Yellowlightningcards Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐⭐ Super tevreden over Yellow Lightning Cards! 🙌 De prijzen zijn goed, het aanbod Pokémon-producten is heel uitgebreid en mijn bestelling werd snel verzonden. Alles was netjes en stevig verp... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Found this website through my cousin and have happily ordered multiple times this past month! Great prices and deals, and always delivered the next day in great condition! Will keep purchasing from th... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er was iets misgegaan met de bestelling. YLC nam volledige verantwoordelijkheid en heeft alles uiterst netjes opgelost en zelfs iets extra bij gekregen. Toppers

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op aanraden van een collega van mij besteld via Yellow Lightning, vlak na mijn eerste bestelling nog direct 2x besteld. Keurig nette verpakking, zeer mooie prijzen, onwijs actieve gezellige bericht... Mehr ansehen

Hervorragend

101 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen succes [update]

Verzending heeft echt te lang geduurd (paar weken) en het artikel kwam ook niet helemaal ongeschonden uit de doos.

[update 17-4-2025] Naar aanleiding van mijn review persoonlijk contact gehad met een sympathieke medewerker van Yellowlightningcards. Deze toonde oprecht teleurgesteld te zijn over de gang van zaken. Heeft daarop een mooie oplossing aangeboden waardoor mijn negatieve ervaring grotendeels is rechtgezet. Dank daarvoor, netjes opgelost zo.

24. Februar 2025
Yellowlightningcards-Logo

Antwort von Yellowlightningcards

Bedankt voor je feedback. Je hebt helemaal gelijk dat een bestelling niet zo lang op zich mag laten wachten. Waarschijnlijk gaat het hier om een pre-order die wij dan nog niet op voorraad hebben. We mogen dan pas het product verzenden bij release.

Dat een product niet ongeschonden uit de doos komt is niet de bedoeling. Wij vinden het zeer belangrijk dat het product origineel bij je aankomt en bieden altijd een oplossing (bijvoorbeeld product omruilen voor een ongeschonden product) als dit plaatsvindt.

Door onze verhuizing naar een nieuw pand reageren we helaas nu pas. Maar we zouden toch heel graag nog contact met je willen hebben om te kijken hoe we je negatieve ervaring kunnen veranderen in een positieve ervaring. Zou je met ons contact willen opnemen? Mvg Team YellowLightningCards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top webshop voor je Pokemon kaarten!

Ik heb inmiddels al een paar mooie setjes gescoord bij Yellow Lightning Cards en ben iedere keer weer erg tevreden. In vergelijking met veel andere webshops voor Pokémon-kaarten zijn de prijzen hier een stuk voordeliger, waardoor het voor de meeste verzamelaars nog enigszins betaalbaar (en leuk) blijft. Dat maakt het extra aantrekkelijk om hier je collectie uit te breiden.

Daarnaast is de afterservice echt top. De eigenaar is zeer betrokken en denkt altijd met je mee als je ergens vragen over hebt. Of het nu gaat om specifieke kaarten, verzendopties of andere zaken, de communicatie verloopt soepel en klantgericht. Dit soort service zie je niet overal, en het maakt het bestellen bij Yellow Lightning Cards des te prettiger.

Al met al een aanrader voor iedere Pokémon-verzamelaar die goede prijzen en topservice belangrijk vindt! 🚀🔥

________________________________________________

I've already scored a few beautiful sets from Yellow Lightning Cards, and every time, I've been very satisfied. Compared to many other webshops selling Pokémon cards, the prices here are much more affordable, making it accessible (and still fun) for most collectors. This makes it even more appealing to expand your collection here.

On top of that, the afterservice is absolutely top-notch. The owner is very engaged and always willing to think along with you if you have any questions. Whether it's about specific cards, shipping options, or anything else, the communication is smooth and customer-friendly. You don't see this level of service everywhere, which makes shopping at Yellow Lightning Cards even more enjoyable.

All in all, a must-visit for every Pokémon collector who values great prices and excellent service! 🚀🔥

24. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Yellowlightningcards-Logo

Antwort von Yellowlightningcards

Super bedankt voor je uitgebreide feedback. Dit wordt sowieso enorm door ons gewaardeerd. Uiteraard horen we ook graag de dingen die we kunnen verbeteren. Voel je vrij om ons hiervoor te benaderen. Nogmaals bedankt voor je review. Mvg Team YellowLightningCards

Great

Correct products and quick shipping. Would order again from them!

3. Februar 2025

Fijne webshop!

Kaarten netjes ontvangen word goed gecommuniceerd over wanneer het geleverd word. Goede prijzen ook al worden de pokemon kaarten steeds duurder. Leuk assortiment in koreaanse kaarten ook. Al met al heel tevreden!

1. Februar 2025

Vertrouwd!

Hele fijne manier van pokemon kaartjes halen! Sfeer is goed, dat zorgt voor vertrouwen wat helaas in de hobby soms moet. Is altijd in voor een praatje en je merkt dat die het beste voor heeft voor de hobbyisten! Vaste plek waar ik me kaartjes blijf halen met mooie prijzen👏🏽

1. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Super!

Snelle levering en de producten waren goed verpakt!
Mooie kaartjes voor bij mijn collectie

13. Januar 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr