Har købt en Peugeot 308sw af Adnan. Desværre var den begyndt at dryppe en del olie. Ringede til Adnan og forklarede problemet, hvor Adnan sagde med det samme, at det skulle han selvfølgelig nok lav... Mehr ansehen
Flink, smilende og rar sælger. Købte en Suzuki Swift som kører upåklageligt. Fik bilen op på liften for gennemgang af undervogn. Nysynet, serviceret og klar til at køre. 🙂 En rigtig god oplevelse... Mehr ansehen
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos ZM Cars. Fra start til slut var kommunikationen nem og behagelig. Forhandleren var venlig, hjælpsom og tog sig tid til at svare på mine spørgsmål. Jeg prøvede fle... Mehr ansehen
Vi byttede vores Chevrolet Spark for en Peugeot 208. Adnan gav en virkelig god pris fra start selvom vores aircondition ikke virkede, hvilket var enormt rart så der ikke var behov for at forhandle... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god service, og en general oplevelse..
Rareste autoforhandler med service i topklasse!
Efter at have været rundt ved flere forskellige autoforhandlere for at finde en lille bil men uden held og kun dårlige oplevelser, faldt jeg til sidst over ZM Car. Han er den rareste og mest troværdige autoforhandler, jeg har mødt, hvor servicen er i topklasse, og jeg kom derfra med den perfekte bil!
Kæmpe anbefaling herfra!
MEGET UTILFREDS
Jeg har haft en meget grim oplevelse med firmaet. Kommer pga en annonceret bil.
Set i bakspejlet, kan jeg se at sælger snakker og snakker under min fejlfinding af bilen, for at aflede min opmærksomhed i fejlfindingen.
Ligeledes ved opstart af prøveturen. 3 gange bliver der kraftigt formanet "KUN 10 MIN" "KUN 10 MIN" "KUN 15 MIN" Spørg dig selv "HVOFOR" ?
Efter køb findes så flere fejl. To alvorlige. Et lygtehus i for-enden var smadret på bagsiden, vendt ind mod motorrummet. Sælges kommentar "Det har du nok selv gjort" Så er linjen lagt.
Da påtale af koblingslejet var meget nedslidt ved købets indgåelse, prøver han at komme uden om ved at sige at det kun er motor og gearkasse der er en garanti på. Han kender da både Garati loven og reklamations loven.
Senere finder jeg ud af, at der også er en inderskærm der er flænset helt itu. Motoren 3 takkede periodisk. Og også andre småfejl.
Prisen var 64.500kr ex plader.
Flere fejl KU jo dukke op, når firmaets handels facon, var på den måde.
Derfor ville jeg ikke forsætte høje diskussioner.
Så da jeg ønsker at handlen skal gå tilbage efter blot ganske få dages ejerskab, kræver han nu 10.000kr for det, inkl pladerne. Nogle dyre dage
FDM var rystet, og sagde at jeg ville ku få meget tilbage hvis jeg kørte det helt op i en retssag. Jeg ville så have mere højtlydende kævl og ville bare ud af det.
Det var min oplevelse med firmaet.
Blot en info.
Super service og god handel
Vi havde siddet og kigget på en større bil, og besluttede os at tage derover for at kigge på det.
Vi fik byttet vores bil med den vi ville have. Mega god service kan varmt anbefale Zmcar. Vi fik registreret vores nye bil med det samme og nummerplade på. Adnan er super venlig og ærlig mand med en god dialog.
Vi er rigtigt glade for vores nye bil som overgår vores forventninger.
Kan kun positivt anbefale det
fint bilkøb med god service efterfølgende
Købt en bil fra ham med rigtig god service. Hjulpe os uden klager med efterfølgende fejl så at vi står nu med en smil og en velfungerende bil.
varmt anbefaling!
Rigtig fin behandling og god service
Zmcar, en bilforhandler der overgik mine forventninger
En kanon oplevelse at handle hos zmcar, jeg havde set mig lun på en bil de havde stående og besluttede mig for at kigge på den
Bilen overgik mine forventninger og servicen fra forhandleren var i den grad helt i top, jeg skrev under på dagen og så klarede de resten for mig uden videre
En fantastisk oplevelse kan kun anbefale at handle her, en ærlig sælger der vil have deres kunder går derfra med et smil
Helt klart en tilfreds kunde her
Havde sat min bil til salg på bilbasen…
Havde sat min bil til salg på bilbasen et par timer efter ringet adnan ejer af zmcar vi talte og fandt en fair pris for mig sage hvad jeg ville have og ja det var ok adnan så aldrig bilen før han købte den kun billeder og en video jeg sendte til han må sige det var mig der holdte tilbage da jeg gerne ville have adnan så bilen først men næ nej det ville han ik bruge tid på han stoler på enig penge med det samme da han fik bilen hjem sendte han billeder af han havde ødelagt plader så også var afmeldt kun ros her fra
Bilkøb, trygt, professionelt & god service
Jeg har med fuld tilfredshed netop købt bil hos ZM Car.
Jeg har hele vejen igennem fået god vejledning og behandling og alle vores aftaler blev overholdt.
Han hjalp mig også med omregistrering næste dag, og kom gerne ind på en helligdag for at hjælpe mig.
God kommunikation og ingen komplikationer.
Sælger er meget flink og fair.
Jeg handler gerne hos ham igen og kan kun anbefale at køb bil hos ZM Car.
Et bilhus der rart at komme ind i og…
Et bilhus der rart at komme ind i og meget professionel rådgivning, jeg har fået en god behandling med service i topklasse. Hos Zmcar Silkeborg
Rigtig god og hurtig handel
Rigtig god og hurtig handel. Var forbi og kigge på bilen søndag, og kunne allerede hente bilen dagen efter, klargjort og med nummerplade på. Rigtig behjælpelig hele handlen igennem - også med forsikringstilbud. Klar anbefaling herfra!
Fin bil ,god sælger
Fin bil ,god sælger . hurtigt og super Service
Rigtig behagelig sælger
Rigtig behagelig sælger. Vi købte en bil for en uge siden hos Zmcar og bilen kører lige som den skal, og til en god pris. Vi er meget tilfredse med hele forløbet.
Rigtig god service
Der var stor hjælp at hente og rigtig fin service, da vi så på bilerne hos ZM Car. Vi var meget glade for at handle hos ham, og tager gerne derhen en anden gang.
Rigtig fin og seriøs forhandler…
Rigtig fin og seriøs forhandler med ærlig og god dialog.
Jeg er meget tilfreds med køb og salg af bil.
Kan kun positivt anbefale ZM Cars.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores seneste bilkøb! En ærlig og redelig bilforhandler, der var serviceminded og reel. Tak for en god handel Adnan!
Jes Knudsen, Randers
Fuld tilfredshed !!!
Fuld tilfredshed !!!
Vi købte en rigtig fin bil, til en fornuftig pris.
De småting vi påpegede blev ordnet hurtigst muligt.
Her vil jeg gerne handle igen 👍
Byttede en brugt bil til bedre brugt…
Byttede en brugt bil til bedre brugt bil hos ZMCar. Alle aftaler blev overholdt i forbindelse med handlen og det hele fungerede problemfrit. Det viste sig at kabineblæseren havde en mislyd og ZMCar sørgede straks for at fejlen kunne blive rettet. Fin og høflig kommunikation. Mvh Mike Madsen
Vi har i dag handlet med ZM CAR i…
Vi har i dag handlet med ZM CAR i Kjellerup, og vi er meget tilfredse. Meget flink mand intet at klage over. Bilen er fin og vores egen mekaniker er meget tilfreds med den 👍 Vi kan varmt anbefale ham Rolf og Lizette
Købte ny bil hos Adnan
Købte ny bil hos Adnan, og det hele spiller bare.
Nem og hurtig handel, ingen problemer eller komplikationer.
Varm anbefaling herfra :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.