Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Jalal fra Klinik ziiba Hver eneste gang føler jeg mig 100% tryg – Man kan tydeligt mærke, at Jalal ved præcis, hvad han laver. Hans bagg... Mehr ansehen
Gik til Jalal efter flere år med slem daglig spændingshovedpine. Oplevede en faglig og erfaren kompetence på området og 2 dage efter min behandling ændrede min dagligdag sig. Hovedpinen er stort set v... Mehr ansehen
Jalal A Moradi er vanvittig dygtig, man mærker straks at han mange åres erfaring😍 Har gået andre steder før ham, men skal aldrig behandles af andre nu, hvor jeg har prøvet hans yderst kompetente ve... Mehr ansehen
Har været kunde hos Jalal/Klinik Ziiba igennem flere år og giver ham de absolut bedste anbefalinger - yderst professionel og rar. Han tilbyder altid en efterfølgende touch up hvis man ikke føler... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Klinik ZiiBa blev stiftet i 2014 af speciallæge Jalal A.Moradi. Jalal har været overlæge på neurologisk afdeling RH og Herlev. Har arbejdet med Botox både til kosmetiske og medicinsk behandling siden studietiden. Det vil sige over 25 år. På klinik ZiiBa tilbyder vi behandlinger med medicinsk botox ( hovedpine, migræne, spændinger, piskesmæld, svedbehandling etc) og kosmetiske behandlinger. Vi vil til enhver tid tilbyde dig en professionel og sikker behandling til en konkurrencedygtig priser. Vores klinikker ligger i Rødovre og København ( Nørreport station). Som kunde hos os bliver du på ingen måde tilbudt en behandling uden dokumenteret effekt. Vi vælger kun de produkter, som er godkendt af EU og USA. Endvidere vil vi aldrig overbehandle dig. Vi vil lytte til dine ønsker og herefter vil vi lægge en plan for din videre behandling. Aktuelt tilbyder vi følgende behandlinger Botox til medicinsk og kosmetiske behandlinger Filler Skinbooster af forskellige typer; ejal40, Profhiolo, og profhilo stuctura Laser: hårfjerning med verdens mest anerkendt maskine til hårfjerning. Behandling af karsprængning. Vores principper: Du kan stole på det vi siger til dig Du kan altid regne med at vi gør alt hvad vi kan for at minimere risikoen for bivirkninger mvh ZiiBa.dk
Rødovrevej 247, 2 sal, 2610, Rødovre, Dänemark
- jalalm112@gmail.com
- ziiba.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Den bedste klinik
Klinik Ziiba
En af de bedste klinikker i København. Jeg er stamkunde, har fået botox, filler, og profhilo behandlinger. Klinik Ziiba yder den bedste service , vurdering og behandling af Lægen Jalal.
Kan stærk anbefalde klinik Ziiba, da de har rimelige priser, og stor tryghed
Er yderst tilfreds…
Er yderst tilfreds med at blive behandlet af Jalal. Han tager sig altid god tid, og er professionel omkring sit arbejde.
Nu har jeg været kunde i et par år, og jeg har kun været tilfreds hver gang jeg er gået derfra.
Helt klart det bedste sted
Helt klart det bedste sted! Har prøvet flere af de kendte navne og ledig har jeg følt mig mere tilpas og tryg end hos jalal og klinik ziiba
Den bedste behandler!
Jeg har tidligere været ret flyvsk når det kom til behandlinger, da jeg aldrig har fundet et sted som opfyldte mit behov og ønsker, indtil jeg fandt Jalal. Jeg har været fast kunde hos ham i et par år nu efterhånden, og jeg har endelig fundet den allerdygtigste og mest professionelle og fair behandler. Jalal lytter til ens behov og er vigtigst af alt, så er han ærlig! Han behandler ikke bare for at behandle - han står virkelig inde for det han laver. Jeg føler mig altid tryg, for jeg ved, at han af alle, er den dygtigste til ansigtets anatomi! Jeg vil til enhver tid kun anbefale alle at få lavet behandlinger her - 10 x ⭐️ !
Jeg er så tryg ved Ziiba
Jeg har været hos mange…. Men Jalal er klart den bedste. Jeg er så tryg i hans hænder.
Magen til professionel behandling og…
Magen til professionel behandling og oplevelse skal man godt nok lede længe efter. Jeg har fået flere behandlinger hos Jalal og jeg har været dybt imponeret over de resultater han præsterer. Smukt håndværk grænsende til kunst. Jeg kan anbefale alle trygt at overlade deres skønhed i Jalals kyndige hænder. Ærgerligt jeg ikke kan give 6 stjerner.
Stadig tilfreds efter flere år
Efter en længere årrække som kunde hos Klinik Ziiba, er jeg stadig 100% tilfreds.
Jalal er super nede på jorden, og man føler sig både velkommen og lyttet til når man skal behandles.
Én af årsagerne til, at Jalal har et så godt ry er, at han er ærlig omkring, hvilke behandlinger, der er realistiske/fordelagtige for DIG som kunde.
Det er et stort plus, og jeg har da også oplevet, at Jalal har sagt nej til behandlinger, og sparet mig for en masse penge. Det er meget værdsat for mig som kunde, da jeg vægter dygtighed og ærlighed fremfor alt.
Desuden er Jalal speciallæge i neurologi og kender derfor alt til ansigtets anatomi (formoder jeg - jeg er ikke selv læge jo), hvilket øger sikkerheden under behandlingen.
Alt i alt, er jeg bare super tilfreds, og følte lige et behov for at sige det igen :-)
Bedste og mest professionelle…
Bedste og mest professionelle behandling. 👍
Søger du Danmarks dygtigste læge, så er det Klinik Ziiba
Der findes ikke en mere ærlig, erfaren og top-professionel læge.
