles terug en vertrok. Ik overwoog hun zwembadproducten te proberen voor ons zwembad, makkelijk bij de deur, maar na deze schandalige ervaring zien ze mij daar nooit meer terug. Zwembadeu Brugge: een masterclass in hoe je klanten voorgoed wegjaagt.

18. Juli 2025

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij bieden u onze oprechte excuses aan voor de onaanvaardbare behandeling die u heeft ondervonden in onze winkel in Brugge.
Onze winkel in Brugge heeft normaal gezien een hele goede reputatie, zoals u in meerdere reviews kunt zien. Dit incident is dan ook des te teleurstellender en absoluut niet representatief voor de service die wij nastreven.
Wij gaan dit incident onmiddellijk intern bespreken met de winkelmanager van Brugge.
Het Zwembad.eu Team.

Zwembadkoepel gekocht

Zwembadkoepel gekocht, helaas zaten er snijgaatjes in de koepel
Direct een mail gestuurd, na wat overleg heen en weer en een paar weken geduld. Vandaag een komplete nieuwe koepel mogen ontvangen.
Top Service!

17. Juli 2025

Antwort von Zwembad

Bedankt voor de fijne reactie. Wij zijn blij dat we u hebben kunnen verder helpen en hopen dat u veel plezier zal beleven aan uw nieuwe koepel.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurgesteld in de klantendienst

Ik kocht een zwembadrobot die na twee keer gebruiken al defect was. Ondanks herhaaldelijke mails en telefoon kreeg ik geen gepaste oplossing. Ik reed persoonlijk 40 min naar de dichtstbijzijnde winkel maar daar mogen ze geen beslissingen nemen. Aan de telefoon sprak in met Karen van de klantendienst. Ik vroeg haar om een schriftelijke bevestiging van hun weigering om het toestel onmiddellijk te herstellen of te vervangen. Haar reactie: “Ik heb het te druk.” Daarna verbrak ze gewoon de verbinding. Ze was onvriendelijk en weigerde elke vorm van medewerking. Dit is geen correcte manier om klanten met een wettelijk garantie probleem te behandelen.

15. Juli 2025

Antwort von Zwembad

Dank u wel voor uw feedback. We vinden het erg jammer dat u ondanks ons recent mailcontact de behoefte voelde om deze negatieve beoordeling te plaatsen.

Wij nemen uw opmerkingen ernstig en betreuren dat u zich niet correct geholpen voelt. Zoals eerder gecommuniceerd doen wij steeds ons uiterste best om elke klant snel en correct te helpen, binnen de wettelijke garantievoorwaarden en interne procedures.

Om u verder te kunnen helpen vragen wij, zoals ook in onze eerdere communicatie vermeld, om het toestel binnen te brengen in één van onze winkels zodat wij het correct kunnen laten nakijken door onze technische dienst. Dit nazicht is nodig om het defect vast te stellen en de juiste oplossing te bieden, conform de wettelijke garantie.

Wij hopen alsnog uw vertrouwen te herstellen.

Ramp in winkel in Brugge

Ramp in winkel in Brugge
Je wordt niet geholpen
Beter voorzien v personeel
En vooral : de winkel aanvullen voor die opengaat !
En zorgen dat die ene bediende gegeten heeft, zei ik heb nog niet gegeten!
Mijn probleem niet en 2 x geweest zonder hulp of aankoop??

15. Juli 2025

Antwort von Zwembad

We erkennen dat het mooie weer zorgt voor extra drukte in onze winkels. Daarom werken we er hard aan om onze vestigingen zo snel mogelijk te herbevoorraden en zetten we waar mogelijk extra personeel in.
Echter, dit verklaart niet de service die je hebt ontvangen. Je hebt recht op professionele hulp, ongeacht hoe druk het is.
We gaan dit bespreken met het management en het personeel van onze Brugse vestiging om ervoor te zorgen dat zulke situaties niet meer voorkomen.
Onze excuses nogmaals voor deze teleurstellende service. Je verdiende veel beter.

