Zmcar Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt en Peugeot 308sw af Adnan. Desværre var den begyndt at dryppe en del olie. Ringede til Adnan og forklarede problemet, hvor Adnan sagde med det samme, at det skulle han selvfølgelig nok lav... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flink, smilende og rar sælger. Købte en Suzuki Swift som kører upåklageligt. Fik bilen op på liften for gennemgang af undervogn. Nysynet, serviceret og klar til at køre. 🙂 En rigtig god oplevelse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi byttede vores Chevrolet Spark for en Peugeot 208. Adnan gav en virkelig god pris fra start selvom vores aircondition ikke virkede, hvilket var enormt rart så der ikke var behov for at forhandle... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos ZM Cars. Fra start til slut var kommunikationen nem og behagelig. Forhandleren var venlig, hjælpsom og tog sig tid til at svare på mine spørgsmål. Jeg prøvede flere forskellige biler, og han var god til at forklare både fordele og ulemper ved hver enkelt, hvilket gjorde det lettere at træffe et valg. Hele processen gik glat, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

10. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Adnan fra ZM-CAR har gennem hele…

Adnan fra ZM-CAR har gennem hele processen været venlig, udført fremragende service og jeg har følt mig i de tryggeste hænder. En brugtvognsforhandler der sætter en dyd i at det han sælger er i orden.
En kæmpe anbefaling herfra!

3. April 2025

Tillidsvækkende og professionelt

Jeg har for nyligt købt en VW Golf 7 hos ZMCAR i Silkeborg, og det har været en positiv oplevelse. Adnan var venlig og tillidsvækkende, og hele processen forløb professionelt. Indtil videre kan jeg varmt anbefale stedet.😀

10. März 2025

Rigtig god oplevelse!

Jeg var på udkig efter min første egen bil da jeg støder på ZM car. Jeg kører derud med en bestemt bil i kikkerten. Da jeg ankommer møder jeg en meget venlig bilsælger (Adnan), som var meget engageret og serviceminded. Jeg får prøvekørt dén samt 2 andre biler, og vælger så til sidst den bil, jeg havde udset fra start (Hyundai i20). Jeg havde bestemt fornemmelsen af, at Adnan var ærlig og pålidelig i sin rådgivning, og at han ville give mig en god oplevelse og en god bil.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og Adnan var meget behjælpelig og arbejdede hårdt, så jeg kunne stå med bilen hurtigst muligt (efter mit eget ønske). Jeg har kun rosende ord at sige om dette sted! :-)

25. Oktober 2024

Fantastisk service

Fantastisk service! Super sød og meget hjælpsom! Købte en flot og velholdt bil fra ham fik super meget hjælp til at vælge den helt rigtige til mit behov

25. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og tryg handel

Jeg havde en meget positiv oplevelse ved at gøre mit første bilkøb (en Peugeot 208) hos Adnan, som ydede en god service og venlig betjening. Alt forløb hurtigt, og jeg fik besvaret alle mine spørgsmål og følte mig i trygge hænder. Desuden en flot bil til en rigtig fin pris. Anbefaling herfra!

18. Oktober 2024

Empatisk, professionel bilforhandler

Vi har købt en ford focus hos Adnan, som der desværre kort tid efter købet opstod problemer med, da kølervæsken løb ud, hvilket førte til en overophedet ødelagt motor.

Adnan har i den forbindelse gjort alt, hvad han kunne for at finde en god løsning, og vi står nu med en bedre bil, end hvad vi købte - med en mindre udgift for os i forhold til, hvad dette ellers kan løbe op i.

Man kan trygt købe bil hos ZM car - og vi vil også købe vores næste bil hos ham, når det en dag bliver aktuelt.

13. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En klar vinder på alle punkter

Vi havde været rundt til 8 forskellige bil forhandlere i Silkeborg, men ingen af dem kunne nå zmcar til sokkeholderne på nogle punkter.
Bilerne var rene, gode priser, servicen var perfekt og han hjalp os igennem det hele

Næste gang spilder jeg ikke tid med andre bil forhandlere, og kører bare direkte hertil

5. August 2024

Tillid er nøgleordet

Tillid er nøgleordet. Har netop hentet min nye dejlige bil hos Adnan og ZM Car.
Fra det første besøg og prøvetur i bilen, har jeg været i trygge hænder. Yderst kyndig vejledning. Og meget, meget venlig og serviceorienteret betjening.
Skal der købes ny bil, vil jeg klart anbefale alle at kigge fordi ZM Car.

5. August 2024

God oplevelse

Jeg fik en rigtig god oplevelse med køb af brugt bil hos ZM Car i Silkeborg. Det var første gang jeg købte bil, fik en venlig behandling af Adnan. Smilende og forstående hvis der var spørgsmål.

29. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super gode biler til gode priser

Endnu engang en god handel og til en rigtig god pris.
En virkelig god bilforhandler og kan varmt anbefales. Har gode biler til fornuftige priser. Han står altid klar til at hjælpe og vejlede, samt rigtig rar og smilende mand.
Har købt bil 2 gange hos ham, og bilerne fejler intet og kører upåklageligt. Er ovenud tilfreds med begge mine biler jeg har købt hos ZM Car.
Har intet dårligt at sige om stedet og handlerne.
Kommer helt sikkert igen.

12. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Drug dealer. Scammer.

I went with family to see the car, we took an appointment before going. He knows that we are coming. We enter in his shop he was high on drugs, and we just ask simple questions. He became abusive and shouting. I must say danish government should take strict action against him, so no one come and kill him one day.

19. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SCAMMER. Worse dealer ever

We went to se the car to ZMcar dealership which is not a dealership just a small shop. We just start the car to check the engine sound. He took the keys from us and say I don’t want to sell a car to you. He misbehaved and close the door. I must say don’t ever go to this dealer again. He will give you fake car, fake warranty and will never listen to you after you get car from him. Be aware. I prefer to go at Danish dealership. Worse car seller ever.

27. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en lækker bil

Jeg har købt en lækker bil, til en god pris, hos CMcar. Jeg blev mødt af venlig og hjælpsom ejer, som kunne hjælpe med alt det som jeg havde brug for. Jeg er helt tilfreds med handlen.

22. Juli 2024

Stor anbefaling herfra!

Stor anbefaling herfra!
Utrolig behagelig og imødekommende forhandler, som er hamrende dygtig og til at stole på. Som ny-tilflytter i Silkeborg, er jeg ikke i tvivl om at dette er mit faste værksted.

Tak for alletiders service!

10. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr