Zmcar Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt en Peugeot 308sw af Adnan. Desværre var den begyndt at dryppe en del olie. Ringede til Adnan og forklarede problemet, hvor Adnan sagde med det samme, at det skulle han selvfølgelig nok lav... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flink, smilende og rar sælger. Købte en Suzuki Swift som kører upåklageligt. Fik bilen op på liften for gennemgang af undervogn. Nysynet, serviceret og klar til at køre. 🙂 En rigtig god oplevelse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos ZM Cars. Fra start til slut var kommunikationen nem og behagelig. Forhandleren var venlig, hjælpsom og tog sig tid til at svare på mine spørgsmål. Jeg prøvede fle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi byttede vores Chevrolet Spark for en Peugeot 208. Adnan gav en virkelig god pris fra start selvom vores aircondition ikke virkede, hvilket var enormt rart så der ikke var behov for at forhandle... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God oplevelse

Super imødekommende og venlig.
Giver en god pris for din brugte bil og yder en rigtig god service. Holder hvad der bliver lovet. 👍🏼 herfra.

10. März 2024

Effektiv og venlig fyr

Min elskerinde og jeg skulle bruge en billig økoracer. Vi fik tilbudt en Toyota Aygo, som var i topstand til en billig pris. Meget venlig gut, som fik handlen lavet hurtigt. Det er 1 måneds tid siden, og den kører stadig som en drøm

9. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voldsparat psykopat!

Alt det du frygter og hader ved en bil sælger!

Inkompetent, arrogant, letfældig omgang med lovgivning og tilmed fysisk aggressiv og udadreagerende!

Købte en 208 som ikke mindre end 24 senere meldte motorfejl. Tog straks kontakt til ZM som dog ikke mente der var noget galt og at bilen sagtens kunne køres. Zm ville ikke arrangere transport eller betale for en fejludlæsning som jeg dog valgt at gøre alligevel. Det viste sig at være katalysatoren som var stået af.

Bilen kom til ZM som lovede at stå klar ved ankomst. Og ZM havde gjort et meget stort nummer ud af at fortælle det var ekstremt vigtigt vi overholdte det tidspunkt da han havde travlt. Fint, for det havde jeg selv og skulle hente børn senere. Jeg ankom ti min før det aftalte tidspunkt. Alt lukket! Ringede til ham. Han var 30 min forsinket. Slut. Ventede 30 min. Ingen sælger. Ringede igen. 20 min forsinket. Nu var jeg nødt til selv at arrangere afhentning af mine børn og aflyse en anden aftale. Da ZM endelig kom var han tydeligt irriteret og jævnt ligeglad med at være knap en time forsinket.

Det var jeg til gengæld ikke og det gav jeg udtryk for hvilket slutteligt resulterede i at ZM ikke færre end to gange fysisk skubbede mig i brystet! Altså udøvede vold mod en kunde som blot var verbalt frustreret.

ZM indvilgede i at tage bilen retur, dog uden at betale for transporten som lovgivning tilskriver. Han ville ej heller betale for fejludlæsning og var absurd ubehagelig!

Zm er alt inkarnation af alt hvad man frygter og hader ved bilsælgere!

Jeg kan kun på DET KRAFTIGSTE FRARÅDE ALLE AT HANDLE HOS ZM CARS

23. Februar 2024

Zmcar

En god service både ved prøvekørsel, handel og afhentning af bilen. Jeg kan kun sige god for at handle hos Zmcar.

31. Januar 2024

Fin og troværdig forhandler

Har haft en god oplevelse ved køb af ny brugt bil hos Adnan. Hele vejen igennem har han været åben og imødekommende. Selve fremvisning og køb af bil gik hurtigt og nemt.

20. Januar 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk service, fantastisk introduktion, fantastisk oplevelse generelt. Der er mange fantastisker i dette køb. Tillidsfuld og ydmygende ejer af firmaet, og man får bestemt hvad der er blevet lovet, og mere til.
Kan klart anbefale dette firma, hvor man med god ro kan handle sin næste bil!
Kæmpe store 5 stjerner herfra! :-)

17. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kun dårligt at sige om denne…

Kun dårligt at sige om denne bilforhandler. Aftalte møde en lørdag, hvor han kom for sent, bilen var ikke gjort klar til noget som helst. Jeg ville gerne prøvekøre bilen, hvilket kun kunne lade sig gøre, hvis jeg købte bil samme dag, ellers måtte jeg ikke prøve bilen. Lad være med at handle her.

13. Januar 2024

God oplevelse

Utrolig sød og venlig betjening
Bilen blev synet med meget kort varsel - så vi fik bilen med sammen dag 😊

2. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Adnan zmcar.leverer en super…

Adnan zmcar.leverer en super service,han er en super rar og venlig mand,og reel at handle med.Tingene er som lovet,og skulle der være noget,bliver tingene ordnet omgående.Så er glad for jeg købte min hyundai i 20 fra 2016 hos Adnan zmcar.kan varmt anbefale ham til andre hvis i skal købe bil.

14. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, flink sælger, og super vi lige fik skiftet til vinterdæk som en extra service inden afgang. Kan klart anbefales.

18. November 2023

Service i topklasse

Kæresten og jeg købte en Hyundai i20 årg. 2013 ved Adnan hos ZM Car. Adnan er imødekommende, smilende og yderst serviceminded. Bilen havde nogen lakskader som blev lavet på Adnans regning, og derudover overraskede hans os med at lave et service på bilen samt lave en ekstra fjernbetjening. Efter kæresten havde hentet bilen ringede han 2 timer efter for at høre om bilen kørte godt og om hun var kommet godt hjem.

Alt i alt et skide godt sted at købe bil, og vil til enhver tid anbefale ham til andre.

20. Oktober 2023

Super service!

Har lige købt bil af Adnan, han yder rigtig god service! Han fortæller ærligt om bilen, som den er. Jeg fik 4 vinterhjul med selvom jeg kom til at aftale køb og pris inden jeg spurgte til vinterdæk😄
Bilen er lækker at køre i og købet gik nemt.

15. Oktober 2023

Flink og behagelig service

Flink og behagelig service. Da Svigermors batteri på Skoda City go gik i stykker, blev det skiftet kvit og frit uden problemer. Til at handle med og vi har været super godt tilfreds.

29. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr