Update 04-03-2024 Afgelopen zaterdag de trui binnen gehad. Wel een nette oplossing gehad. Erg bedankt. Ene keer snel antwoord, andere keer nog maar een week later weer een mail gestuurd, anders k... Mehr ansehen
Dit doet helemaal niet wat ze beloven. Ik gebruik de stickers nu een maand en ik ben zelfs aangekomen. Enige wat ik merk is dat mijn darmen totaal van slag zijn. Hier ben ik echt ingetrapt want di... Mehr ansehen
Zeer slecht. Op 30 mei product besteld en betaald nooit ontvangen. 11-06 Mail gestuurd kreeg als antwoord geduld te moeten hebben. Nu 09-07 nog steeds niets ontvangen. Eerlijk is eerlijk 31-07 al... Mehr ansehen
Ik had deze jurk gezien via een Facebook advertentie al snel op de website zag ik dat ze meerdere kleuren hadden. Heb er meteen 2 besteld, ze zijn erg zacht en zitten fijn.
Welkom op de Trustpilot-pagina van Rivanna.nl! Bij Rivanna.nl, jouw go-to online winkel, verwelkomen we je met open armen. Ontdek de nieuwste mode- en thuisproducten, zorgvuldig geselecteerd voor stijl en kwaliteit.
Regent smitstraat, 110, 5272DB, Sint-Michielsgestel, Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Snelle levertijd en goede kwaliteit producten, fijn materiaal zeker een aanrader om te bestellen!
Ik heb hier een erg fijne winterjas gekocht, het materiaal is lekker zacht en warm. En de levering was goed op tijd!
Kasjmier winterjas gekocht voor m’n vriendin. Snel geleverd en met de kwaliteit was niks mis, ze was erg tevreden!
Goede service, snelle levering van de producten.
Helemaal top geweldige service alles optijd binnen en alles voor een mooie prijs
Mooie prijzen. Volgens afspraak bezorgd, voor het eerst een product besteld bij Zidu.nl ik heb daar een hondenspeeltje besteld en mijn hond is er blij mee!
Fijn bedrijf. Goede producten, mooie prijzen en snelle levering.
Ik had een vraag over mijn bestelling. Hierop werd snel gereageerd en werd gelijk geholpen.
Top services✅
Perfecte levering van kleding, prima op tijd. Echt een aanrader, zeker voor met de aankomende feestdagen!