Yuniku Gaming Bewertungen 16

2. Gebrauchtwarenhändler
  3. Spielwarengeschäft
  4. Geschäft für gebrauchte Spiele

Vom Unternehmen geschrieben

Met meer dan 800 positieve reacties op eBay en 120 lovende beoordelingen op Marktplaats, hebben we bewezen dat we staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar dat was pas het begin. In 2023 zijn we met veel plezier onze eigen webshop gestart. Een nieuw avontuur! We blijven ons inzetten om de beste games & accessoires bij de liefhebbers te krijgen. Voor ons gaat het allemaal om de liefde voor vintage gaming - elk oud spelletje heeft een verhaal.

4,3

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Super!

Goede n64 controller ontvangen. Origineel en perfecte analoge stick! En dat voor zon lage prijs, had ik op marktplaats niet kunnen krijgen.

15. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De klanten service was top maar het geleverde product was een drama

Bij Yuniku Gaming had ik een Gamecube controller gekocht speciaal voor Super Smash. Ik merkt al snel dat de joystick van de controller niet goed gekalibreerd was. Yuniku Gaming was gelukkig wel bereid om het probleem te verhelpen en een "werkende" controller terug te sturen.

De teruggestuurde controller was inderdaad wel goed gekalibreerd maar deze had een ander probleem. Namelijk, de joystick was te klein. Hierdoor kwam het rubber van de joystick tegen de plastic shell aan van de controller. Dit zorgde ervoor dat de controller weer moeilijk bespeelbaar was.

Zelf heb ik toen besloten om zelf de controller open te maken om de joystick te vervangen en wat ik aan trof was niet heel fijn. Ten eerste zaten er bruine kringen op de PCB van de controller (waar de joystick zit). Dit is heel makkelijk schoon te maken met isopropyl alcohol (ook wel nagellak remover).
Yuniku Gaming claimed dat zij het product zelf ook open te maken om deze schoon te maken. Dit is dus kennelijk niet helemaal waar.

Wat ik ook zag was dat de kapje van de joystick ook geen officieel onderdeel is van Nintendo. De gene die erop zat was van een 3de partij. Dit is op zich niet zo erg want die dingen slijten gewoon na veel beruik. Het feit blijft wel dat Yuniku Gaming een vervangend onderdeel heeft geplaatst die niet voldoet aan de kwaliteit die zij beloven.

Yuniku Gaming geeft wel goed service maar na mijn ervaring zijn de geleverde producten kennelijk niet helemaal op orde ook al zijn ze tweedehands.

14. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb niet meer kunnen verwachten

Snelle levering met een korte handgeschreven brief. Zorgvuldige verpakking met meerdere lagen bescherming. Duidelijke omschrijving en foto's op de website. Zeer goede prijzen. Een algemeen gevoel van zorgvuldigheid en personaliteit.

Ik heb niet meer kunnen verwachten.

19. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je schrikt bijna van de goede service

Japanse uitvoering gekocht van Zelda Ocarina of Time. Schrik bijna van de mooie staat. Eerlijke foto’s op de website, super schappelijke prijzen, goede verpakking, contact met eigenaar vooraf was vriendelijk. Deze website verdient zeker meer aandacht: top!

21. November 2023

Super!

Perfect! De gameboy was in perfecte staat zoals beschreven. Levering was erg snel en het product was goed verpakt. Tevens veel ondersteunde betaalmethoden. Bedankt!

6. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste kwaliteit op de markt

Beste kwaliteit op de markt! Vaker hier besteld en altijd goeie producten ontvangen. Had een gespeeld en geliefde gameboy gekocht maar was alsnog mooier dan verwacht! Zeker aan te raden.

24. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr