Ik heb na 16 wachten een klacht gestuurd, en de dag erna netjes antwoord gekregen of ik alsnog wilde bestellen of het aankoopbedrag terug wilde. Ik heb natuurlijk voor geld terug gekozen, en dit is... Mehr ansehen
Waardeloze plastic laarzen ontvangen ipv lederen. Lijken amper op de afbeelding!! Pure oplichting. Retourneren op eigen kosten naar China! Daarna maar afwachten of de Chinees je klacht begrijpt en d... Mehr ansehen
Comfortabele Jas besteld voor 39,99 krijg een T shirt vodje opgestuurd dat niemand wil dragen. E mail gestuurd naar zalunA (want zij geven zelf een foutief e mail adres bij hun bestelling af !!!) antw... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Na meer dan 16weken wachten mijn geld terug gekregen.
Ik heb natuurlijk voor geld terug gekozen, en dit is netjes binnen de toegezegde 5 dagen via Mollie weer op mijn rekening retour gestort.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Vóór Kerst 2020 een winterjas besteld en betaald! Nog niet ontvangen. Pure oplichterij! Trap er niet in is mijn advies.
Een gemiddelde van 1,2 is nog steeds…
Een gemiddelde van 1,2 is nog steeds teveel. Om een reactie te plaatsen moet je er helaas minstens een invulen, maar ze verdienen niet eens een halve ster.
Dieven en oplichters!!!
Als waarschuwing voor andere die hier geen geld hebben verspild: KOOP NIET!!!.
GA WEG MET DIE ONZIN
Koop hier nooit geen schoenen
Koop hier nooit geen schoenen. Je betaald en ontvangt ze nooit. Je kan mail sturen maar nooit geen reactie . Gewoon geld weg. Super asociaal.
Op 9 december via advertentie op Face…
Op 9 december via advertentie op Face Book laarzen besteld en betaald. Diverse malen met Zaluna gemaild, waar bestelling blijft. Volgens support zijn de laarzen verzonden, maar support kan geen track&trace uitvoeren. Belachelijke situatie. Geen service en iedereen en elke koerier/post service is tegenwoordig te volgen.
Rommel en retourneren naar China is duur!
Rommel en retourneren naar China kost enorm veel. Contact met de verkopers ook heel slecht. Koop hier zeker geen producten van.
hopeloze kleding
hopeloze kleding, stinkt uren in de wind,minderwaardig materiaal,terug sturen kost veel te veel, compleet afvalkleding, niet mogelijk te dragen,weggegooid geld dus
iemand misschien een goedkope oplossing voor dit?
3 maand later nog steeds geen levering
3 maand later nog steeds geen levering. Geen reactie op mails. Ideale webshop als je geld te geef hebt en er niets voor terug hoeft.
Pure oplichters!!!
Ik heb botten bij zaluna besteld voor mijn moeder. Het was een kerstcadeau.. zijn veeeel te laat aangekomen + ik moest nog eens 187 euro duanekosten betalen.. heb dit uiteraard niet gedaan! Ik heb ze voor 75euro besteld op hun website en op hun pakket hadden ze een bestelbon geplakt dat ik er 500$ voor betaald heb dus zo’n 470-480 euro ongeveer dus vandaar de hoge duanekosten.. dit kan absoluut niet! Heb ze hiervoor al 10 mails gestuurd en krijg geen antwoord. Het zijn pure oplichters!!! Koop nooit iets van deze site! Schandalig dit! Nog nooit meegemaakt!
Geen enkel contact
Geen enkel contact , geen reactie op mail, geen antwoord.
Bestelling is ontvangen met alle gegevens en betaald genoteerd en dat is t dan.
Ik zal daar nooit meer iets bestellen.
Goed waardeloos
Wat een troep levert Zaluna
Wat een troep levert Zaluna, het heeft twee maanden geduurd voordat het binnen is.
Maatvoering te klein, en artikel klopt niet met de afbeelding op de site, kwaliteit is ook slecht.
Hun support reageert niet op mijn mails, nooit meer Zaluna voor mij!
ZALUNA SHOP = INTERNET OPLICHTERS 1E KLAS !!!
