Klinik ZiiBa Bewertungen 180

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Jalal fra Klinik ziiba Hver eneste gang føler jeg mig 100% tryg – Man kan tydeligt mærke, at Jalal ved præcis, hvad han laver. Hans bagg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gik til Jalal efter flere år med slem daglig spændingshovedpine. Oplevede en faglig og erfaren kompetence på området og 2 dage efter min behandling ændrede min dagligdag sig. Hovedpinen er stort set v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jalal A Moradi er vanvittig dygtig, man mærker straks at han mange åres erfaring😍 Har gået andre steder før ham, men skal aldrig behandles af andre nu, hvor jeg har prøvet hans yderst kompetente ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været kunde hos Jalal/Klinik Ziiba igennem flere år og giver ham de absolut bedste anbefalinger - yderst professionel og rar. Han tilbyder altid en efterfølgende touch up hvis man ikke føler... Mehr ansehen

1. Kosmetikgeschäft
  2. Neurologe
  3. Klinik für Plastische Chirurgie
  4. Hautpflegeklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Klinik ZiiBa blev stiftet i 2014 af speciallæge Jalal A.Moradi. Jalal har været overlæge på neurologisk afdeling RH og Herlev. Har arbejdet med Botox både til kosmetiske og medicinsk behandling siden studietiden. Det vil sige over 25 år. På klinik ZiiBa tilbyder vi behandlinger med medicinsk botox ( hovedpine, migræne, spændinger, piskesmæld, svedbehandling etc) og kosmetiske behandlinger. Vi vil til enhver tid tilbyde dig en professionel og sikker behandling til en konkurrencedygtig priser. Vores klinikker ligger i Rødovre og København ( Nørreport station). Som kunde hos os bliver du på ingen måde tilbudt en behandling uden dokumenteret effekt. Vi vælger kun de produkter, som er godkendt af EU og USA. Endvidere vil vi aldrig overbehandle dig. Vi vil lytte til dine ønsker og herefter vil vi lægge en plan for din videre behandling. Aktuelt tilbyder vi følgende behandlinger Botox til medicinsk og kosmetiske behandlinger Filler Skinbooster af forskellige typer; ejal40, Profhiolo, og profhilo stuctura Laser: hårfjerning med verdens mest anerkendt maskine til hårfjerning. Behandling af karsprængning. Vores principper: Du kan stole på det vi siger til dig Du kan altid regne med at vi gør alt hvad vi kan for at minimere risikoen for bivirkninger mvh ZiiBa.dk

4,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Den bedste

Kører på 3. år som fast kunde hos Jalal. Ingen andre må nogensinde røre mit ansigt igen. Simply the best 🫶🏼

18. Dezember 2022

Fantastiske behandlinger

Fantastiske behandlinger. Jeg føler altid jeg bliver lyttet til og mødt i øjenhøjde. Også er prisen lav og resultatet er altid perfekt.
Jeg har anbefalet jalal til alle dem jeg kender !

15. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har nu været på Ziiba tre gang

har nu været på Ziiba tre gang, og det har været dum oplevlse, botex har viket meget dårlig, tror han ik bruger det man betaler for. flere gang jeg har sagt det, men han bliver sur på mig. så kommer ikke mere der !!!

4. Dezember 2022

Dygtig, redelig, venlig ❤️

Selvom Jalal er en troldmand, skaber han ikke luftkasteller, men fortæller omhyggeligt om de naturlige begrænsninger. Alligevel skulle det vise sig, han havde tryllet.
Varm tak!

7. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jalal er bare fantastisk!

Jalal er bare fantastisk. Du finder ikke en mere kompetent behandler end ham. Og der er bare mere tryghed i at det er en læge som lavet behandlingerne. Du er altid i trygge hænder her. Og så oveni hatten er hans priser helt outstanding, hvor alle kan være med :)

13. Dezember 2022

Jalal er fantastisk

Jalal er fantastisk - han er både super professionel og menneskelig.
Jeg kom med et ønske som var en smule problematisk da jeg er angst for nåle, men med jalal’s tålmodighed og vejledning har jeg fået det smukkeste resultat!
Han er et ærligt menneske, der kun laver noget han kan stå inde for.
Dygtig og skøn!