Forskellen på Jalal og andre kosmetiske klinikker, er at Jalal rent faktisk er læge og har derfor forstand på anatomien i langt højere grad, end man har på andre klinikker. Fagligheden er altid på højeste niveau og du får altid hans ærlige mening. Han har en naturlig og rolig energi, og man kan af den årsag mærke, at han ved hvad han laver. Normalt tør jeg aldrig at anbefale kosmetiske klinikker til andre (man har jo set hvor galt det kan gå) men jeg har anbefalet Klinik Ziiba til alle jeg kommer i nærheden af.
Hvis bare jeg kunne give 10 stjerner!!!
5 stjerner er næsten utilstrækkeligt!
Jeg er kommet hos Jalal i +4 år og jeg anbefaler ham til alle jeg kender og taler med. Jalal er ikke blot dygtig og erfaren, men driver en ærlig forretning hvor han aldrig oversælger noget. Han går op i at behandlinger er til for at give et naturligt resultat hvor æstetik er i centrum.
Han tilbyder at man kan komme til tjek 14 dage efter hvor han gratis behandler dig hvis første omgang ikke var nok.
Jeg er en loyal og trofast kunde hos Jalal og klinik Ziiba og ville aldrig komme andre steder end her for botox/filler.
10 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk klinik med den bedste…
Fantastisk klinik med den bedste service og de bedste resultater
Er så glad for at gå hos Jalal, han er professionel og meget dygtig
Plus priserne er super gode
Helt klart værd at booke tid hos Ziiba
Jeg er kommet hos Jalal længe nu
Jeg er kommet hos Jalal længe nu, og jeg er altid tilfreds med hans arbejde. Han er så dygtig, lytter til dine ønsker og vigtigst af alt laver han ikke bare det du vil have, men fortæller dig hvad der er realistisk og pænt til dig!
Jeg har været hos Jalal idag og få lavet kindben og hage, det er blevet ligesom jeg ønskede, han er den bedste !
Den dårligste jeg nogensinde har været…
Den dårligste jeg nogensinde har været hos, Jalal snakker nærmest ikke når man kommer, lytter ikke, eller opfylder det man vil have. Han siger han er DKs billigste, hmm ja det nok fordi han ikke putter nok filler eller botox. I kæben bruger han nærmest ikke andet end to stik på hver side. Jeg tror folk er blevet manipuleret til at tro han er god og DK’s bedste pga hans priser. Men tager man over til en anden klinik og får botox i kæben, så putter de mere end rigligt i, og bruger ikke den mindste sprøjte hvor du nærmest intet kan mærke når han skal stikke en. Spild af penge, og den værste service, han skal lære at snakke og lytte til hvad man vil have, og bruge tid på hans kunder. Han lavede min kæbe på to minutter 😳

Antwort von Klinik ZiiBa
Den bedste nogensinde
Den bedste nogensinde. Jalal formår at bevarer æstetikken, han er yderst professionel, han lytter til dine ønsker og forklarer for og imod. Det er hverken for meget eller for lidt. Alt behandling er perfekt
Jeg har fået botox, filler og skinbooster og jeg er lykkelig… kan klart anbefale Jalal…
Jeg ønskede
Jeg ønskede at løfte mundvig, derfor var jeg forbi en klinik, som puttede 2 ml i alt i mine mundviger. Det hjalp overhovedet ikke! Jeg fik anbefalet Klinik ZiiBa. Lægen forklarede mig, at man ikke kan løfte mundvig ved at tynge mundvigen med filler. Det giver jo meget mere mening. Han opløste filleren og behandlede mig med Botox og filler i kindben. Resultatet er lige præcis jeg ønskede! Jeg er nu fast kunde, hvor jeg får Botox i 4 områder til kun 2600 kr. Og hver halve år lidt filler i kindben og kinder. Jeg sætter pris på ærlighed, grundighed og professionalisme. Dem fandt jeg hos lægen der behandler på denne klinik.
Jette M.
Den bedste indenfor filler/botox!!
Den bedste indenfor filler/botox!!! 🤩Har været flere steder, før jeg fandt jalal i januar 2019. Jeg skifter aldrig igen !! Han forstår ens ønsker, og opfylder dem gang på gang. Hos jalal er man i trygge hænder og vil til hver en tid anbefale ham til alle !!
Kan kun udtale mig om de behandlinger jeg har fået (Læbe filler, brynløft/kragetæer/pande/vredes rynke/lipflip med botox)
Kan virkelig anbefale Jalal
Kan virkelig anbefale Jalal, man føler sig i virkelig trygge hænder og han er super dygtig til at forklare, hvordan musklerne fungerer og reagerer i ens ansigt, ved behandling. Tør ikke og gå ved andre. :)
Bedste og mest kompetente klinik/behandler…
Jeg har fået lavet læber flere steder inden jeg kom til klinik Ziiba - og fælles for dem alle var de gav mig lidt andenæb ..
Efter jeg har skiftet til klinik ziiba er jeg blevet SÅ glad for mine læber ! Dygtigere og mere grundig behandler skal man lede længe efter ! Fik først den grundigste konsultation og efterfølgende 2 gange et super godt og holdbart resultat !!
Love this place
All my concerns and questions were addressed and answered. Such a calm doctor with a professional approach. Don’t even hesitate if you wanna get a treatment (fillers, botox). Highly recommend going here.
Jalal A Moradi er vanvittig dygtig
Har gået andre steder før ham, men skal aldrig behandles af andre nu, hvor jeg har prøvet hans yderst kompetente vejledning han er ÆSTETISK og ÆRLIG og man får et perfekte resultatet😍
Udover at klinikken er meget professionel, føler man sig velkommen og super godt behandlet i klinikken hver gang.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.