Jakość na naprawdę dobrym poziomie. Po kilku tygodniach użytkowania nic się nie dzieje, nic nie blaknie ani nie niszczy. Widać że produkty są trwałe. Bardzo to doceniam bo nie lubię wymieniać dekoracj... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Widać, że nie jest to typowa masowa produkcja, ale jego styl może nie każdemu przypasc do gustu i nie wyroznia sie az tak bardzo.
Kupiłem ramkę. Miała podkręcone zdjęcia i bardzo marketingowy rozdmuchany opis. To co rozpakowałem to były 2 kawałki plastiku nie warte 10% zapłaconej ceny. Gdy zgłosiłem chęć zwrotu sprzedawca... Mehr ansehen
Produkt jest dobrze wykonany i starannie zapakowany, choć nie wyróżnia się niczym wyjątkowym. Sprawia wrażenie dość wytrzymałego i wykonanego z przyzwoitych materiałów.
Das haben sich andere Leute angesehen
Widać
Produkt jest dobrze wykonany i…
Montaż przebiegł łatwo i od razu można…
Montaż przebiegł łatwo i od razu można było korzystać z produktu. Opis produktu zgadza się z rzeczywistością.
Uważajcie na zakupy w tym chińskim sklepie.
Kupiłem ramkę.
Miała podkręcone zdjęcia i bardzo marketingowy rozdmuchany opis.
To co rozpakowałem to były 2 kawałki plastiku nie warte 10% zapłaconej ceny.
Gdy zgłosiłem chęć zwrotu sprzedawca zaoferował mi 20% zwrotu lub kredyt w sklepie na 75%. Ani jedno ani drugie mnie nie interesuje z oczywistych względów.
Mogę też odesłać towar na swój koszt do Chin. Niestety koszt przesyłki wynosi tyle co cena produktu i sprzedawca dobrze o tym wie.
Teoretycznie wszystko jest zgodne z prawem i na stronie jest regulamin. Nie mniej to krótkowzroczny biznes. Drugi raz sie na to nie złapię. Szkoda, że Unia Europejska nie zrobi porządku z takimi cwaniakami.
Jakość w stosunku do ceny jest bardzo…
Jakość w stosunku do ceny jest bardzo dobra i spełniła moje oczekiwania.
Jakość wykonania zrobiła na mnie dobre…
Jakość wykonania zrobiła na mnie dobre wrażenie. Element dekoracyjny prezentuje się dokładnie jak na zdjęciach i świetnie pasuje do mieszkania.
Masakra na zamówienie czekałam ponad 3…
Masakra na zamówienie czekałam ponad 3 mce, upominałam się kilkukrotnie o zwrot pieniędzy bez skutku, a jak zamówienie dotarło opłaciłam jeszcze cło o którym nie wspomniane podczad zakupu, ogólnie odradzam
Jestem bardzo zadowolona z końcowego…
Jestem bardzo zadowolona z końcowego rezultatu. Niewielki akcent, który znacząco wpływa na całą aranżację.
Bardzo podoba mi się minimalistyczny…
Bardzo podoba mi się minimalistyczny styl. Dobrze pasuje zarówno do nowoczesnych, jak i klasycznych wnętrz.
To bardzo estetyczny element…
To bardzo estetyczny element dekoracyjny, który natychmiast zwraca uwagę odwiedzających. Jestem niezwykle usatysfakcjonowana z zakupu.
Produkty prezentują się atrakcyjnie i…
Produkty prezentują się atrakcyjnie i potrafią odmienić wnętrze. Widać, że są solidnie wykonane i dopracowane w szczegółach.
Dobry wybór dla osób ceniących…
Dobry wybór dla osób ceniących industrialne lub nowoczesne wnętrza. Wygląda stylowo i schludnie
Dekoracja prezentuje się świetnie…
Dekoracja prezentuje się świetnie zarówno w dzień, jak i wieczorem. Tworzy przyjemną atmosferę w pomieszczeniu.
design jest bardzo landy a wykonczenie…
design jest bardzo landy a wykonczenie staranne to wlasnie takie dodatiki lubie miec w domu
To idealny akcent dekoracyjny
To idealny akcent dekoracyjny, który dodał wnętrzu charakteru. Wygląda na droższy, niż jest w rzeczywistości.
Prosty design i dobra funkcjonalnosc…
Prosty design i dobra funkcjonalnosc dokladine czego szukalem do swojego salonu
Dobry wybór do nowoczesnego wnętrza
Dobry wybór do nowoczesnego wnętrza. Dekoracja jest elegancka i jednocześnie stonowana.
Jestem pozytywnie zaskoczona obsługą
Jestem pozytywnie zaskoczona obsługą. Zadałam pytanie przed zakupem i szybko dostałam konkretną odpowiedź. Produkty również spełniły moje oczekiwania. Rzadko piszę opinie, ale tutaj naprawdę warto.
Świetne produkty dla osób które lubią…
Świetne produkty dla osób które lubią estetykę i prostotę. Nic tu nie jest przesadzone. Lampa którą wybrałam daje przyjemne światło i tworzy fajną atmosferę wieczorem. Jedyny minus to że chciałabym większy wybór kolorów.
Zamówienie dotarło zgodnie z opisem
Zamówienie dotarło zgodnie z opisem. Wszystko wygląda dokładnie tak jak na stronie, a nawet lepiej. Wazon ma ładne wykończenie i dobrze się prezentuje na stole. Czuć jakość w dotyku.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.