Beware of Karen

Almost two months without a product and holding my money hostage. Had to file a formal EU jurisdiction form. A certain Karen was taking the piss for weeks, always replying "checking", until finally she ghosted me completely. I asked my partner to send her an email and she replied after a couple of days, so what she did was intentional. After more weeks passed, finally managed to get through with someone else on the chat service. Worst experience I ever had and still didn't get my product. This woman is a cancer for this company.

Edit after their reply:
This wasn't a personal attack. This was a terrible personal experience which I can back with my correspondence in writing. Flash News: ACCOUNTABILITY IS NOT PERSECUTION. So stop whining and playing the victim card. I don't know what offensive language you're talking about, but just in case, DEAL WITH IT. There are other reviews mentioning her by name, no wonder! Not my fault if she was the only one dealing with the issue and not replying to a single email for weeks. Who else do you expect to me to mention? I was NEVER rude to her. Actually I was way too patient. I also gave my props to the other agent who helped me promptly. Yes, the issue was with GLS, but I was constantly providing details to assist with the delivery, yet Karen would reply with vague emails and going in loops rather than dealing with the courier. I ended up contacting GLS Italy myself when this clearly was your job. The fact that you're trying to justify all this only proves your terrible customer service. In the meantime, I ordered from Zavatti, who have already delivered directly to my doorstep in a week.

12. Juli 2025

Antwort von Zwembad

Thank you for your feedback.
We sincerely apologize for the unacceptable delay with your order and the poor communication you experienced. This falls far short of our service standards, and we take full responsibility.
However, we cannot tolerate personal attacks against our team members. While we understand your frustration, such language is inappropriate and unacceptable.
We have reviewed our email correspondence with you, which shows we explained the delivery issues with our carrier (GLS) and processed your requested refund accordingly. Nevertheless, we recognize that our communication should have been more proactive and clearer throughout this process.
We're committed to learning from this experience to ensure better service for all our customers in the future.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tot nu toe teleurstellende ervaring.

Tot nu toe teleurstellende ervaring.
Ik heb onlangs een ICE 3 besteld en ontvangen. Helaas verscheen direct na installatie een foutmelding (P082) en lijkt één van de sensoren defect te zijn. Pogingen om contact op te nemen met de winkel zijn tot nu toe zonder succes gebleven – op e-mails wordt niet gereageerd en telefonisch word je uit de wachtrij gegooid zodra je aan de beurt bent. Erg frustrerend als je net een duur apparaat hebt aangeschaft en er geen ondersteuning beschikbaar is. Hopelijk wordt dit alsnog snel opgelost.

1. Juli 2025

Antwort von Zwembad

Dank je voor je eerlijke feedback. We begrijpen volledig je frustratie over de P082 foutmelding bij je ICE 3 en onze trage reactie op je support verzoeken.
Dit is inderdaad niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, zeker niet bij een nieuw aangeschaft apparaat. We bieden onze oprechte excuses aan voor zowel het defecte product als onze gebrekkige communicatie.
We hebben op 11 juli gereageerd op je verzoek en zijn al bezig met een oplossing voor het sensorprobleem. Mocht je nog geen update hebben ontvangen, neem dan direct contact met ons op via info@zwembad.eu zodat we dit met voorrang kunnen behandelen.
We nemen je feedback ter harte en werken hard aan het verbeteren van onze klantenservice om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige week zwembad producten besteld

Vorige week zwembad producten besteld, helaas is de bestelling beschadigd aangekomen. Ih heb via email een klacht ingediend. De zaak is snel opgelost worden, een paar dagen later heb ik nieuwe producten gekregen! Blij met de oplossing en super service!

2. Juli 2025

Antwort von Zwembad

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat we je zwembadproducten alsnog snel en naar tevredenheid hebben kunnen leveren.
Het spijt ons natuurlijk dat de eerste bestelling beschadigd aankwam, maar we waarderen je geduld en zijn trots dat ons team je klacht zo voortvarend heeft opgepakt.
Zulke feedback motiveert ons enorm om onze goede service te blijven leveren. Geniet van je zwembadproducten en bedankt voor je vertrouwen in ons!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn vrouw had een warmtepompje online…

Mijn vrouw had een warmtepompje online besteld bij zwembad.eu maar na een week niets geleverd . We hadden mails gestuurd enz en werden maar niet geholpen . Langs geweest bij de winkel waar een vriendelijke man ons heeft geholpen om dit op te lossen. Deze heeft naar de klantendienst gebeld en was zo opgelost. De dag erna is onze warmtepomp geleverd geweest. Bedankt Mijnheer Uli voor de excellente service en uw engelen geduld . We waren wat gefrustreerd en misschien wat onbeleefd geweest maar nogmaals dank voor het begrip en de hulp.