Dit is een NL shop met internetoplichters, zij laten iets anders dan besteld overkomen naar je adres en het verkeerde item terugsturen kost 3x zoveel en je geld terug. In hun voorwaarden zetten zij dat je dit enkel naar China kan sturen en zij zijn ervanaf. 1e klasse internetoplichting, die gasten zouden al lang voor de rechter gesleept moeten worden!!!
Dacht winter jas te bestellen stond op…
Dacht winter jas te bestellen stond op de site. Niet dus wat een troep zeg. Is echt geen winterjas stelletje oplichters zijn het. Nooit meer bij zaluna bestellen. Dat ze durven om die troep te verkopen. Deze webshop moeten ze verwijderen.Als je contact met ze wil reageren ze niet eens.
Dikke Winterjas met pluche
Na 2,5 maanden "dikke winterjas met pluche" jas gearriveerd. Klopt niets van met foto op de site, zowel maatvoering als kleur en stof als afwerking. Waardeloos jekkie. Geld weggegooid. Nooit meer bestellen bij zaluna!
Ik heb 20 dec via advertentie FB…IS DIT OP;ICHTING??
Ik heb 20 dec via advertentie FB laarzen en joggingpak besteld . Is nog steeds niet binnen, IK lees jullie revieuws en mn hart krimpt daar gaat mn geld waarschijnlijk Snap niet dat FB dergelijke advertenties toe staat. Niet klantvriendelijk. Ik ga uitzoeken aan wie ik heb betaald en dan ga ik daar vragen waarom deze meewerken aan deze oplichters. Heb al twee mails er heen gestuurd maar hoor niets terug Waarom werkt "Mollie"hier aan mee? schandelijk
Winterjas gearriveerd
Winterjas gearriveerd. Ronduit belachelijk. Wat een vod. Maatvoering te klein. Kwaliteit om te huilen.
Laarzen besteld
Ik heb op 25 november laarzen besteld. Geen zicht op leverdatum. Dus gemaild en kreeg een antwoord. 'Het komt echt wel binnen, maar dat kan even duren". Afgelopen dinsdag kwamen de laarzen. Te klein en van slechte kwaliteit. Weer support van zaluna.shop gemaild om retour te zenden. En weer antwoord, maar nu wordt het leuk: Eerst dien je een brief in te vullen dat je de bestelling retour stuurt, het adres zat bij de mail als linkje. Dus opsturen naar Yiwu Cute Jewelry Co., Ltd.
No. 70335, Street 7, F5, Gate 97, District 5, International Trade City, Yiwu, Zhejiang, 322000, China.
Dan stuur je het pakket naar: Tu Hongming, Adres: F2, building 8, nr. 89, Siyuan Road, Yidong Industrial Zone, Niansanli Street, Yiwu, Jinhua, Zhejiang Province 322000 in China. Nou, je snapt al dat het behoorlijk ontmoedigend is, maar ik dacht: ik ga het toch proberen. De kosten van retour verzenden zijn voor jezelf trouwens! Wie weet...Maar nooit meer iets van dit bedrijf bestellen natuurlijk, zonde van je inspanningen en geld.
Cognac-kleurige jas na twee maanden…
Cognac-kleurige jas na twee maanden binnen. Wat een vod en veel te klein (opgegeven maat klopt niet). Oplichters. Kijk voortaan eerst reviews voor je gaat bestellen. Door dit soort “bedrijven” lijden de hoeken met de kwaaien. Ze zullen ongetwijfeld wel weer onder andere verder gaan met hun praktijken. Bezint eer ge begint
Winterjas 3xl europese maat besteld
Winterjas 3xl europese maat besteld. Jas maat is S. Geschikt voor een koele zomeravond. Winter is niet plus 15 graden
Ga dit op Facebook zetten over 2 weken
Wees gewaarschuwd
Ik heb zelf een winterjas besteld, was zeer dun en zeker niet mijn maat, ik had zelfs een maat te groot besteld, maar kreeg zeker te kleine jas, kon niet dicht, ik waarschuw iedereen om noot iets bij deze organisatie te bestellen, er staat zelfs geen retour adres op, dus je kunt nooit iets terug zenden. WEES GEWAARSCHUWD
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.