Jeg har gået til behandling hos Ziff on and off i løbet af de sidste 15 år, og kan kun give gevær mine varmeste anbefalinger.
Ziff finder vejen ind - og går intuitivt og undersøgende til værks. Kroppen husker, og det er dejligt at få hjælp til at også den giver slip. Det synes jeg Ziff er formidabel til at hjælpe mig med.... Mehr ansehen
For seks dage siden fik jeg en helt fantastisk shiatsu massage behandling hos Ziff. Jeg var generelt spændt i kroppen og havde især muskelspændinger i den øverste del af ryggen og ved venstre skulderb... Mehr ansehen
Ziff Aubert, stifter af Ziffiatzu, tilbyder unikke kropsterapeutiske behandlinger der integrerer det bedste fra Shiatsu, healing og massage. Hendes behandlinger hjælper med at balancere nervesystemet og skabe en dyb følelse af indre ro. Ziff har mere end 20 års erfaring med kropsterapeutisk arbejde efter en lang karriere som professionel danser.
Yogamood/Kbh Yoga, Østerbrogade 56E, 2100, København Ø, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Kropsterapeuten og behandlingerne har fået min krop tilbage i balance. Jeg har fået forløst et gammel traume og fået mere af den gode energi igen.
Mere end en kropsbehandling.
Foruden også en af de bedste krops massager jeg har modtaget.

Antwort von Ziffiatzu
Jeg har besøgt mange kropsbehandlere, massører, bodysds, manuvision, gået på glødende kul og siddet i svedehytter. INTET slår Ziffs behandlinger. Er dit nervesystem i alarmberedskab? Føler du dig stresset? Har du ondt i kroppen? I hovedet? Ziff har hjulpet mig med det hele. Hendes intuitive - nærmest magiske - fornemmelse for kroppen og dit og dens behov er noget af det mest mesterlige, jeg har været i nærheden af. Jeg kan ikke anbefale Ziff varmt nok. Et klippekort hos hende er den bedste investering, jeg har foretaget mig i årevis!

Antwort von Ziffiatzu