25. Juni 2025

Antwort von Zwembad

Hartelijk dank voor deze mooie review! We zijn ontzettend blij dat Mijnheer Uli jullie zo goed heeft kunnen helpen en de situatie heeft opgelost.
Het spijt ons dat de online bestelling en e-mailcommunicatie niet goed verliepen - dat hadden we beter moeten doen. Maar we zijn trots op Uli's excellente service en zijn geduld, precies zoals onze klanten dat verdienen.
Jullie frustratie was volkomen begrijpelijk gezien de omstandigheden, en we waarderen jullie eerlijkheid hierover. Zulke feedback helpt ons om onze service te blijven verbeteren.
Geniet van jullie warmtepomp en bedankt voor het vertrouwen dat jullie ondanks alles in ons hebben gehouden!

Ik werd de deur gewezen

Vandaag werd ik bij het binnen komen van de winkel Zwembad.eu in Lochristi meteen de deur gewezen door een heel onvriendelijke persoon die aan de balie stond: de winkel zou sluiten en ik zou me maar beter snel uit de voeten maken. Pittig detail: het was nog geen sluitingstijd. Nooit zet ik nog een voet in deze zaak. Er zijn andere winkels genoeg.

28. Juni 2025

Antwort von Zwembad

We bieden onze oprechte excuses aan voor deze onaanvaardbare behandeling in onze winkel in Lochristi. Dit gedrag staat haaks op onze waarden en de service die we willen bieden.
Het is volkomen begrijpelijk dat je je zo behandeld voelt en we nemen volledige verantwoordelijkheid voor deze slechte ervaring. Geen enkele klant verdient zo'n onvriendelijke bejegening, zeker niet tijdens openingsuren.
We gaan dit incident onmiddellijk intern bespreken om ervoor te zorgen dat zoiets niet meer voorkomt. Onze klanten verdienen respect en vriendelijke service, altijd.
Hoewel we begrijpen dat je vertrouwen geschaad is, hopen we dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven om te bewijzen dat dit niet representatief is voor onze normale service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na lang wachten totaal niet geleverd wat besteld is.

Weken geleden een zwembadpomp besteld, deze zou in een dag leverbaar zijn. Gisteren overwacht een pakket van hun ontvangen met een totaal andere pomp. Telefonisch onbereikbaar, op mail wordt niet gereageerd. In de winkel verwijst men naar het info e-mail adres.. 1 ster is voor dit bedrijf nog te veel. Heb te doen met de mensen die in de winkel werken, zij worden de dupe van deze ontzettend slechte service.

26. Juni 2025

Antwort von Zwembad

We bieden onze oprechte excuses aan voor deze teleurstellende ervaring. Het leveren van een verkeerd product en vervolgens niet bereikbaar zijn voor onze klanten is onaanvaardbaar.
Je frustratie is volkomen terecht - we hebben gefaald op meerdere fronten: verkeerde levering, slechte communicatie en onbereikbare klantenservice. Dit is niet de service die we willen bieden.
Op 14 juli hebben we je terugbetaling verwerkt en je hiervan op de hoogte gebracht. We realiseren ons dat dit niet de problemen wegneemt die je hebt ondervonden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 weken geleden een zwembad besteld…

2 weken geleden een zwembad besteld waarbij op de website stond ‘vandaag besteld, morgen verzonden’. Tot op heden nog altijd geen levering mogen ontvangen.
Beantwoorden eerst mails heel vaag en wanneer je vraagt wanneer exact dit dan word geleverd reageren ze niet meer. Telefonisch ook niet bereikbaar.

