Zadengigant Bewertungen 51

TrustScore 2.5 von 5

2,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weer Adenium zaden besteld en weer vlot gekregen en waren super vers van de 100 zaden zijn er 99 opgekomen ik ben zeer tevreden over de zadengigant

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cactuszaden besteld, meer dan 100 stuks. Geen één zaadje is ontkiemd. Contact opgenomen, nieuwe zaden opgestuurd gekregen, weer geen één ontkiemd. Ter controle zaden besteld bij andere webshop, daarva... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede ervaring! N.a.v. de reviews hier dacht ik ojee, maar dat viel me uiteindelijk ontzettend mee. Ik kreeg mijn pakketje (zoals duidelijk is vermeld) na 4 werkdagen binnen in de post. Netjes ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zaden besteld, geen 1 zaadje is ontkiemd, heb dat gemeld zouden er nieuwe gestuurd worden maar echt de onbeschofte toon niet ok! Dan een verhaal over persoonlijke toestand, vermeld dat bij de mail dan... Mehr ansehen

2,7

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Zaden komen niet uit.

De zaden die ze opsturen komen niet uit. Contact opgenomen maar geen reactie. Jammer dat ik de negatieve reacties niet eerder had gelezen.

28. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze ervaring en daarbij…

Waardeloze ervaring en daarbij onbeschofte reactie.In mei 2022 10 zakjes zaad van Paulownia tomentosa besteld.Iedere keer 1 zakje gezaaid . Iedere 4 wkn weer 1 zakje gezaaid, ben inmiddels op mijn 7e zakje paulownia zaad alweer 4wkn aan het wachten.Echter tot op heden is er niet 1 zaadje ontkiemd,conclusie onvruchtbaar zaad. Gelukkig heb ik nog 3 zakjes over om dit te kunnen bewijzen. Per email gemeld, kreeg alleen waardeloze reaktie. Dus wegblijven bij dit bedrijf. In januari jl bij andere firma paulownia zaad besteld en heb daarvan nu,10-3-2023 al een 100 mooie plantjes tot 3-4 cm hoog.

10. März 2023

Goede ervaring!

Goede ervaring!

N.a.v. de reviews hier dacht ik ojee, maar dat viel me uiteindelijk ontzettend mee. Ik kreeg mijn pakketje (zoals duidelijk is vermeld) na 4 werkdagen binnen in de post. Netjes verpakt met instructies van de zaden erbij en zelfs een gratis zadenpakketje als cadeau.

De zaden zijn prima en komen uit, ondanks dat ik lastige exotische zaden heb besteld (onder andere een olijf).

9. September 2022

Zeer slechte kwaliteit zaden

20 zaden gekocht. Na 9 weken onder de groeilamp, komt niks op. Ik heb reviews gelezen voordat ik ging kopen, dus wist wel dat een kans groot was dat de kwaliteit niet geweldig was. Omdat ik nergens anders deze zaden kon vinden, besloot ik toch een kans te nemen. Helaas.

12. August 2022

teleurgesteld

zaden besteld (20 stuks) er komt niks op. ik ben al jaren bekend met het zaden van planten. Ik was al maanden opzoek naar de zaden, gevonden, teleurgesteld. pas op met wat je koopt bij dit bedrijf. ik ga voortaan eerst reviews lezen…

16. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor nu en in de toekomst

3 soorten agaves besteld, snelle levering. Ik ben tevreden met de opkomst. Tot nu toe zijn er 8, 7 en 3 zaden opgekomen. Waarschijnlijk worden her er nog meer. Leuke attentie een zakje zaad voor bloeiende planten in de tuin. Die komen ook goed op. Ik bestel zeker nog een keer bij Zadengigant.

29. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit bestellen. Winkel snapt niks van zaden.

Na reviews te hebben gelezen. (Veelal slecht) dacht ik, ik geef ze het voordeel van de twijfel en ik bestel er een keer. Aloe en yucca zaden besteld. Kwamen gortdroog binnen. Toch gezaaid met een beetje hoop. Helaas nu een oaar weken verder. En helemaal niks is opgekomen. Zaden gekocht bij succeed.com zijn op de zelfde manier gezaaid en komen allemaal met 60% + uit. En dan praat ik over soorten die veel en veel lastiger zijn zoals copiapoa en aztekium soorten. Deze winkel snapt niks van het bewaren en verkopen van verse zaden.

26. Februar 2022

Snelle service

7 Juni besteld , 10 Juni ontvangen.
Heb op 8 Juni de eigenaar gevraagd of men de verzending met spoed kon behandelen aangezien de zaden mee op reis gaan en men antwoorde dat ze de 9e op de post zouden gaan en zo gezegd zo gedaan.
Bedankt voor de snelle service!

10. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bananenzaden gekocht

Bananenzaden gekocht, zij helemaal verdort en blijven drijven in water. Kiemkracht is laag. Vergelijkbaar net onszaden is dit heel amateuristisch. Op mail wordt ook niet gereageerd.

14. April 2021

Tevreden klant.

Zelfs wat meer zaden in verpakking. Kiemkracht van de agave prima. Komen na een week al op.
Door oud en nieuw was de levering wat vertraagd, maar desondanks vlot.

15. Januar 2021

Aanbevolen!

Snelle levering, keurig verpakt, duidelijke uitleg. Hele goede ervaring, zeker voor herhaling vatbaar en aanbevolen!

24. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet bestellen hier, geld kwijt,geen levering

1- Bestelling gedaan op 3/5/2020 ter waarde van €17,45.
2- Volgens post.nl (Track&Trace) bezorgd op 8/5/2020 maar niks ontvangen.
3- Met post.nl gebeld, die zegt bel de zender op en laat hun ons bellen.
4- Ik bel bedrijf op die komt nog all nonchalant over en laat echt merken dat het niet zijn probleem is maar naar enige aandringen "zal hij er achter aan gegaan" tja geloof het niet zo

PS: Post.nl stelde mij ook nog op de hoogte toen ik ze aan de telefoon had dat Track&Trace op enveloppen geen nut/waarde heeft aangezien deze ALLEEN word gescand bij verzending en bij bezorging (wat NIET voor u brievenbus hoeft te zijn dit kan nog op de depot zijn, dus als ze de brief verliezen onderweg ben je mooi de klos aangezien de site wel all bezorgd aangeeft) lees meer hier over op de post.nl site
Onder tussen sta ik met lege handen

Hopelijk word dit nog netjes opgelost ik hou mijn hart vast

16. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is gewoon een GiGa amateurtje.

Heb besteld, helaas niets ontvangen.
Geen antwoord op mail.

Ben dus gewoon opgelicht door dit amateurt

Centen kwijt.

28. Mai 2019
Zadengigant-Logo

Antwort von Zadengigant

Als je goed had gelezen voorop de website dan had je kunnen zien wegens prive omstandig heden gesloten van 17-5 tot 25-5 2019 je bestelling is ingepakt en word verzonden naar je en ik heeft je gebeld maar daar luister je niet naar ik moest maar stikken in mijn zaden en dan gooi je de hoorn erop dus je wil niet met mijn praten daar over maar je bent een fijne klant.Onze winkel bestaat al 10 jaar dus wij zijn amateurtje wij zijn een goed bedrijf die zijn afspraken altijd nakomt.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr