XB Prime Bewertungen 62

2,6

estou tentando fazer um saque na minha do saldo mais de 30 dias nao consigo . nao recomendo para ninguem o suporte nao responde um lixo. ja cadastrei tudo e o dinheiro nao cai na minha conta

After six months of consistent trading, I earned $6,864.05 in profit with XB Prime. When I attempted to withdraw, they suddenly deleted my profits, using a vague excuse of "Improper or Abusive Trad... Mehr ansehen

Sem dúvidas a melhor corretora, spreads ultra baixos com execução de ordens muito rapida e pouquíssima derrapagem. Opero com EA em contas PAMM e está corretora foi a única que encontrei em mais de 6... Mehr ansehen

VOCES SAO FRAUDE!!!!!!!!!! ... estava com profit e voces acessaram minha tela pois meu cursor travou e ficou navegando na minha tela desconfiguraram a minha tela de operacoes e congelaram completament... Mehr ansehen

1. Finanzinstitut

Investing in Your Future. For Your Success! Transparency. Trust. Success. In a fast-growing financial world, with emerging markets characterized by new trading investment opportunities, it is vital to be able to trade on any economic cycle with diversity in the most efficient, secure and fair way. When it comes to investing in online trading, we strive to care for and to meet the needs of our traders with strong commitment to providing innovative market trading technology, fair dealing performance, and exceptional customer service. Here at XBPrime, throughout our long-lasting experience in global capital markets, we are pleased to offer bespoke trading brokerage services to institutional clients, fund managers and professional traders around the world.

2,6

Mangelhaft

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Un Gran corredor y Excelente Servicio

La experiencia con XbPrime es totalmente diferente de otros corredores. El profesionalismo en la atención al cliente y el servicio en si prestados, son de excelencia calidad. Practico, rápido y eficaz.
100% Recomendable.

Never had a problem

I have been trading with xbprime fot over 1 year and I have never had any problems. Deposit and withdrawal with vários formatos. The support is immediate. The PAMM system is unique and perfect.

19. Juni 2023

Gostaria de parabenizar aos setores de…

Gostaria de parabenizar aos setores de atendimento, saque e deposito dessa corretora. Impressionante a qualidade em que fazem isso acontecer.
Agradecer tbm pela qualidade dos fechamentos das ordens uma vez que opero scalping isso fez total diferença para eu trazer todos os meus negócios para Xbprime.

Obrigado pessoal.

Uso a corretora já tem 2 anos

Uso a corretora já tem 2 anos, não tenho nada a reclamar de execução, pedidos de retiradas e suporte….mais de 200k USD sob gestão. Recomendo, de todas que eu já usei, essa é a melhor.

18. Juni 2023

Excelente!

Eu uso a XB prime ha mais de um ano como IB. Muito fácil de usar, transferências rápidas e um excelente suporte em português.

19. Juni 2023

We made an ib agreement for a long…

We made an ib agreement for a long…
We made an ib agreement for a long time, I invested

I did not receive my business partnership right

25. Mai 2022
XB Prime-Logo

Antwort von XB Prime

Dear Mr. Elmas,

We appreciate you taking the time to share a review.

Our team have checked your case, and we can confirm that you have been registered as a partner in our system. We would like to also inform you that there are no client registrations coming from your partner ID in our system, respectively based on the Partners Terms and Conditions at XB Prime, the company does not need to settle any incurred expenses.

We would like to assure you that at XB Prime, we value all our clients and partners, by receiving the correct and precise information.

We hope this helps clear things up.

If you have any additional questions and need more clarifications our multilingual customer support team is always ready to assist you. You can contact us at info@xbprime.com.

The XB Prime Team

Fui atendido por um excelente…

Fui atendido por um excelente profissional, onde o mesmo sanou todas as minhas dúvidas a respeito das contas, e qual a diferença entre elas. Destinaram uma boa parte do tempo para me auxiliarem. Em nenhum outro lugar recebi um suporte como este. Fico 100% satisfeito com o atendimento. Me senti valorizado como cliente.

21. Februar 2023

Excelente

Excelente plataforma, atendimento e saques rápidos, em especial a diretoria que atende o público latino.

1. Januar 2023