16. Juni 2025

Beste Silke,
We begrijpen je frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor deze vervelende ervaring.
Je zwembad werd op 16 juni besteld en vanwege de drukte op 20 juni verzonden. Helaas is het pakket vervolgens zoekgeraakt bij de transporteur, wat natuurlijk heel vervelend is.
Gelukkig hebben we kunnen zien dat alles uiteindelijk correct is afgehandeld in één van onze winkels. We waarderen je geduld tijdens dit proces.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bestelling nooit ontvangen en plots onbereikbaar

producten besteld en betaald, wordt niet geleverd, firma onbereikbaar ... WAT IS DAAR AAN DE HAND ????

24. Juni 2025

Beste Erwin,
We begrijpen je frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging en communicatieproblemen die je hebt ondervonden.
Op 26 juni hebben we een eerste reactie gestuurd met uitleg over de vertraging van je bestelling. Op 2 juli werden de resterende producten alsnog geleverd.
We realiseren ons dat de lange wachttijd en onze trage communicatie onaanvaardbaar waren. Als klant verdien je veel betere service dan dit.
Bedankt voor je geduld ondanks deze frustrerende ervaring.

Slechte winkel

Slechte winkel , komen af met snoesjes

Laat ons duidelijk zijn , dat ik naar een winkel ga & het zelf ga komen ophalen

We zullen wel zien

SOZWEU372377

20. Juni 2025

Antwort von Zwembad

We begrijpen dat situaties soms frustrerend kunnen zijn, maar we kunnen geen onbeleefd of onbeschoft taalgebruik tolereren in onze communicatie.
Ons team behandelt alle klanten met respect, en we verwachten hetzelfde van onze klanten richting ons personeel.
Als je een legitieme klacht hebt, helpen we je graag verder op een professionele en respectvolle manier. We verzoeken je echter vriendelijk om je toon aan te passen in toekomstige communicatie.
Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via info@zwembad.eu, waarbij we vertrouwen op wederzijds respect.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet reageren belofte maken en weer…

Niet reageren belofte maken en weer niet nakomen. Daarna niet meer reageren.

Inmiddels opgelost en geld terug.
Ja veel mails zonder dat de reactie aansluit bij mijn vragen of verzoeken. Dan krijg je dit.
En dreigen
met een jurist als ik mijn negatieve review niet verwijder vind ik echt een dieptepunt.

1. Juni 2025

Beste Barry,
Wij zien echter wel veel email verkeer, dossiernummer werd doorgegeven en correct afgehandeld, t.e.m. terugbetaling.
Met zinvolle groet.

verkeerde omschrijving artikel

ik bestelde een adapter voor mijn zwembadrobot. Volgens de site was deze compatibel met het model dat ik heb. Helaas bleek bij levering dat dit niet het geval was. Ondanks dat de fout bij hen ligt moet ik de retourkosten betalen. In de winkel kan men mij ook niet verder helpen. Onderdelen moeten online besteld worden.

20. Juni 2025

Antwort von Zwembad

We bieden onze oprechte excuses aan voor deze vervelende ervaring. Als onze website inderdaad onjuiste compatibiliteitsinformatie toonde, dan ligt de fout volledig bij ons.
Het is begrijpelijk dat je gefrustreerd bent over de retourkosten, zeker als wij de verkeerde informatie hebben verstrekt.
Je kunt een dossier indienen voor terugbetaling van de retourkosten als blijkt dat de compatibiliteitsinformatie op onze website inderdaad foutief was. Neem hiervoor contact met ons op via info@zwembad.eu met je bestelnummer en specificaties van je zwembadrobot.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dekzeil op maat en oprolsyteem besteld…

dekzeil op maat en oprolsyteem besteld en betaald.. na een maand mail gestuurd waar dit bleef, 'door onverwachte drukte liep de levering uit', zou een week nadien geleverd worden. ondertussen alweer bijna 3 weken verder. nu antwoord men zelfs niet op klachten mail, in de winkel wordt de telefoon niet opgenomen.
Ik heb gevraagd de bestelling te annuleren en geld terug te storten. Ben benieuwd of dit wel lukt.

24. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr