Een perfecte keuze voor beginners die willen kennismaken met matcha! Deze matcha heeft een zachte, zoete romige smaak die niet te intens is, maar wel de kenmerkende groene smaak van matcha behoudt.... Mehr ansehen
Super leuke & orginele verzending met een handgeschreven persoonlijke boodschap, I love it! Verder de matcha nog niet geprobeerd omdat mijn andere nog niet op was. Maar als de matcha net zo smaakt... Mehr ansehen
Echt heerlijke matcha. Je kan echt zien en proeven dat de owner haar best heeft gedaan om heerlijke authentieke matcha naar Nederland te brengen. Smaakt echt precies als hoe het op de website staat be... Mehr ansehen
YUMESAI Matcha gemaakt van de eerste pluk Saemidori-theebladeren uit Shizuoka, Japan. Geniet puur of gebruik het als basis voor een heerlijke matcha latte. Natuurlijk, zonder toevoegingen. We geloven dat kleine momenten de grootste impact hebben. Daarom zijn onze producten ontworpen om rust en mindfulness in je dagelijks leven te brengen. Of je nu een matcha-liefhebber bent of net begint. Bij YUMESAI draait alles om premium smaak en kwaliteit. In onze collectie vind je: - Ceremonial grade matcha voor pure matcha thee of matcha lattes. - Accessoires zoals de Chawan, Chasen, en Chashaku om je theeritueel compleet te maken. - Matcha set, perfect voor beginners of als cadeau. YUMESAI (夢小) [ju-meh-sai] Droom Klein.
Rotterdam, Niederlande
- yumesai.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
niet de beste maar goed genoeg!
leuk concept, maar de matcha is niet zo heel lekker als dat sommige mensen zeggen. ik ben niet zo erg kieskeurig maar deze matcha was poederig in de mond (astringency). ook proefde ik zuur door de matcha heen…geen idee waar dat vandaan komt. de matcha poeder daarentegen was erg zacht en ik proefde geen bittere smaak (in combinatie met melk). de kleur was ook niet het aller groenst. kies deze matcha vooral als je ergens wilt beginnen met je matcha journey, het is een goede starter.
Again
Again, love the matcha. I also get really sweet hand written messages with every order. Can’t wait for the owner of the company to make bags of 100g. I will be the first to buy🤭
Love it
Love it
I’ve tried many matcha powders, but this one is perfect for lattes. I'm hooked!!
Snel geleverd en goed verpakt.
Ik ben he-le-maal fan van dit bedrijf!
Ik ben he-le-maal fan van dit bedrijf!! Je ziet en merkt hoe veel moeite de eigenaresse in dit merk steekt. Op de website staat een mega leuk verhaal over hoe zij in Japan deze matcha heeft samengesteld. De smaak is precies zoals wat op de website staat beschreven en je merkt aan de kwaliteit hoeveel tijd hier in zit! Ongelofelijk lekker en fluffy!! Mijn bestelling was snel ontvangen, in een leuke verpakking en met een super lief kaartje! Daar naast vind ik de socials van Yumesai echt top! Ze nemen ook de tijd voor leuk contact met klanten. Al met al ben ik echt helemaal fan geworden en kan ik iedereen aanraden hun matcha hier te bestellen!
Beste matcha ever
Ten eerste is de Matcha heerlijk, goede kwaliteit en goed vacuüm verpakt.
Ten tweede kreeg ik een mailtje dat de zending niet zou zijn aangekomen, volgens de PostNL app, met een oplossing voor het probleem. Gelukkig was dit niet het geval. Maar wat een nette service, dat zie je niet vaak meer.
Hele lekkere zachte matcha
Hele lekkere zachte matcha! De set is ook een goede aankoop als je wilt beginnen met thuis matcha maken en drinken.
Beste authentieke matcha in NL
Vriendelijke en duidelijke communicatie. Snelle levering en met een persoonlijke touch. Beste authentieke matcha! Matcha bevat daarnaast een hoop antioxidanten, een booster voor je weerstand.