ook voor grote maten
Goede communicatie, snelle service en levering, ook voor grote maten
Je eigen op maat gemaakte steunzolen, online besteld en thuisbezorgd.
Niederlande
Goede communicatie, snelle service en levering, ook voor grote maten
Na lange tijd last gehad te hebben van een ontsteking in mijn teen, door een doorgezakte voorvoet,hebben de zolen van Zolenopmaat mij heel wat verlichting gegeven. Het is nog niet helemaal over, maar stukken beter. Ze zitten goed en zijn met zorg gemaakt. kan het iedereen aanraden.
Annette Kloek
Duidelijk, snelle reactie, keurig bedrijf. Zolen zitten perfect. Ga nog een extra paar bestellen.
Erg tevreden met mijn zolen. Pijnklachten voorvoet verdwenen. Deze zolen zijn even goed als mijn vorige zolen (gemaakt door podotherapeut na bezoek aan praktijk) maar wel n stuk goedkoper. Ze worden ook door een "echte" podotherapeut gemaakt. Je moet wel even de tijd nemen voor het goed doorlezen van de gebruiksaanwijzing zodat je goede afdrukken maakt. Maar het is niet moeilijk. Verder snel antwoord op vragen per mail. Ik vind het zeker een aanrader.
Werkt handig en snel. Scheelt mij een hoop tijd en gedoe.
Super handig om mijn zolen online te kunnen bestellen. Een goede service en de zolen lopen fantastisch, ze geven mijn voeten steun waar nodig.

Antwort von Zolenopmaat.nl
Kreeg deze tip van een collega en sinds het dragen van de zolen geen vermoeide voeten meer aan het einde van de dag. Blij mee.

Antwort von Zolenopmaat.nl
Ben erg blij met deze online service. Goede uitleg en ondersteuning als je vragen hebt ( per mail). Ik moest wel even de tijd voor nemen, was even spannend. De zooltjes lopen prima. Zou het zeker weer hier bestellen.
D. Mahabir

Antwort von Zolenopmaat.nl
Duidelijke instructies, genoeg ruimte om mijn eigen klachten te omschrijven. Steunzolen bieden veel steun en hebben mijn klachten verminderd.

Antwort von Zolenopmaat.nl
Ik vond het eerst wel ingewikkeld maar het is wel gelukt Ik ben er tevreden over. Mijn klachten zijn verholpen. Je moet wel even de tijd nemen om te wennen. Goed bedrijf.groeten Marja.

Antwort von Zolenopmaat.nl
Hallo, ik heb pijnlijke voeten, maar overdag kan ik lastig vrij maken, dit is een goed systeem en je weet dat het geen standaard zool is uti China. Ik heb het gevoel dat deze zolen de juiste pasvorm hebben, de klachten zijn nagenoeg verdwenen, een aanrader. 5 sterren.

Antwort von Zolenopmaat.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.