Zephyras Bewertungen

1,3

Hice una compra de unos bálsamos faciales en zephyra cobrándome $27.000 y aun no me llega el producto.. Escribo correos los cuales no contestan y su red social de instangran la bajaron Esta empresa cl... Mehr ansehen

Wat een oplichters, wat een waardeloos bedrijf. Ze doen zich voor als Nederlandse onderneming maar alles komt uit China, een zogenaamde dropseller dus weet ik inmiddels. Mijn jurk kwam in een veel... Mehr ansehen

Criminelen! Wat een oplichterij, verzenden duurde lang. Toen het eenmaal binnen was bleek de kwaliteit erbarmelijk. Toen ik het wilde terugsturen kreeg ik te horen dat ik het dan wel op eigen koste... Mehr ansehen

Deze website levert slechte kwaliteit. Synthetische rommel in plaats van 100% katoen zoals op de website beloofd wordt. Het product is heel anders dan op de foto. Geld terug lukt niet, vanwege de port... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Heel slecht

Heel slecht, verkeerde bestelling gekregen je kan het niet terug sturen dit gaat te veel kosten heb 10% terug gekregen wat een schijntje is voor een fout van hunzelf
Koop hier nooit iets het zijn afpersers

7. Juli 2024

Retourzending niet mogelijk!

Bedrijf stuurt een artikel wat niet overeen komt met dat wat werkelijk besteld is en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. Retourkosten wegen niet op tegen het aankoopbedrag wat retourneren niet mogelijk maakt.

6. Juli 2024

Alhoewel het lijkt dat dit een…

Alhoewel het lijkt dat dit een Nederlands bedrijf is, komen de producten uit China. Het duurt lang voordat de levering er is en retour sturen kost tussen de €30 en €40. Als compensatie voor het niet retour sturen geven ze 10% korting.

8. Juni 2024

Zeer slecht

Zeer slecht, de kwaliteit en retour policy is extreem slecht. Wil je de slechte kwaliteit die je ontvangt terugsturen kost dit je €40!!
Niets kopen, het lijkt erop dat dit oplichters zijn.

2. Juli 2024

Dit is een nep bedrijf

Dit is een nep bedrijf! Niks hier bestellen! Artikelen komen uit China, goedkope troep! Retourneren is niet mogelijk. Ik heb aangifte gedaan bij de politie.

20. Juni 2024

fraude!!

fraude!!! De goederen komen uit China en komen niet overeen met de beschrijving. geef het bedrijf aan bij de politie. Het bemoeilijkt de terugkeer, wat illegaal is.

29. Juni 2024

Heren pak niet ontvangen!

Ik heb 2 weken geleden een heren pak besteld. Ik heb niets vernomen van de bestelling. Ik heb gemail en een whatsapp bericht vestuurd. Tot op heden niks vernomen. Ik vermoed dat ik mijn geld kwijt ben. Super slecht. Ik voel mij opgelicht!

Ik zou NOOIT hier iets bestellen.

12. Juni 2024

Nep bedrijf

Nep bedrijf! Ze kopen het uit China
Ze zetten en tekst neer wat niet waar is schoenen besteld voor een beste prijs en je krijgt letterlijk plastic troep, waneer je het wil retouren doen ze moeilijk en kan je op het end na je centjes fluiten, retouren is daar niet mogelijk!

18. Juni 2024

Slechte ervaring met Zephyras

Heb een zomerjas beste met het advies op hun site om dezelfde maat te bestellen welke je gewoon bent.
Te klein dus terugsturen.
Eerst al 14 dagen op mijn pakketje gewacht i.p.v. 3 tot 5 dagen.
Retourneren kost volgens klantenservice 30 tot 40 euro i.p.v. 12,95 wat op hun site staat dus 100% geld teruggarantie klopt niet.
Vervolgens proberen ze je te verleiden om 10% van het aankoopbedrag te accepteren.
Dus pas op! dit is gewoon een chinese site met een nederlands adres met ook nog slechte kwaliteit.
Bestel nooit weer bij hun.

19. Juni 2024