Zevy Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zevy gebruiken staat garant voor een heerlijk ruikende was. Niet alleen direct na het wassen, maar blijvend. Mijn hammen handdoek gebruikte ik een aantal maanden na ik hem gewassen had. De heerlijke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben een verkooppunt van Zevy, wou een bestelling plaatsen maar de website social media zijn verwijderd en er word niet op de mail gereageerd. Zeer slecht dat je zo met je verkooppunten en klant... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op zich zijn de geuren goed. Afhankelijk van je voorkeur kan je de lekkerste kiezen. Mijn vrouw en ik hebben alle geuren natuurlijk geprobeerd en vonden de geur bijna niet meer terug na het wassen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk wasmiddel. Heel handig en is voor alle was te gebruiken. Scheelt ook weer ruimte. Door her gebruik van het wasmiddel ruik je de wasparfums nog beter. Het zijn allemaal heerlijke geuren. A... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Het product was perfect

Het product was perfect, helaas kon ik als verkooppunt zonder enige aankondiging niet meer inloggen.

Na wat onderzoek kwam ik er erachter dat ze failliet zijn:

Op 18-12-2024 is Zèvy B.V. te Weert (Limburg) door de rechtbank in Limburg failliet verklaard.

1. Mai 2025

Onbereikbaar

Ik probeer ook al enige tijd als verkooppunt een bestelling te plaatsen voor mijn salon. Maar helaas is de site uit de lucht en wordt er niet gereageerd op mails.

3. Februar 2025

Website uit de lucht

Website uit de lucht, geen reactie op de mail of via de app. Niet netjes dat je als verkooppunt niet weet hoe of wat en dat je al je klanten nu moet vertellen dat het niet leverbaar meer is via mij. Slechte zaak!!!

23. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben een verkooppunt van Zevy

Zeer slecht dat je zo met je verkooppunten en klanten omgaat.
Ineens verdwijnen en niemand op de hoogte stellen.

3. Januar 2025

Niet meer bereikbaar

Goedemiddag, Zevy is niet bereikbaar de website is ook offline en telefonisch nemen zij ook niet op. Ik vraag mij af wat is er aan de hand. Ik ben een verkooppunt van Zevy en zou verwachten dat als zij niet meer actief zijn zij dit hun verkooppunten daarvan op de hoogte zouden brengen. Weet iemand hier iets meer van?

30. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wasparfum

Ik gebruik altijd (andere merken) wasparfum en verwachtte hier veel van. De geuren zijn echter moeilijk te ruiken en blijven ook niet hangen aan de kleding. Ontzettend jammer! Het is ook niet goedkoop.

21. September 2024

Berliefd op Zevy wasparfum

Ik ben absoluut verliefd op Zevy Wasparfum! Deze geurige wasparfum heeft mijn verwachtingen ver overtroffen en ik kan niet meer zonder. Het is ongelooflijk hoe een paar druppels van dit product mijn was een heerlijke, langdurige geur geven.

Wat ik geweldig vind aan Zevy Wasparfum:

Langdurige Frisse Geur: Mijn kleding ruikt dagenlang fris en heerlijk. Zelfs na het strijken en opbergen blijft de geur hangen.
Zuinig in Gebruik: Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor een verbluffend resultaat. Een fles gaat dus heel lang mee.
Veelzijdig: Ik gebruik het niet alleen voor mijn wasgoed, maar ook voor het verfrissen van beddengoed en handdoeken.
Een Perfect Cadeau:
Omdat ik zo enthousiast ben over dit product, heb ik het zelfs als cadeau gegeven aan vrienden en familie. Iedereen die het heeft ontvangen, is net zo enthousiast als ik! Het is een uniek en praktisch cadeau dat iedereen kan waarderen.

Kortom, Zevy Wasparfum heeft mijn wasroutine echt verbeterd en ik kan het iedereen aanraden die van heerlijk ruikende kleding houdt. Probeer het eens en je zult niet teleurgesteld zijn!

6. Juni 2024

Hemels! 😍

Vandaag werd het wasparfum van Zèvy bezorgd en uiteraard ging ik het meteen uittesten. Ik heb het proefpakket en ze ruiken allemaal heerlijk maar Zanzibar nights is mijn favoriet!
Ik wil niks anders meer dan het wasparfum van Zèvy!

5. Juni 2024

Heerlijk wasmiddel

Het zijn allemaal heerlijke geuren. Af en toe doe ik maar
iene miene mutte omdat ik niet kan kiezen haha.
De geur blijft ook echt goed en lang hangen en niet onbelangrijk het is biologisch afbreekbaar, vegan en microplasticvrij.

30. Mai 2024

Heerlijke wasparfum!

Fijn bedrijf! Met een nog lekkerder wasparfum! Ik gebruik het in combinatie met hun wasmiddel. De perfecte combi! Heerlijk! Voor mij niks anders meer!

4. Juni 2024

Topproducten

Sinds ik de producten van Zevy heb leren kennen blijven de reeds gekochte wasverzachters in de kast staan. De geuren van Zevy zijn zo goed dat je niets anders meer wil. Ik heb niet echt een voorkeur voor één geur omdat ze ten eerste allemaal zo goed ruiken en ten tweede ik graag van geur eens wissel. Ook het vloeibaar wasproduct is top. Gebruik ik vooral voor delicate stoffen en dan in combinatie met een wasparfum van hen, kan niet beter.

4. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben helemaal blij met alle producten…

Ben helemaal blij met alle producten van zevy!
Het is natuurlijk en alles duurzaam en goed voor onze natuur geproduceerd, dit is voor mij heel belangrijk! De geuren zijn fantastisch én het is goed voor je stoffen!! Het is wat aan de prijs, maar eenmaal begonnen met zevy dan weet je dat je weinig nodig hebt en dan heb je het er
wel voor over. Top dus!

3. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke geuren en snel verzonden

Niet alleen mijn was ruikt lekker, maar het hele huis ruikt nu lekker door deze wasparfum. Verslavend lekker 🥰 Haal nu met plezier de was uit de wasmachine. Maar weinig van nodig en de geur blijft lang hangen.
Snel verzonden dus al snel van kunnen genieten.

20. März 2024

Een feestje…

De was doen is iets wat normaliter gedaan moet worden , sins ik Zevy heb ontdekt is het een feestje.
Het hele huis ruikt gelijk lekker en bij het naar bed gaan, mijn favoriete geur (musk) waarmee je heerlijk inslaapt en weer wakker word.

2. Juni 2024
Zevy-Logo

Antwort von Zevy

Hi Jacqueline, bedankt voor je mooie woorden over ons merk! Leuk om te horen dat het hele huis naar Zèvy ruikt. Geniet er van! ^Mirna | Klantenservice Zèvy

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr