De levering was snel dus daar ligt het niet aan maar de haarbooster vind ik echt troep. Je haar wordt er dof en stug van, is met geen borstel meer doorheen te komen. Ik wilde mijn haar dezelfde dag we... Mehr ansehen
Wederom snelle levering van fantastisch product. Verrassend hoe goed de Hair Boost van Zabi Hair werkt. Voor mijn dunne slappe haar is het geweldig.
Uitstekende producten. De hair booster is een heel bijzonder en geniaal product, waarvoor veel meer bekendheid zou moeten bestaan in een woord fantastisch en zo makkelijk in gebruik. De zilvershampoo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als gelukkige winnaar van twee bussen Zabi Hair Booster heb ik het meteen uitgeprobeerd en wat een top product! Afgelopen zaterdag heb ik het aangebracht zoals in de verschillende vlogs wordt uitg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Zabi Hair is een innovatief haarverzorgingsmerk dat zich richt op het bieden van hoogwaardige haarproducten voor een volle, gezonde en glanzende haardos. Met een focus op natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules, biedt Zabi Hair oplossingen voor elk haartype. Van volume sprays en boosters voor fijn haar tot voedende treatments voor beschadigde lokken – Zabi Hair helpt je om jouw haar op zijn best te laten stralen. Wij geloven dat prachtig haar begint bij de juiste verzorging, en daarom combineren we de kracht van de natuur met geavanceerde technologie voor zichtbaar resultaat. Kies voor volume, vitaliteit en zelfvertrouwen met Zabi Hair.
Niederlande
- zabihair.com
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Service is tóp en producten súperfijn!
Wat een service en fijne producten.
Ik had mijn bestelling geplaatst en betaald ( booster, föhn, shampoo en conditioner) maar was vergeten mijn kortingscode toe te passen. Meteen een mail gestuurd. De volgende dag al antwoord en het kortingsbedrag is direct teruggestort.
De producten.. ik heb heel dun, fijn haar. De shampoo en conditioner zijn heel fijn. Het voelt in ieder geval veel gezonder, en ziet er ook gezonder uit. En de booster? Mijn godje! Ik heb nog nooit zoveel volume gehad! Mijn haar lijkt ook dikker. Maar even over de föhn; Dit had ik niet verwacht..dat ik zo lyrisch kon zijn over een föhn! Hij maakt heel weinig geluid, blaast heel prettig en droogt het haar snel. En zonder een borstel in m’n hand te hebben, kreeg ik mijn haren echt heel makkelijk in model. Dankzij de opzetstukken die je haren als het ware je haren eromheen draaien zonder in de war te raken of pluizig te maken. Ook heb ik ineens geen last meer van statisch haar. Niet normaal fijne föhn.

Stroef en onhandelbaar
Ik heb fijn haar en dacht dit wondermiddel gaat me helpen. Heb t 2x gebruikt en m’n haar werd stroef en onhandelbaar, ik kon er niks meer mee. Zacht voelde het niet meer aan. Het enige wat hielp was t snel te wassen.. helaas echt absoluut geen succes.

Antwort von Zabihair
Zoals de reclame aangaf van het produkt, zo is het ook! Erg blij mee.
Prima produkt. Uitstekende levering!

geen fan
heb heel fijn haar en bij gebruik van de spray klit het haar wel, in tegenstelling tot wat jullie reclame beweert. De shampoo ook geprobeerd maar ook die vond ik niet wow en zijn prijs niet waard. jammer >>>

Antwort von Zabihair
Boosterspray lijkt wel op lijm
Boosterspray lijkt wel op lijm. Is na gebruik niet doorheen te komen, haar wordt heel stug en enorm dof. En ja, zeker meer volume, maar geen glans meer en 's avonds uitborstelen is niet te doen. Shampoo is heerlijk!

Hairbooster Zabi
Voor kerst heb ik de hairbooster van Zabi Hair gekregen en ik ben echt ontzettend blij met dit product. Vanaf het eerste gebruik voelt mijn haar gezonder en sterker aan. De textuur is fijn, niet plakkerig, en trekt goed in zonder mijn haar vet te maken. Mijn haar oogt voller en glanst mooier dan voorheen.
Wat ik vooral prettig vind, is dat het product heel zacht is voor mijn hoofdhuid en makkelijk in gebruik. Je merkt dat er aandacht is besteed aan kwaliteit. Ik gebruik het nu met veel plezier en kan Zabi Hair zeker aanraden aan iedereen die zijn haar een extra boost wil geven!

Uitstekende producten
De zilvershampoo die ik heb gekocht doet precies wat een goede zilvershampoo zou moeten doen. Heel erg fijn in gebruik en met een heel goed resultaat. Blij met mijn twee aankopen!!

Prachtig product
Prachtig product. Misschien zelfs wel te goed. Mijn man zegt steeds. Is je haar ontploft. 🙈
Levering ook zeer snel.

Antwort von Zabihair
Ben nog niet zo blij metspray maar moet…
Ben nog niet zo blij metspray maar moet er aan wennen en mee om leren gaan!

Hair booster plakkerig spul
Ik heb onlangs voor mijn haar de hairbooster gekocht. Het is enorm plakkerig en als ik er met mijn kam door heen ga trek ik mijn haren er uit. Kortom ik raad dit product niet aan.

Antwort von Zabihair
Het is een super product alleen duurt…
Het is een super product alleen duurt het erg lang voor het wordt geleverd . Daar is verbetering voor nodig

Antwort von Zabihair
Snel en verzorgd geleverd en een fijn…
Snel en verzorgd geleverd en een fijn product

Antwort von Zabihair
Val zwaar tegen en geen antwoord…
Val zwaar tegen en geen antwoord gekregen op af bestelling

Hele slechte service!
Ik kreeg een allergische reactie van de hairspay. Ik kon vrij snel communiceren dat ik het kon terugsturen. Dat was fijn.
Bleek dat ik zelf de kosten om het terug te sturen moest betalen. Snap ik ook nog. Maar nu blijkt dat ik 2x verzendkosten mag betalen, nu worden ook de bezorgkosten van Zabihair zelf in rekening gebracht. Dit vind ik echt waardeloos. Voor mij en de mensen om mij heen geen bestellingen meer bij Zabi.

Antwort von Zabihair
Product is prima en geeft de boost die…
Product is prima en geeft de boost die het belooft.
Levering was vertraagd, waarvan ik als besteller keurig tussentijds op de hoogte werd gehouden; daarmee kweek je begrip.
Netjes geleverd.

Heb erg slap haar
Heb erg slap haar . Mijn dochter is kapster en die toupeerd mijn haar en spuit het dan op de toupage .
Mijn haar blijft veel langer zitten .
Erg fijn voor mij

Hairbooster valt tegen
Helaas deed de booster niet wat ik ervan had verwacht. Geeft direct na het aanbrengen en met handen ophogen wel volume maar dat zakt weer snel in. Mijn volumepoeder werkt stukken beter.
Ook zit het spuitgaatje voortdurend verstopt.

Antwort von Zabihair
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.