We hadden 2 wasbakkranen besteld van jullie merk. De aansluitflexibels waren te kort. We vroegen verlengstukken. We kregen maar één paar verlengflexibels toegestuurd. Dus we kunnen maar één kraan aans... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
We kwamen aan in de winkel en hadden geen idee hoe wa aan onze zoektocht moesten beginnen. Dankzij Daniel hadden we binnen het uur een goed idee wat we van mogelijkheden hadden en was onze volledige b... Mehr ansehen
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Brigitte. Na een misverstand, nam zij mijn dossier meteen ter harte en zorgde ze ervoor dat alles van begin tot einde correct werd opgevolgd. Haar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Joke heeft goed geluisterd naar onze behoeftes en wensen en stelde dan heel gericht de items voor ook dingen waar we nog niet aan gedacht hadden. Ons showroom bezoek voelde daardoor aan als heel nutti... Mehr ansehen
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Vom Unternehmen geschrieben

Mechelsesteenweg 317, 2550, Kontich, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
Tinka heeft ons spontaan aangesproken en goed geholpen met de verschillende items te overlopen en tonen in de showroom. Het is als klant leuk goed advies te krijgen zonder dat dit opdringerig overkomt. In de showroom kan je veel producten van het aanbod zien.
Goede ontvangst en gelegenheid om rustig te kiezen in showroom te Kontich. Alles netjes volgens afspraak geleverd.
Alles was prima. Vriendelijke en behulpzame mensen die je raad geven, en keuze te over
Brigitte , nam ruim de tijd om met ons onze gekozen modellen te bespreken .
Ze deed zeer sterke aanbevelingen die we gaan opvolgen .
Vriendelijke, deskundige en heldere uitleg door Tinka uit showroom Kontich.
Wij keerden tevreden terug!
Prima materiaal en veelal met kortingen maar hun leveringen zouden meer klantgericht moeten zijn. Op het voetpad voor het gebouw is niet meer wenselijk. Niet klantgericht!

Antwort von X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Kontich
Joke heeft goed geluisterd naar onze behoeftes en wensen en stelde dan heel gericht de items voor ook dingen waar we nog niet aan gedacht hadden. Ons showroom bezoek voelde daardoor aan als heel nuttig en efficiënt.
De medewerkster in de showroom, Brigitte, heeft ons erg goed begeleid en voorstellen gedaan ifv onze projecten. We hadden een bespreking voor een luxe, high-end nieuwbouw en een ander project mbt appartement renovatie. De voorstellen hielden rekening met onze verschillende objectieven per project.
Correct, behulpzaam en oprecht vriendelijk, rechttoe rechtaan, net zoals ik wenste. Concrete info en extra aandacht voor details zodat je niets vergeet.
Uitstekende kennis van de producten en technieken, helder en eerlijk advies
Heel vriendelijk onthaald en goede uitleg gekregen.
Dat wat ik wou weten is toegelicht en gezien. Er vriendelijke verkoopster.
Heel uitgebreide keuze en behulpzaam.
Brigitte in de winkel van Kontich heeft mij prima bij gestaan in mijn keuze voor mijn badkamer.
Bedankt en doe zo verder .
Zeer duidelijke uitleg - goede tips - kennis van zaken - heel georganiseerd - heel klantvriendelijk
De uitleg van de verkoper.de aanwezigheid van hem
En ook de attractive prijzen.
Beste,voor mij als zelfstandige is jullie winkel niet intressant. Aangezien ik geen korting krijg en de klant aan 6 procent btw heb moet ik zelfs geld toestoppen de eesrste maanden tot ik btw terug krijg. dus ik ga deze klanten weigeren in de toekomst. mvg Bart

Antwort von X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Kontich
Zeer competente en vriendelijke mevrouw (Joke)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.