4. Dezember 2022

Den dygtigste behandler i Danmark

Hos Jalal får du kompetent behandling, han er ærlig og rådgiver dig ud fra dine ønsker, så du går glad og tilfreds derfra.

Her handler det ikke bare om at sælge dig mere, men det handler om at kundens ønsker er i centrum.
Han går op i lægeetik og vil ikke give dig en behandling, som han ikke kan stå ved.
Priserne i sig selv er helt særlige hos Jalal og hans dygtige hustru, som giver laserbehandling.

Jeg har igennem flere år været fast patient hos Jalal og får følelsen af at være hjemme, når jeg er på klinikken.

Jeg anbefaler Klinik Zibaa, hvis du ønsker at få en naturlig og smuk ydre til de bedste priser i hele Danmark.

6. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har anbefalet Klinik Ziiba til alle..

Jeg har anbefalet Klinik Ziiba til alle, hvorfor flere af mine veninder går der. Et er, at de er yderst servicemindet og søde, men de er også meget profesionelle. De lytter til ens behov og ønsker, men kommer med en faglig realistisk vurdering for det bedstmulige resultat. Jeg har gået i klinikken i 2 år, og har aldrig overvejet at søge andre steder, idet de også altid er fleksible i forhold til tider. Endvidere er prisen en af de bedste på markedet, hvilket er ufatteligt taget i betragtning af, hvad man får.

17. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tidligere prøvet laser uden…

Jeg har tidligere prøvet laser uden resultat så var ret skeptisk, men her oplevede jeg enorm forbedring allerede efter første behandling.
Derudover er behandleren virkelig behagelig og lytter til ens behov hvilket gør det aldrig bliver ubehageligt.

5. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg får laser behandling af dygtig og…

Jeg får laser behandling af dygtig og søde Hanar. Hun er yderst professionel og rigtig god til at lytte til en. Derudover spørge hun ind til om alt føles okay undervejs samt forklarer omkring tingene med fakta.
Alt i alt føler jeg mig i utrolige trygge hænder og omgivelser.

6. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale Jalal hvis du…

Jeg kan kun anbefale Jalal hvis du ønsker sikkerhed ærlighed tryghed og gode resultater som du altid vil blive oprigtig guided omkring mht dine ønsker og behov. Med Jalals professionelle baggrund mange års erfaringer og høj expertise ville jeg aldrig gå andre veje. Sikkerhed og rimelige priser og en sød dygtig behandler kan jeg ikke blive i tvivl!

9. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Jalal i klinik Ziiba kan du roligt…

Hos Jalal i klinik Ziiba kan du roligt føle dig tryg🙏

Der findes mange behandlere derude og det kan være en jungle og finde ud af hvem man skal vælge ….!
Fordi man er uddannet sygeplejerske / læge, er det ikke ens betydende med at man automatisk er dygtig til sin anatomi eller stikke for den sags skyld.

Jalal ved hvad han laver. Jeg føler mig altid, tryg hos ham.

I min egen by Roskilde - ligger der 5-7 klinikker - men jeg tager med glæde bilen til Rødovre for at være i de bedste hænder.

6. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun godt at sige!

Mine oplevelser på Klinik ZiiBa har kun været positive. Behandlingerne bærer klart præg af en behandler med høj uddannelse og erfaring, mine resultater overgår hvad jeg har oplevet andre steder.
Jalal er altid imødekommende og venlig, en fornøjelse hver gang.

26. August 2022

Bedste skønhedsklinik

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til klinik ziiba. Jalal er yderst kompetent og professionel. Som model har jeg besøgt virkelig mange behandlere rundt omkring i verden, men klinik ziiba leverer uden tvivl de bedste resultater.

5. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr