Yogaliving Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Giv ikke op

Mit navn er Benny Kristensen og jeg er 67 år gammel.
Har haft lændeproblemer i 30+ år, som har bevirket utallige besøg hos kiropraktikere, fysioterapeuter, læger, sågar 2 scanninger er det blevet til.
Jeg har dyrket bowling på konkurrence plan og spillet lidt golf, men havde opgivet tanken om, nogensinde at spille igen.
Derfor bliver man meget kritisk, hver gang nogen foreslår en ny behandlingsform.  “Er det ikke bare spild af tid”?

Det var da også med en vis skepsis, jeg troppede op til en enetime i alignmentyoga hos Louise Fjendbo. Denne skepsis blev hurtigt gjort til skamme, da jeg havde det mærkbart bedre efter denne ene time.
I dag, 2 enetimer og 5 holdtimer senere, har jeg det så godt, jeg faktisk er påbegyndt bowlingen igen, ja efter sidste træning mærkede jeg intet i lænden.
Louise har simpelthen vist mig, hvor lidt man er i kontakt med sin krop, efter mange år på kontor og ensartede bevægelser. Det kræver selvfølgelig daglig alignmentyoga med sin krop, men det er det hele værd.
Tak Louise.

12. Januar 2024

Louise kan sit kram!

Jeg har prøvet massevis af yoga og træning og ender altid med at vende tilbage til Yogaliving. Alignmentyoga med Louise er intelligent træning, der gør dig bomstærk - fysisk og mentalt. Du træner kroppen stærk uden at overtræne og laver intense øvelser med kvalitet, fremfor en masse gentagelser, der slider på kroppen. Louise er en virkelig dygtig formidler med en tårnhøj faglighed, som hun gavmildt deler ud af. 5 store stjerner herfra!

13. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yoga er for alle, også til dem med lang livserfaring

Marts 23 var mit første besøg i et yogacenter. Jeg er ingen topatlet, men en almindelig kvinde på 62 somre, der godt kan lide at bevæge mig, men som aldrig får gjort det tilstrækkeligt og med årene har oparbejdet en del fysiske skavanker.
Louise i Yogaliving har et særligt hold modrettet til dem over 60, en bred aldersfordeling og med både han- og hunkøn på holdet.
Deltagelse i seniorholdet har givet min krop et nyt liv.
Er det hårdt? Ja indimellem, men ikke mere end at alle kan være med.
Er det svært? Ja nogle gange, din krop og dit hoved skal arbejde sammen på andre måder end de måske er vant til, det kræver øvelse og træning, men langsomt mærker man en udvikling, - og det er ret fedt. Selvom man er blevet ældre, så kan man stadig en masse.
Er det sjovt? Det er superhyggeligt. Louise er knaldende dygtig. Hun laver varieret undervisning, så det aldrig bliver kedeligt. Hun er nænsom, omsorgsfuld, men også insisterende og vil udfordre dig. Og så bidrager hun til at der er en god stemning.
Yoga – et par timer om ugen er en god investering. Prøv det, din krop vil takke dig for det i mange år frem.

25. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitativ alignmenttræning for alle aldre

Jeg oplever gennem mange års kendskab til og deltagelse i Louises undervisning, at det er den suverænt bedste på markedet. Der er så megen kvalitet både i indhold og pædagogik, at det for mig er en fornøjelse og en selvfølge at have den i mit liv på samme måde som andre basale livsnødvendigheder.
Hver uge strammer jeg op og får min krop og hjerne i balance med kvalitetstræning, så de uvaner og skavanker, jeg har påført mig qua uhensigtsmæssige bevægelser og stillesiddende arbejde, gamle såvel som nye, forsvinder i og med alignmenttræningen. Den kunne jeg slet ikke undvære!
Derfor kan jeg også anbefale Yogaliving med Louises alignmemttræning til alle, uanset alder. Jeg er selv 60+ og går derfor på seniorholdet, hvor en gruppe ældre knokler hver onsdag formiddag med at holde sig friske, så livet kan nydes også i den alder uden mange af de lidelser, der kommer helt af sig selv, når man ikke gør noget. Sjovt nok, og det tænker man måske ikke så meget på, så virker det at bruge og være i kontakt med sin krop også mod udvikling af demens. Man bliver simpelthen skarpere af at træne sine muskler.

5. Oktober 2023

Virkelig god online undervisning

Jeg har et online medlemsskab og har deltaget på Louises online yogahold, siden de opstod under Corona nedlukningerne. Jeg er så glad for, at Louise valgte at fortsætte med online undervisning efter Corona, for det har givet mig en stabil praksis. Det er så nemt at rulle måtten ud og bare være med.
Louise er en utrolig dygtig og seriøs underviser. Tempoet i undervisningen er roligt og alle øvelserne instrueres grundigt og ned i detaljen. Der er altid forklaring bag øvelserne, med fokus på hvorfor de er gode for kroppen, muskler, led, sener, bindevæv, indre organer mm. Det er dejligt motiverende.
Der lægges stor vægt på sikker instruktion i øvelserne, f.eks. hvordan skåner du din ryg og lænd, samtidig med at du træner din ryg stærk. Det gør, at man føler sig i gode hænder og trygt kan lave øvelserne hjemme, selv om man ikke har Louise fysisk med på sidelinjen.
Et stort plus er, at Louises træning generelt fokuserer på at få bedre bevægelse ind i hverdagen - ikke kun på måtten - men hvordan kan vi også bruge øvelserne, når vi går en tur, tømmer opvasker, rejser os fra gulvet, laver havearbejde mm. Louise kalder sin yoga livsforlængende og det er jeg helt sikker på, den er!
Ekstra bonus ved at have et onlinemedlemsskab er, at der ligger et stort online undervisningsarkiv tilgængeligt på hjemmesiden. Der er både korte og lange sekvenser. Det er nemt at gå til og hjælper mig med at holde min træning ved lige, hvis der ikke er tid til at deltage i den direkte online undervisning fra yogastudiet.
5 stjerner til Louise og Yogaliving herfra :)

3. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grundstærk og skavankfri - og fornyet tro på lækkert kvindeliv i 50-erne:)

Louise ved ALT om hvordan hele kroppen hænger sammen, og kan derfor lægge et anderledes program end nogen anden. Jeg har tidligere investeret i forløb hos tre af landets førende fysioterapeuter, men det var Louises træning der hjalp mig af med senelidelser, lændesmerter og har lært mig at holde min krop fri af knæsmerter. Og så har jeg mødt så mange vidunderlige varme mennesker i hendes studie. Hun skaber et grundkærligt fællesskab, som man automatisk bliver en del af når man møder op.

4. Oktober 2023

Suverænt bedste træning

Jeg har været meget rundt for at prøve forskellige træningsformer, og der er intet, der kommer i nærheden af at træne i Yogaliving. Træningen er en kombination af styrke og smidighed, og altid afstemt ens behov og udvikling. Louise og hendes hold har dyb indsigt i og forstand på kroppen og træning. Det er altid inspirerende at komme og træne der.

4. Oktober 2023

Yoga i særklasse

Jeg har lavet yoga hos Louise i omkring 5 år og har fået en krop, der er stærkere og mere smidig end nogensinde.

Louise Fjendbo har en enorm viden om kroppen og hun deler gavmildt ud af den. Hun har en helt særlig evne til at se, hvad man skal gøre for at reparere sine skavanker - jeg er fx kommet af med en gammel albueskade, som jeg egentlig troede at jeg bare skulle leve med.

Louise underviser med selvironi og humor, og der er en befriende nede-på-jorden-tone i studiet... og selvom der også er fokus på ånd og sind og vejrtrækning, er det på en dejlig ufrelst måde, hvor man virkelig forstår pointen bag øvelserne og ikke bare får en eller anden semi-spirituel smøre. Hun instruerer med et detaljeniveau, der gør yogaen meditativ, selvom den også ofte er fysisk krævende, for man kan simpelthen ikke fokusere på andet end at være i sin krop, og det bliver en genvej til at tømme hovedet for tanker og stress. Jeg går altid fra Yogaliving med ro i hovedet og en glad krop.

Jeg går primært efter Louises timer, men har også gode erfaringer med de andre undervisere, jeg har mødt i Yogaliving. Mange af dem er uddannet hos Louise og har samme tilgang til yogaen som hende. Her er der ingen "slaskeyoga", som Louise kalder det, men styrkende øvelser, der bygger kroppen op. Også selvom man ikke har rørt sig i 20 år eller vejer 20 kg for meget. Det er benhårdt, især i starten, men man mærker lynhurtigt en forandring i sin krop, og bliver simpelthen bare bomstærk. Har anbefalet Louise til SÅ mange gennem tiden og vil blive ved med det. To af mine veninder er også blevet faste elever i Yogaliving og er kommet af med skader og skavanker, som de har kæmpet med i flere år.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Louise og Yogaliving.

28. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super højt fagligt niveau og stærkt fundament

Jeg tog yogalæreruddannelsen hos Yogaliving i 2020-21, og kan kun sige at jeg var og er 100 procent tilfreds med indhold, fagligt niveau, Louises pædagogiske og formidlingsmæssige evner, og personlige egenskaber som underviser. Er selv bevægelsesunderviser, cand.scient-er i idræt og biomekanik fra KU med over 25 års erfaring både som idræts og fysiologilærer og i yogaverdenen, og valgte netop uddannelsen her fordi jeg kunne se, at det var 100 fagligt i orden, og at man med den her uddannelse får et stærkt fundament som yogalærer og udøver. Man får lov til at arbejde for sagen både på uddannelsen og til Louises timer, med stilen Yogaliving og Louise har valgt, og det er selvfølgelig smag og behag, om man kan lide det. Men igen uden et stærkt fundament fagligt og fysisk kan man nemt gå galt i byen, og løbe ind f.eks skader, eller stå svagere som underviser. Så de varmeste anbefalinger af uddannelsen herfra. Mvh Mikkel

13. September 2023

yoga Alignment træning

“Jeg var i tvivl om hvor jeg skulle tage min yoga uddannelse. Jeg valgte at tage min uddannelse hos Louise fra yogaliving, og har aldrig fortrudt. Louise har en viden og forståelse for bevægelser og sammenhæng mellem alle kroppens led. I sin undervisning og guidning ved alignment yoga sikrer hun kvalitet og træning der genoptræner og forebygger skader. Louises undervisning er altid med et stort nærvær og et glimt i øjet.”

12. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste yogalærer og formidler jeg…

Den bedste yogalærer og formidler jeg kender. Meget stor faglig viden om hvordan man træner uden at gøre skade på kroppen men bliver bygget op og får styr på sine skavanker. Den bedste yoga for denne stillesiddende kultur👌🏻😍 Louise’s uddannelse var den bedste for mig. Jeg er også uddannet anæstesisygeplejerske og ville gerne have koblet biomekanikken, anatomien og fysiologien på bevægelse og alignment og det kunne Louise. Jeg kan kun anbefale Yogaliving🤗

11. September 2023

Super Go uddannelse

Super Go uddannelse : )
Louise har en skøn tilgang til Alignment yoga.
Formidler sin undervisning med stor entusiasme - viden samt smil på læben…
Meget medlevende og har en god evne til at fastholde momentum i løbet af hele uddannelse….
Bruger ofte mere tid end skemalagt.
Fint sammensat modulopdeling og basis gennemgang.

Super dygtige gæstelærer og helt igennem Godt Håndværk.

Kan på det varmeste anbefale Yogaliving som en givende uddannelse.

29. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Yogalæreruddannelse med store mangler

Yogalivings yogalæreruddannelse lever ikke op til forventningerne og kan IKKE anbefales.

1. Mangler i produktet:
a. På hjemmesiden sælges en 200 timers yogalæreruddannelse – men du får kun skemalagt 113,75 timer med undervisere. Der er godt nok langt til 200 timer!
b. Der blev desuden lovet 10 observationstimer/assistenttimer i yogastudiet. På første undervisningsmodul blev vi informeret om at disse observationstimer var fjernet, da det var for besværligt for underviseren at koordinere dette med 14 deltagere.
c. De skemalagte undervisningstimer blev ikke leveret, da der aldrig blev startet undervisning til tiden. Der var mindst 15 min og helt op til 45 minutters forsinkelse på at komme i gang. Nogle gange sad alle deltagerne klar på deres måtter og ventede 15-45 minutter på at underviseren blev klar.
På den lange dag med frokostpause blev der heller aldrig startet til tiden efter pausen. Her oplevede vi mindst 15 minutters forsinkelse og helt op til 25 minutters venten.
Samlet bliver det til mere end en hel undervisningsdag, som vi ikke fik og hvor vi blot spildte tiden med at vente på underviseren. Træk disse timer fra de kun 113,75 skemalagte timer.
2. Kursusmaterialer:
Materialet til uddannelsen fra Yogaliving er for 90% vedkommende tomme skabeloner, som du selv skal udfylde undervejs. Så kvaliteten er afhængig af deltagernes evne til at tage notater. Det var ofte svært at nå at tage notater, for når undervisningen endelig kørte (og kørte godt og lærerigt) så blev der sjældent givet tid til at tage notater.
3. Psykisk belastende læringsmiljø:
Der var mangelfuld og utydelig kommunikation omkring praktiske ting og til tider ubehagelig kommunikation i både mails og i salen. Deltagerne kunne få afvisende vrissende svar på spørgsmål, blive irettesat ud af det blå, talt ned til og lignende og det gav en ubehagelig stemning i undervisningslokalet. Der var på alle moduler på et eller flere tidspunkter en ubehagelig stemning afhængigt af underviserens humør.
En deltager følte sig så udskældt, at hun droppede ud af uddannelsen inden modul 10. Jeg følte, at man var nødt til at bide mange ting i sig for at undgå at få ubehagelig opmærksomhed. Jeg ville ikke droppe ud og lade alle pengene være spildt, men jeg kommer i hvert fald aldrig mere til at bruge penge i Yogaliving.
4. Ustruktureret forløb:
Timerne bar præg af manglende struktur – indholdet føltes rodet og til tider tilfældigt. Der blev løbet ud af mange uvedkommende tråde og det resulterede i at vi ikke nåede at gennemgå det, der var lovet. På modul 10 (bestod af 2 dages undervisning, i alt 10 timer) var vi så forsinket, at vi først kom i gang med emnerne til modul 10 de sidste 2 timer. Dermed var der mange øvelser og emner, der ikke blev behandlet i det planlagte forløb.
5. Professionelle gæstelærere:
På to moduler blev der brugt ekspert-gæstelærere, hvilket var en stor gevinst for læringen. De var velorganiserede, gode til at styre tiden og skabte en behagelig, rolig og harmonisk atmosfære med accept af alle deltagere. Desværre modsagde underviseren sine egne ekspert-gæstelærere på nogle områder, hvilket giver forvirring.

Prisen for uddannelsen er top professionel – desværre var hverken det samlede produkt eller processen det. Jeg kan IKKE anbefale denne uddannelse.

1. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Yogauddannelse kan være en blandet oplevelse

Uddannelsen er dyr i forhold til, hvad man får for pengene. Indehaver Louise Fjendbo er fysisk stærk, dygtig og har stor viden om alignment. For mange vil det være en god oplevelse at dyrke yoga hos Louise Fjendbo. Desværre har Louise Fjendbo et vredt irriteret temperament og en tendens til at hænge folk ud med brug af sarkasme. Enkelte kursister kan opleve at blive krænket af Louise, fordi hun hænger dem ud. Louise har manglende forståelse for sin rolle som formidler. Der er ingen dialog eller interaktiv undervisning. Kursusdeltagere trækkes frem undervejs og får udstillet deres svagheder i yogaøvelserne, hvilket kan opleves som grænseoverskridende.
Som deltager på hendes uddannelse skal man forvente, at Louise Fjendbo ændrer på kursets indhold og handelsbetingelser, så det ikke stemmer overens med det, der står på hjemmeside eller i velkomstmail. Louise har undervist på sin egen uddannelse i 10 år, og kursusmateriale og datoer bliver ikke konsekvent opdateret. Der er materiale til moduler, hvor der er kludder i sidetal og artikler, der ikke kan printes og der mangler sider. De to moduler, hvor henholdsvis yogalærer og fysioterapeut Charlotte Nielsen og yogalærer og cand.mag., filosof Simon Krohn underviser, har fin kvalitet og giver et fint fundament i anatomi og yogafilosofi.

22. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr