Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Got some no-deposit free spins at signup, won 23 dollars, cleared the wagering somehow. Withdrawal went through. Convinced me to deposit small later.

Unternehmen hat geantwortet

1. Elektroinstallationsdienst
  2. Elektriker

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Zet Electric - din pålidelige partner inden for el-installationer. Vi er specialiseret i alt fra små fejlfinding opgaver til store renoveringsprojekter. Udover traditionelle el-installationer tilbyder vi også avancerede løsninger inden for intelligent bygningsstyring, herunder KNX, hvor vi er certificerede. Har du brug for installation af en ladestander til din elbil eller en opgradering af din boligtavle? Vores erfarne team står klar til at rådgive dig og finde den bedste løsning til dine behov. Kontakt os i dag for en professionel og pålidelig service, der bygger på mange års erfaring i branchen.

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nice on mobile

6. Mai 2026

Zet Electric super pålideligt firma

Zet Electric er et fantastisk team, som kom til aftalt tid. Der kom desuden hver dag en opdatering på status på de projekter de udførte hos os.
Zet Electric lavede et større projekt, hvor de lavede nyt el i hele vores lejlighed på 210 m2, og til fornuftige penge.

22. August 2024

10/10 service

Havde besøg af Sajjad til en mindre opgave, og var fuldt tilfreds med udførslen. Han var sød og rar, og kom selv med input til hvordan opgaven kunne løses bedst. Vil 100% bruge dem igen, næste gang jeg har en opgave og vil med glæde anbefale dem til andre også

30. Juli 2024

110%

anbefalinger herfra!

servicen var i top og et fantastisk arbejde,
De udført for mig. Medarbejderen (sajjad)
Helt klart anbefale dem hvis man skal ha en Elektriker som arbejder til perfektion.

23. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De varmeste anbefalinger herfra!

De varmeste anbefalinger herfra!

Virkelig god service med kvalitet og fantastisk professionalisme i højsædet.
Her får man en elektriker der har styr på sit fag, hvilket tydeligt mærkes med det samme og et produkt der udføres med et skarpt øje for detaljen!

Jeg ringer ikke til andre fremadrettet!

12. Juli 2024

Fantastisk service

Fantastisk service
Sødeste folk, fleksible, hjælpsomme, professionelle, venlige og rare. Super super service! Alting blev ordnet nemt og effektivt.
Yderst kompetent !

12. Juli 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg kan varmt anbefale Zet Electric for deres fremragende service og professionalisme. For nylig havde vi brug for at få opdateret elinstallationerne i vores hjem, og Zet Electric leverede en fantastisk oplevelse fra start til slut.

Vi havde nogle ældre ledninger, der skulle udskiftes, og vi ønskede også at få installeret nogle nye stikkontakter og lysarmaturer. Zet Electric kom hurtigt ud til os, vurderede situationen og gav os et klart og rimeligt tilbud. Deres team mødte op til tiden og arbejdede effektivt og omhyggeligt gennem hele processen.

Kommunikationen med Zet Electric var altid nem og venlig. De besvarede vores spørgsmål hurtigt og holdt os opdaterede om projektets fremskridt. Resultatet var en perfekt installation, der fungerer fejlfrit.

Hvis du har brug for en pålidelig og dygtig elektriker, er Zet Electric et fremragende valg. Deres professionalisme, kvalitetshåndværk og fantastiske kundeservice gør dem til vores foretrukne elektriker.

2. Juli 2024

Jeg kan varmt anbefale ZET Electric

Jeg kan varmt anbefale ZET Electric. De har virkelig været fantastiske. De har hjulpet os med alle vores elektriske problemer, og når der kom komplekse udfordringer undervejs, arbejdede de bare videre uden at klage.

De var altid super professionelle og nemme at snakke med. De forklarede tingene på en måde, så vi kunne forstå det, og de overholdt altid deres aftaler. Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem.

Hvis du har brug for en dygtig og pålidelig elektriker, så er ZET electrics helt klart dem, du skal vælge. Vi vil helt sikkert bruge dem igen fremover!

3. Juli 2024

5fulde stjerner til zet og Co

5fulde stjerner til zet og Co. Fuld tilfredshed over hele linien. Vil helt sikker gøre brug af zet Electric og deres venlighed og hjælpsomhed og dygtighed igen.

8. Juni 2024

Super god service

Super god service, der strækker sig ud over det sædvanlige.

4. Juni 2024

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse, det glæder os at servicen var bedre end forventet, det er vores mål at yde den bedst mulige service for vores kunder.

God service!!

God service!!

30. Mai 2024

Hej Emilie,

Tak for din anmeldelse, det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Dygtig og fleksible elektriker

Munta var et strålende bekendtskab, da vi gennemrenoverede vores hus. Han tilbød god rådgivning - og var fleksible når vi undervejs i processen fik nye ideer. Iøvrigt meget fint selskab at have gående i sit private hjem.

1. März 2024

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Det var en fornøjelse at være med til at renovere jeres nye hjem. I er altid velkomne til at ringe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af Sajjad og…

Jeg havde fornøjelsen af Sajjad og Muntadhar, de er meget professionelle og leverer en god service.
Jeg kan på det varmeste anbefale de to.

2. Mai 2024

Hej Mikkel,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse med service i…

En god oplevelse med service i verdensklasse! Under renoveringen af mit køkken og udskiftningen af min el-tavle stod jeg pludselig uden et elektrikerfirma, da det firma, jeg oprindeligt havde valgt, ikke kunne overholde deres aftaler og de andre håndværkere kunne ikke komme videre.
Jeg blev anbefalet
Zet Electric som hurtigt kunne træde til, og de kom med både løsninger og rådgivning.

Jeg fik også dokumentation for det udførte arbejde samt en rapport over El-arbejdet og el test.

Arbejdets kvalitet: 5/5 stjerner
Kommunikation: 5/5 stjerner
Service: 5/5 stjerner

24. April 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service under renoveringen af dit køkken og udskiftningen af din el-tavle. Det betyder meget for os, at vi kunne træde til og hjælpe med både løsninger og rådgivning.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med arbejdets kvalitet, vores kommunikation, og service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget professionelle gutter med en…

Meget professionelle gutter med en service i verdensklasse! Tak for denne gang, og jeg vil helt sikkert vælge dette firma igen.

28. April 2024

Hej Mariam,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at arbejde sammen igen i fremtiden.

Perfektion fra Stik til Stik

Jeg vil gerne dele min ekstremt positive oplevelse med Mourad og Zet Eletric. Han blev hyret til at skifte eltavlen og etablere nye stikkontakter i mit hjem, og jeg er simpelthen imponeret over den service, jeg modtog.

Fra vores første møde var det tydeligt, at Mourad og hans medarbejdere var dedikeret til at levere et fremragende resultat. De tog sig tid til at forstå mine behov og ønsker, og han kom med flere kreative løsninger, der ikke blot løste problemet, men også forbedrede æstetikken i mit hjem.

Under udførelsen af arbejdet var han professionel, effektiv og omhyggelig. Han arbejdede med en imponerende teknisk kunnen og sørgede for, at alt blev udført til perfektion. Jeg var særligt imponeret over den opmærksomhed, han viste over for detaljerne - alt fra ledningsføring til placering af stikkontakter blev nøje overvejet for at sikre et fejlfrit resultat.

Samlet set kan jeg ikke anbefale Zet Eletric nok. Deres ekspertise, kvalitet og elegance i udførelsen af arbejdet har virkelig imponeret mig, og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dem for fremtidige elektrikerbehov.

Tak for en enestående oplevelse!

23. April 2024

Hej Khanh,

Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på! 😊

Www.Zet-Electric.dk

Super oplevelse

Super oplevelse. Professionel udførsel og kundeservice. Kan klart anbefales.

15. März 2024

Hej Kamil,

Tak for din anmeldelse, og vi er glade for at du er tilfreds med servicen, og det udførte arbejde.

Www.Zet-electric.dk

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Fik lavet el i forbindelse med nyt badeværelse. Alt gik godt og god kommunikation hele vejen igennem

20. März 2024

Hej Cathrine,

Tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på dine rosende ord og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden, hvis du skulle få brug for det.

Www.zet-Electric.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr