In december een pakket ontvangen dat ernstig beschadigd was. Waarschijnlijk door vervoerder laten vallen en geen melding gemaakt. Yakelos heeft mij een nieuwe fles olie gestuurd met daarbij een verra... Mehr ansehen
Beste team van Yakelos, Ik wil graag jullie bedanken voor jullie toewijding en harde werk om de beste olijfolie ter wereld te produceren, vooral die van Yakelos zelf, die absoluut heerlijk is. Ik h... Mehr ansehen
Een van de beste bedrijven wat betreft service en snelle levering !! Maar waar het eigenlijk om gaat is de Olijfolie ⭐️ om even in superlatieven te gaan.. Fantastisch / verrukkelijke / volle smaak en... Mehr ansehen
Dit is een review na eerste bestelling en eerste gebruik. Ik kan niet anders dan vijf sterren geven: bestellen, bezorging en dan gelijk open die fles!! Beetje op mijn hand en proeven: YES!!!! Vanavond... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vloeibaar goud! Gezond & Lekker
Meer en duin 271, 2163HE, Lisse , Niederlande
- 0645278910
- info@yakelos.com
- yakelos.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super goede olijfolie en goede service!
Yakelos doet het klantvriendelijk!
Yakelos levert naar onze ervaring perfecte producten, o.m. De olijfolie is super.
Daarenboven wordt iedere vraag beantwoord, correct én met documentatie.
De levering binnen de tijdsvork en wanneer van toepassing met een attentie erbovenop.
Bestel bij Yakelos en je zal tevreden zijn.!
Let op geen liter maar driekwart liter fles
Heb meerdere keren bij yakelos besteld. Dat waren automatisch 1 liter flessen. Deze keer was de bestelling zonder verzendkosten en wat gebeurd 750 ml flessen. Het stond weliswaar op de site maar ik voel me toch gepiepeld. En natuurlijk is de verzending gratis, bij 3 flessen is dat een fles minder dan normaal. Nu vind ik de olie wel veel te duur worden. Jammer.

Antwort von Yakelos
Slechte communicatie kan een afknapper zijn.
Mijn laatste bestelling was nog 3 literflessen voor €39 en dat was niet echt heel lang geleden, ik snap dat alles duurder is geworden maar en de prijs verhogen en dan ook gelijk de inhoud met 25% verlagen zonder dat duidelijk te maken geeft bij mij toch een beetje nare smaak in de mond.
Ik heb nu dus gekozen voor een 3ltr blik en dat is voor mij ook goed, als een en ander goed was gecommuniceerd en deze optie heel nadrukkelijk was aangegeven zou het juist positief zijn uitgepakt.

Antwort von Yakelos
Ons probleem is goed opgelost.
Wat n heerlijke olijfolie kan het…
Wat n heerlijke olijfolie kan het iedereen aanraden, zowel om te bakken (spat totaal niet) als over de salades, topproduct.
Ook de service verdient 5 sterren!
Zeer lekkere olijfolie
Zeer lekkere olijfolie! Fruitig met zachte pepertoets. Aanrader!
Wat een geweldig lekkere olijfolie
Wat een geweldig lekkere olijfolie. We zijn sinds een half jaar fan en bestellen regelmatig online nieuwe flessen.
Je ruikt en proef het verschil tussen…
Je ruikt en proef het verschil tussen deze olijfolie en olijfolie uit de supermarkt.
Zeker voor herhaling vatbaar :)
Een topper van een olijfolie!
Een heerlijke olijfolie. Voor de 2de keer besteld. Voor ons geen andere meer. Verder een supergoede service en zeer netjes verpakt en geleverd.
Een heerlijke smaakvolle olijfolie
Een heerlijke smaakvolle olijfolie. Super lekker voor culinaire gerechten!
Smaakvolle topkwaliteit
Dit is mijn duizend-en-één olijfolie! Als het maar éven kan gebruik ik die overal voor; salade, gebakken aardappeltjes, als broodmix, bedenk het. En een heerlijke smaak. Ik ben en blijf fan. Nu weliswaar wat duurder maar omdat ik de geschiedenis van deze olie heb gelezen, snap ik dat wel. Deze olie heeft daarom ook mijn sympathie. Misschien raar maar waar. Ik wil geen andere meer.
Het is een geweldige olijfolie en…
Het is een geweldige olijfolie en prettig om mee te koken. Maar voor mij houdt het voorlopig even op gezien de prijsstijgingen. Ik kocht 3 x literfles voor €39 en nu is het 3x 750 cc voor € 45? Hoe fijn ik deze olie ook vind maar deze prijsstijgingen gaan me iets te ver voor mijn budget.

Antwort von Yakelos
Prettig persoonlijk èn prachtige producten
Mooie producten, prettig persoonlijk contact, verrassend kadootje en heldere communicatie!
De combi van olijfolie en gadgets van olijfhout is ontzettend leuk.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.