Duidelijke uitleg en goede installatie. De zonnepanelen zitten echt heel stevig vast op ons dak, ik ben altijd bang dat zoiets eraf waait met de storm haha.
13 zonnepanelen op ons dak laten plaatsen door dit bedrijf. Hebben ze keurig gedaan, is veel oog voor de afwerking om alles netjes te plaatsen.
Fijn dat onze energierekening nu eindelijk wat lager is, heeft ons veel gekost met die hoge energieprijzen maar hadden het geld niet liggen om het gelijk aan te schaffen.
De installatie van mijn zonnepanelen verliep helemaal volgens afspraak en snel. Ze leveren nu volop energie kan ik zien op me app.
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Zonnepanelen Arnhem.net zijn we trots op onze reputatie als de toonaangevende lokale specialist in zonne-energieoplossingen. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonnepanelen en installatiediensten die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en klanttevredenheid. Wij begrijpen dat de overstap naar zonne-energie een belangrijke beslissing is, en daarom begeleiden we u bij elke stap van het proces – van het eerste adviesgesprek tot de installatie en het onderhoud van uw systeem. Onze klanten waarderen onze transparante aanpak, eerlijke prijzen en de zorgvuldige manier waarop we elke installatie uitvoeren. Of u nu een huiseigenaar bent die wil besparen op energiekosten, of een bedrijf dat streeft naar duurzaamheid en lagere operationele kosten, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te maken. Onze zonnepanelen zijn van topkwaliteit en ontworpen om maximale efficiëntie en duurzaamheid te bieden, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. Bij Zonnepanelen Arnhem.net streven we naar een groene toekomst en zijn we gepassioneerd over het helpen van onze gemeenschap om de voordelen van zonne-energie te ontdekken. Vertrouw op ons voor betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve zonne-energieoplossingen.
Meester B.M. Teldersstraat 7, 6842 CT, Arnhem Gelderland, Niederlande
- +31266690284
- contact@zonnepanelenarnhem.net
- zonnepanelenarnhem.net
Bittet Kunden um Bewertungen
13 zonnepanelen op ons dak laten…
Hele vriendelijke medewerkers
Hele vriendelijke medewerkers. Hadden ons dak echt zo volliggen. Ervaren bedrijf dat goede merken zonnepanelen verkoopt.
Goed bedrijf
Prima bedrijf wanneer je opzoek bent naar zonnepanelen voor een voordelige prijs.
Even na mijn aanvraag voor zonnepanelen…
Even na mijn aanvraag voor zonnepanelen werd ik al opgebeld. Fijn bedrijf en levert voor nette prijzen.
Montage is zeer netjes gedaan
Montage is zeer netjes gedaan. Medewerkers zijn heel beleefd. Vindt het een goed bedrijf.
De zonnepanelen werken perfect
De zonnepanelen werken perfect. De opbrengst is hoger dan verwacht en de offerte prijs viel me zeker mee.
Heb 14 zonnepanelen gekocht via dit…
Heb 14 zonnepanelen gekocht via dit bedrijf. De order is snel geleverd. Installatie is goed en snel verlopen.
Thuisbatterij gekocht
Ben blij met de aanschaf van een thuisbatterij. Voor ons echt de moeite, leverrt ons zo veel meer op.
Goede oplossing dat je hier kunt huren
Goede oplossing dat je hier kunt huren. Ik heb niet zoveel geld en zet me toch graag in voor het klimaat.
Duidelijke uitleg en goede installatie
Dikke duim omhoog voor dit bedrijf en…
Dikke duim omhoog voor dit bedrijf en hun werknemers, super aardige mensen en de producten werken naar behoren.
Geven heldere uitleg over alle…
Geven heldere uitleg over alle producten die ze aanbieden, ook tijdens de installatie zijn we goed voorgelicht hoe alles werkt.
Fijn dat onze energierekening nu…
Onze zonnepanelen leveren echt top…
Onze zonnepanelen leveren echt top prestaties met dit warme weer, helemaal top.
De installatie van mijn zonnepanelen…
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.