Zency Bewertungen 355

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker at der var så meget ro under selve behandlingen. Meget rart at der var så meget fokus på mit problem område. Glæder mig allerede til næste behandling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Claus giver den altid en ekstra skalle og især hvis man siger hvor man har ondt/problemer, så ... gør han ondt værre ... var jeg lige ved at skrive, men han gør det så det kan mærkes under behandlinge... Mehr ansehen

1. Masseur
  2. Akupunkteur
  3. Day-Spa
  4. Krankengymnast
  5. Physiotherapiepraxis
  6. Sportmassagetherapeut

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var den mest dybdegående massage…

Det var den mest dybdegående massage jeg til dato har fået.

24. Februar 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💪
Det er fantastisk at høre, at det var den mest dybdegående massage, du har fået. Det sætter vi stor pris på!

Super behagelig og professionel

Super behagelig og professionel behandling.

21. Februar 2026

Kære Kathrine

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os at høre, at du oplevede en behagelig og professionel behandling. Det er præcis det, vi stræber efter!

Skøn massage

Uformel og rolig stemning.
Katja er super dygtig og ved hvad hun gør. Jeg kommer tilbage 👍

19. Februar 2026

Kære Rikke

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌿
Det er skønt at høre, at du nød den uformelle og rolige stemning, og at Katja leverede en dygtig behandling. Vi glæder os til at se dig igen!

Kan anbefales !

Både min mand og jeg har gennem mere end et år fået 45 min behandling ca hver 5. uge hos Kjeld.
Derfor kender han os og vores skavanker, som han ufortrødent arbejder videre med. Han lytter, kommer med gode forslag til små, lette hjemmeøvelser - alt sammen i en behagelig atmosfære.
Kan virkelig anbefales!
Mange hilsner Torben og Bente

5. Februar 2026

Kære Torben og Bente

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! 🌟
Det er dejligt at høre, at I begge har haft så gode oplevelser hos Kjeld, og at han kender jer og jeres behov så godt. Vi giver jeres ros videre til ham!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og kompetent behandling.

Venlig og kompetent behandling.
Jeg fik god gavn af behandlingen, tak for det.

22. Februar 2026

Kære Ulrik

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌿
Det glæder os at høre, at du oplevede en venlig og kompetent behandling, og at du fik god gavn af den. Det sætter vi stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en super god oplevelse

Det var en super god oplevelse, meget professionelt.

16. Februar 2026

Kære Jens

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Det er skønt at høre, at du havde en super god og professionel oplevelse. Det sætter vi stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel behandling med god…

Professionel behandling med god forståelse af kroppen.

23. Januar 2026

Kære Alice

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det er dejligt at høre, at du oplevede en professionel behandling med god forståelse af kroppen. Det sætter vi stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik massage og har haft rigtig ondt…

Jeg fik massage og har haft rigtig ondt længe. Den her første behandling har været rigtig god. Smerterne er ikke væk og jeg glæder mig til næste behandling.
Jeg føler jeg er på vej mod bedre tider for min krop.

16. Februar 2026

Kære Hanna

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌿
Det er dejligt at høre, at den første behandling allerede har gjort godt, og at du føler dig på vej mod bedre tider. Vi glæder os til at se dig til næste behandling!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg blev løsnet rigtig godt op i lænd…

Jeg blev løsnet rigtig godt op i lænd og hofter.

14. Februar 2026

Kære Ulla

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre, at du blev løsnet godt op i lænd og hofter. Vi sætter pris på din feedback og håber at se dig igen!

Super fin behandling

Super fin behandling

10. Februar 2026

Kære Benny

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌿
Det er skønt at høre, at du fik en super fin behandling. Vi sætter stor pris på dine ord og håber at se dig igen!

Fantastisk

Fantastisk. Velvære, der varer ved⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. Februar 2026

Kære Lea

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟
Velvære der varer ved – det er præcis det, vi stræber efter. Vi sætter stor pris på dine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nærværende og en rigtig god massage…

Nærværende og en rigtig god massage ,målrettet og meget proff

27. Januar 2026

Kære Gert

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💪
Det er dejligt at høre, at du oplevede en nærværende, målrettet og professionel massage. Det sætter vi stor pris på!

Jeg kan varmt anbefale Helle

Jeg kan varmt anbefale Helle. Hun er en dygtig massør og et behageligt menneske. Man føler sig taget godt af fra start til slut. Efter min første massage, kan jeg mærke en stor forskel og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer ved hende

31. Januar 2026

Kære Mie

Tusind tak for din varme anbefaling af Helle! 🌿
Det er skønt at høre, at du føler dig godt taget af fra start til slut, og at du allerede mærker en stor forskel. Vi giver din ros videre – den bliver Helle glad for!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shahin er en fremragende massør

Shahin er en fremragende massør; dertil venlig og let at samtale med. Man føler sig i ‘gode hænder’ i hans selskab.

29. Januar 2026

Kære Arne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre, at Shahin er en fremragende massør, og at du føler dig i gode hænder hos ham. Vi giver din ros videre – den bliver han glad for!

God og tryg oplevelse

Det var en god, rar og tryg oplevelse med et hyggeligt og afslappende lokale, men ikke mindst en god massør der går op i ens behov.

28. Januar 2026

Kære Natascha Volf

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌿
Det betyder meget at høre, at du følte dig tryg og godt taget imod – både i lokalet og under selve massagen. Vi sætter stor pris på dine ord og håber at se dig igen snart. 😊

Kan varmt anbefale Sonja

Meget glad for den hjælp jeg fik af Sonja.
Hun var meget lyttende, og fik arbejdet godt med min ryg 😄
Sød og rar person

27. Januar 2026

Kære Margrethe Nørgaard

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😄
Det er skønt at høre, at Sonja fik løsnet godt op i ryggen og at du følte dig lyttet til under hele massagen. Vi giver din ros videre – den luner!

Super og effektiv behandling

Mærkede markante forskelle i før og efter behandling.

24. Januar 2026

Kære Peter Hvas Thomsen

Tusind tak for din anmeldelse! 💪
Det er virkelig dejligt at høre, at du mærkede en tydelig forskel før og efter massagen – det er præcis den effekt, vi stræber efter.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Massage ved Keld

God dybdegående massage som har hjulpet gevaldigt på ømheden i kroppen.

21. Januar 2026

Kære Bjarne Davidsen

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at den dybdegående massage hos Keld har hjulpet på ømheden – det er lige præcis sådan en forskel, vi ønsker at skabe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med min…

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Elina var rigtig sød og professionel, og hun var meget hjælpsom hele vejen igennem. Alt forløb nemt og problemfrit, og servicen levede helt op til mine forventninger. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen

25. Januar 2026

Kære Dolovan Ahmed

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det er virkelig dejligt at høre, at Elina tog godt hånd om dig, og at både massage og service levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk behandling hos Sonja i…

Fantastisk behandling hos Sonja i Kolding. Hun har hermed fået en ny kunde, for jeg kommer helt sikkert igen!

23. Januar 2026

Kære Trine

Hvor er det skønt at høre – tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Sonja i Kolding bliver helt sikkert glad for dine ord, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Morten fra Zency

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr