Goede software voor onze wekelijkse…
Goede software voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goede software voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Na een beetje te hebben aangemodderd met een ander programma, kreeg ik een mail van Joeri of Xendy niets voor ons was.
Na een fijne 'intake' om elkaar kort te leren kennen, heeft Xendy ons enorm geholpen met het overzetten van de gegevens en het maken van een goede start.
Als je ergens niet uitkomt kan je altijd een kosteloze support-meeting inplannen!
Het is op het begin een beetje zoeken hoe het werkt, en aangezien wij een jong bedrijf zijn werkt het nog niet zo goed in vergelijking tot wanneer er al veel data beschikbaar is. Maar wij zien zeker mogelijkheden om te groeien met Xendy!
Spam, sturen ongewenst e-mails naar e-mailadressen die nooit achtergelaten zijn...
Inzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Xendy werkt overzichtelijk en betrouwbaar, en bij vragen wordt er prettig meegedacht. Dankzij het platform halen we nu mooie conversies uit onze nieuwsbrief. Een fijne oplossing voor ondernemers.
Wij zijn overgestapt van Mailchimp naar Xendy.me en dat bevalt ons ontzettend goed. Mailchimp vonden we onduidelijk, overweldigend en doordat alles in het Engels is werkte het voor ons niet prettig.
Bij Xendy.me kregen we juist persoonlijke en duidelijke begeleiding. Ze dachten goed met ons mee over wat bij ons bedrijf past en hebben ons geholpen om nieuwsbrieven overzichtelijk en makkelijk op te zetten.
Wat we vooral waarderen is hoe toegankelijk ze zijn: als iets niet lukt, wordt het snel opgepakt en geregeld. Voor ons echt een verademing. Zeker een aanrader!
Wij zijn overgestapt naar Xendy vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de goede ondersteuning bij het instellen. Joeri heeft ons uitstekend geholpen tijdens de onboarding, waardoor we inmiddels structureel en prettig met Xendy werken. Ook bij aanvullende vragen kun je altijd goed terecht bij de support.
Xendy biedt daarnaast nog veel meer mogelijkheden, zoals e-mailautomatiseringen en andere slimme functies. Daar moet ik mij zelf nog verder in verdiepen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit goed en eenvoudig te gebruiken is.
Joeri heeft ons zeer goed geholpen met de overgang van Mailchimp naar Xendy. En dat voor een stuk lagere prijs. En goede ondersteuning in Nederlandse taal. Gemakkelijk in gebruik en veel mogelijkheden. Ik wil geen ander pakket meer
Wat een opluchting om MailChimp te kunnen verlaten en mijn nieuwsbrief bij een Nederlands bedrijf onder te brengen! En dat voor pakweg de helft van de prijs. Ik zag op tegen de verhuizing, digibeet als ik ben, maar Joeri hielp geduldig en vriendelijk. De interface was natuurlijk even wennen, maar inmiddels weet ik niet beter meer. Dat alles in het Nederlands is, is een grote pre.

Antwort von Xendy
Nextmessage heeft ons prima geholpen met de overgaan vanaf Mailchimp. De Nederlandse begeleiding is erg fijn. En de kosten zijn ook lager. Dus win-win.
Waar we in Mailchimp vaak tegen systeembeperkingen aanliepen en veel tijd kwijt waren om e-mails er netjes uit te laten zien, werkt Xendy overzichtelijk en intuïtief.
Joeri heeft ons goed geholpen bij het opzetten van de templates en uitgelegd hoe we het systeem optimaal kunnen gebruiken. De Nederlandse support is vriendelijk en goed bereikbaar, wat het werken met Xendy nog prettiger maakt.
Kortom: Xendy biedt een gebruiksvriendelijk en professioneel alternatief voor Mailchimp, met service zoals je die graag ziet.

Antwort von Xendy
Wij werken regelmatig samen met Joeri van Nextmessage en zijn hierover zeer tevreden! Nieuwsbrieven versturen is enorm eenvoudig met deze tool. Een mooi product wat betreft email marketing!
Fijne software om mee te werken en ze hebben ons erg goed geholpen met het opzetten van onze email marketing campagne. Zeker een aanrader
Compleet en professioneel e-mail marketing pakket tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
NextMessage heeft DE integratie om emailmarketing naadloos te integreren met een webshop. Doelgerichte emailmarketing, dankzij een systeem dat onze webshop niet vertraagd. Super fijn! Het marketing team achter NextMessage denkt graag mee en blinken daarin echt uit.
Nextmessage is een hele fijne oplossing, maakt geavanceerde email marketing makkelijk. Stel makkelijk e-mailflows in, tag eenvoudig producten in je mail en maak selecties.
Het gebruiksgemak ook zeker te danken aan de (Nederlandse) support. Nieuwe functionaliteiten worden op aanvraag gebouwd. Ook wanneer dat niet het geval is wordt meegedacht naar een oplossing.
Zou Nextmessage zeker aanraden.
De Mannen van Nextmessage weten precies waar je naar opzoek bent! Fijn contact en echte resultaten. Aanrader!
Wij zaten met onze webshop bij Mailchimp maar hebben afgelopen december de overstap gemaakt naar Nextmessage. Joeri en het team hebben ons erg goed geholpen en meegedacht over de juiste campagnes. Zij regelen alle automations en wij doen zelf de nieuwsbrieven. Een aanrader voor elke webshop die serieus aan de slag wil met email marketing.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.