Złodziejska firma która czuje się tak pewnie że nikt nie zrobi im nic! Banda złodziej! Zapłaciłam za zamówienie i nie doszło do dziś od 2023 roku Milion wiadomości i cisza ! Banda złodziej a nik... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
𝐙𝐚𝐤𝐮𝐩𝐢łam sukienkę constance pod koniec stycznia . Nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę ze względu na inne zdjęcie i opis w stosunku do tego co przyszło. Nie wspominając o bardzo długim czasie wys... Mehr ansehen
Słuchajcie jest nadzieja, że towar przyjdzie 🤣. Suknia ślubna, która zamawiałam(na szczęście za niewielkie pieniądze) w styczniu, przyszła dzisiaj. Ślub miałam miesiąc temu. Generalnie sukienka miał... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nie polecam,nic w zamówieniu nie było…
Nie polecam,nic w zamówieniu nie było mowy że przesyłka będzie u mnie grubo po miesiącu,ciężki kontakt z firmą,odpowiada ciągle to samo robot ,brak komunikacji,a w rzeczywistości produkt dużo odbiega od zdjęcia ,z którego był zamawiany,nie polecam, uważajcie , ja się oszukałam niestety
Ostrzegam przed tą nieuczciwą firmą!
Ostrzegam przed tą nieuczciwą firmą!
Na zamówienie czekałam prawie 2 miesiące!
Co więcej listonosz zażądał przy wręczaniu mi paczki dodatkowej opłaty, o której nikt mnie nie uprzedził i mimo, że koszty dostawy były przeze mnie z góry opłacone podczas składania zamówienia.
Oszuści Zamówienie przyszło z…
Oszuści Zamówienie przyszło z miesięcznym opóźnieniem i jeszcze musiałem zapłacić cło.
Firma kant i oszust
Firma kant i oszust! Zamówiłam klucze widełkowe 12 szt ,przyszedł jeden .Przesyłka nie była oclona i doszedł dodatkowy koszt i zamieszanie. Dwa miesiące czekania na niemiłą niespodziankę.
Nie kupujcie na tej stronie niczego!!
Nie kupujcie na tej stronie niczego!!! To są oszuści!!! Zamówiłem marynarkę, czekałem na nią dwa miesiące. Przyszła o wiele za mała (wymiary nie miały nic wspólnego z tabelą rozmiarów). Kiedy ją zareklamowałem dostałem odpowiedź że niestety nie mogą uznać reklamacji, ponieważ minęło 5 dni od daty zakupu. Jedna gwiazdka to zdecydowanie za dużo, ale bez zaznaczenia gwiazdki nie ma możliwości recenzji. Będę odradzał każdemu. Trzymajcie się z daleka od tych oszustów.
Oszuści !!!!
Oszuści !!!!! Ocena na jedną gwiazdkę to stanowczo za dużo. Towar zamówiony na początku stycznia i do tej pory nie dostarczony. Kontakt z firmą marny - odpowiada automat więc nawet nie na temat. Gdybym wcześniej poczytała opinie nigdy bym tam nic nie kupiła. Stanowczo NIE POLECAM !!!
Długi czas oczekiwania
Zamówiłam bluzę i przyszła bardzo ładna. Faktycznie minus za to, że nie ma informacji o długim czasie oczekiwania. A to było ważne gdyż bluza jest prezentem. Zamówienie około 20 lutego przyszło 3 kwietnia.
oszustwo
Jedno wielkie oszustwo, pisza pięknie tylko nic w tym kierunku nie robia, Data zamówienia koniec stycznia . Zamówione dwie rzeczy, z czego jedna dotarła i nie mogę jej zwrócić, odsyłaj do czeskiej strony, która nie chce uznać reklamacji. Dodam, że zamówiony rozmiar XXl to dla XS. Z towaru, którego jeszcze nie otrzymałam tez nie mogę zrezygnować bo pisza ze już zamówienie zostało zrealizowane, a to nie prawda. Nie chca zwrócić pieniędzy. Nie zamawiaj, to nieuczciwa firma.
Czekam już ponad 2 mies
Czekam już ponad 2 mies. na zamówienie…. Kontakt mailowy odniosłam wrażenie że jest z botem, z każdym moim zapytaniem otrzymuje ta samą odpowiedź -„zamówienie wysłane, jest w drodze” i tak mija 2 miesiąc i ani towaru ani zwrotu pieniędzy… zdecydowanie NIE polecam.
To są zwykli oszuści
To są zwykli oszuści. Na stronie widnieje informaca, że wysyłka w ciągu 24h. Towar dotarł po 3 miesiącach, na dodatek musiałam zapłacić przy odbiorze za to, że towar przyszedł z Chin. Produkt absolutnie niezgodny z opisem, zamiast ciepłych zimowych legginsów otrzymałam cienkie rajstopy. Reklamacji jakaś czeska strona nie uznaje. Zawsze mówię, żeby się nie kusić niska ceną, bo nigdy to nie kończy się dobrze i zawsze coś za tym się kryje. Chińszczyzna, oszustwo, marna obsługa klienta. Nie zasługują nawet na 1 gwiazdkę.
Złodziejska firma
Złodziejska firma - nie bierze odpowiedzialności za brak dostarczonego towaru. od lutego brak dostawy. nie dajcie się nabrać.
tragedia
tragedia. Zamówiłam przesyłkę 09-02-2024 roku, jest dzień 28-03-2024 a ja nadal nie mam przesyłki. Na zapytanie meilowe gdzie jest moja przesyłka informacja meilowa,że jest w drodze. Masakra,nie polecam
FIRMA KTÓRA NIGDY NIE POWINNA…
FIRMA KTÓRA NIGDY NIE POWINNA FUNKCJONOWAĆ NA NASZYM RYNKU
ZERO INFORMACJI NIEWYWIĄZYWANIE SIĘ Z ZAMÓWIEŃ CZAS OCZEKIWANIA BARDZO ALE TO BARDZO DŁUGI PRZRZECIĄGANIE W CZASIE TYLKO PIENIĄDZE NATYCHMIAST TRZEBA SIĘ ZEBRAĆ I COŚ Z TYM ZROBIĆ
Też zostałem oszukany
Też zostałem oszukany, towar 200 procent droższy, i do tego nie ten że zdjęcia, spodnie poszarpane i nie doszyte
Oszuści
Zamówienie dotarło po bardzo długim czasie od 5 lutego z dodatkową opłatą 8,50 w dodatku towar z Chin po prostu lipa co innego na obrazku i w opisie
Nie kupujcie tam nic OSTRZEGAM naciągacze i tyle
Uwaga oszuści
Uwaga oszuści, omijać z daleka tą firmę !
Zamówiłam strój na bal dla syna, 3 miesiące temu i do dnia dzisiejszego nie dotarł. Oczywiście na prośbę o zwrot pieniędzy zostałam zignorowana.
Zezer=banda cwaniaków
Zezer=banda cwaniaków, czekam na dostawe kurtki o 9 lutego i tylko pocieszja ze przesylka niedługo dotrze.
Nie kupujcie u tych oszustów, kieruje sprawe do policji.
Pierwszy raz tak ch....wa firma mnie nabrała na zakupy ale nie daruje pętakom.
To po prostu oszuści
To po prostu oszuści . Dziwne że nadal działają po tylu oszustwach jakich się dopuszczają . Produkt zamówiony 1,5 m-ca temu do tej pory nie dotarł mimo licznych interwencji . Podczas zamawiania produktu nie uprzedzają że nie mają go na stanie . Ostrzegam przed tą niby firmą to po prostu wyłudzanie kasy od ludzi którzy wczesniej jak ja nie sprawdzają wiarygodności firmy . Zawiadamiam policję i UOKIK .
UWAZAC OSZUSTWO
Zamowiona paczka dotarla po 2miesiacach,na poczcie doplata 8,50gr.W srodku,no coz widac ze pod szyldem Zizer ukrywa sie banda oszustow,ktorzy robia sobie z ludzi jaja.Zamowione byly 3produkty,z czego w paczce tylko 1,a dwie rzeczy pominiete calkowicie,jakby ich nie bylo w zamowieniu.OSTRZEGAM PRZED ZAMAWIANIEM TAM! DNO,BRAK SLOW,
Zamówiłam w styczniu strój na bal…
Zamówiłam w styczniu strój na bal córce, oczywiście na bal nie dotarł. Paczka przyszła dzis. Zanim przyszła naczytalam się tych wszystkich recenzji na temat tej firmy i miałam ochotę juz iść na policję bo wiele osób nigdy nie otrzymało swoich paczek. Ratuje ich to że strój jest sliczny i na szczęście zamówiłam dużo większy wiec córka założy za rok
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.