Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
2 keer een mistery pack gehaald toen ik de packs opende viel mij op dat geen een pakje pokemon kaarten dicht was alles was al geopend en aangepast Vind dat zeker niet kunnen vooral als je m... Mehr ansehen
De webshop voor al jouw Pokémon Trading Card Games (TCG) producten en accessoires.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Koop hier nooit een mystery pack, zeker niet met de "graded kaart" in. Je krijgt alleen maar rommel. En de graded kaart komt van een of andere vage gradingdienst "woetoe grading". Had hier nog nooit van gehoord en kan er ook niets over vinden. Denk dat ze het gewoon zelf doen.

Antwort von Zamexcards
Mooi aanbod.
De kaarten waren snel, netjes en goed beschermd binnen gekomen.
Ik ben 2 keer bij de ruilbeurs in Dongen geweest en ze stonden allebij die keren bij een tafel. Hele aardige mensen en goeie producten. Ik had een mystery box van 50 euro gekocht waar ik uiteindelijk mijn geld ook uit terug kreeg.
Ik weet niet meer de precieze datum, maar het was ergens in 2024
Heb hier 27 januari jongstleden besteld. Ging zoals het op de site staat binnen 24 uur de deur uit en kwam het mijn kant op. Ga hier snel weer bestellen
Vind dat zeker niet kunnen vooral als je mistery packs verkoopt voortaan niet meer dus bij hun halen want de vertrouwen dat is een origineel pakje krijg is weg !
Heb ergens anders ook gehaald en die was alles netjes dicht en wel
Maar dat er met pakjes word geknoeid kan echt niet ging te makkelijk open en bij een zag je de gaten in de verpakking dat hij open is geweest ook hele andere code kaarten zaten er in dan de originele vind dit echt niet kunnen
Heb hier een week geleden een bestelling gedaan
kreeg een melding dat mijn spullen waren verzonden
nu een week later nog niets binnen gekregen

Antwort von Zamexcards
Ze zijn altijd heel behulpzaam en nemen de tijd voor je. Het is altijd gezellig aan hun stand. Ze zijn geïnteresseerd in je hitjes. Ze geven een eerlijke prijs voor je kaarten.
Vriendelijk snel.
goede kwaalietijd. Veel keuze staan op veel beurzen
Op een beurs een Pikachu-lampje gekocht voor ons zoontje. Bij thuiskomst deed het lampje het niet. Na contact te hebben gehad een nieuw lampje gekregen (die het wel doet) plus een paar extra goodies én een verontschuldigingsbriefje. Was al blij geweest met alleen het lampje, dus heel erg lief van ze!
Ik wil jullie graag een enorme pluim geven voor jullie geweldige service! Afgelopen maandag heb ik de kans gehad om jullie stand te bezoeken op de beurs in Gelderdome, en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Vanaf het moment dat ik bij de tafel kwam, werd ik begroet met een glimlach en een warm welkom.
Het was verfrissend om te ervaren hoe vriendelijk en behulpzaam jullie team was. Niet alleen werden al mijn vragen over de 3D-prints met enthousiasme beantwoord, maar jullie namen ook de tijd om me uitgebreid uit te leggen hoe het hele proces werkt. Jullie expertise en passie voor jullie vakgebied zijn echt bewonderenswaardig.
Wat me ook opviel, waren de zeer betaalbare prijzen die jullie hanteren. In een wereld waarin kwaliteit soms hand in hand gaat met hoge kosten, was ik aangenaam verrast door de toegankelijkheid van jullie producten.
Kortom, ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie uitstekende service en jullie fantastische producten. Jullie hebben een klant voor het leven gewonnen!
Patrick
In Spijkenisse was er een beurs van Pokémon bij deze meneer 3D pokemon gekocht en een 3D pokemon houder voor je ps4,Xbox .
Deze meneer die het verkocht was heel erg vriendelijk en enthousiast, geduldig en beantwoord al mijn vragen
Meerdere keren hier een mistery box van gekocht voor mijn youtube channel. Het is zeker de moeite waard. Echt top boxen, echt een aanrader.
vriendelijk personeel en een fijne site !!
Fijn contact met fijne mensen. Erg klantgericht en denken graag mee
Goede communicatie
En perfect verstuurd
Wij hebben recent bij Zamexcards besteld en zijn erg tevreden over deze webwinkel. Waar de persoonlijke aandacht vaak ver te zoeken is wanneer je online iets besteld, is het verfrissend om te zien hoe Zamexcards werkt. Ze zijn goed bereikbaar, reageren vlot en geven graag advies of tips. Top! een echte aanrader!
Ik moest een artikel voor een verjaardagsfeestje hebben maar heb zelf geen verstand van Pokémon. Ze hebben me goed geadviseerd en een aantal tips gegeven. Het cadeautje werd feestelijk ingepakt met extra verrassingen. En het was goed beschermd ingepakt en ik had het snel in huis. Een echte aanrader.
Super service! Betrouwbaar, goed verpakt, snelle verzending. Altijd vriendelijk! Zeker een aanrader om hier wat te bestellen :-)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.