Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben tevreden over de samenwerking, directe communicatie, vriendelijke medewerkers en vooral heel belangrijk; ik voel me er gehoord. Als ondernemer heb ik zelf al veel uitgezocht, maar merk dat z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wilroy heeft ons goed geholpen met de uitleg van Digistart. Het programma biedt, samen met de vermelding in de Gouden Gids, extra mogelijkheden om beter vindbaar te zijn in Google en AI. We kregen een... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Site netjes gemaakt wel lang op gewacht maar was de moeite waard

Antwort von Youvia
Nieuwe website laten maken door Youvia. Zeer tevreden over de begeleiding, een enkel foutje met het opmaken van de factuur maar dit is uitstekend gecorrigeerd en uitgebreid excuses aangeboden. Een foutje maken is menselijk.
Ze hebben verschillende expertises in huis en deze schuiven ook aan tijdens meetings.
Wanneer ik nog vragen / problemen ervaar hoef ik hun maar te contacten en het zal dan worden opgelost.

Antwort von Youvia
Prettig, vlot, duidelijk en tevreden met de voor ons gemaakte website.

Antwort von Youvia
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe website!
Ook het contact hieromtrent verliep goed. En er werk goed geluisterd naar mijn wensen!

Antwort von Youvia
Jesus heeft me enorm geholpen om mijn email goed geïnstalleerd te krijgen op mijn laptop! Ondanks dat dit buiten zijn boekie gaat... Heel fijn!

Antwort von Youvia
Heeft samen met mij het mail probleem opgelost.
Super dat er via uw bedrijf altijd mee gekeken kan worden.

Antwort von Youvia
k ben superfijn geholpen door Jesus Madrid Velasquez van Youvia. Vriendelijk, betrokken en meedenkend. Bij Youvia denken ze in oplossing en niet in problemen en regeltjes. Mocht ik in de toekomst weer behoefte aan een online marketing bureau hebben kom ik graag als klant bij jullie terug.

Antwort von Youvia
Uitstekende service dankzij Björn Knehans!
Onze ervaring met Youvia kende de nodige uitdagingen, maar dankzij Björn Knehans is alles uiteindelijk op de juiste manier opgepakt. Waar eerder veel problemen bleven liggen, heeft Björn zich echt onderscheiden door accuraat en oplossingsgericht te werk te gaan. Hij neemt zijn werk serieus, zoekt actief naar oplossingen en heeft vrijwel alles voor ons weten op te lossen – op een paar lopende zaken na.
Hoewel het proces langer duurde dan gehoopt, zagen we direct verbetering vanaf het moment dat Björn het overnam. Zijn inzet en professionaliteit hebben ervoor gezorgd dat wij nu tevreden zijn met het eindresultaat. Grote dank aan Björn voor zijn harde werk en toewijding!
Mvg Vincent Visch
Visch-rijopleidingen

Behulpzaamvriendelijk
Duidelijk

Antwort von Youvia
Voor een klant van mij heb ik regelmatig contact gehad met Tom van Erven van YouVia. Ik kreeg de medewerking die ik had verwacht en ben meer dan uitstekend geholpen, dank voor het fijne contact!

Antwort von Youvia
Kevin heeft me geduldig uitgelegd hoe ik een en ander kan aanpassen op mijn bedrijfspagina
Aardige, rustige en duidelijke man, Gilbert. Nam mij mee in wat er moest gebeuren en uiteindelijk waarschijnlijk het snel geregeld
Ik ben heel fijn geholpen, heel duidelijk en vriendelijk. Alles wordt goed uitgelegd, ook voor mensen die minder over internet, SEO e.d. weten.
Dylan is ter zake kundig, geeft duidelijke uitleg en is geduldig.
Ciro vandaag gesproken. Hij legde mij zorgvuldig uit hoe ik aanpassing kon doen voor Google.
Ben er goed mee op geschoten.
Onlangs heb ik mijn website laten bouwen door Youvia. In het begin ging er helaas veel mis met het schrijven van de teksten, wat leidde tot aanzienlijke vertraging in het project en het maanden langer duurde dan gepland.
Desondanks wil ik mijn waardering uitspreken over de uitstekende service die Youvia heeft geboden om deze problemen op te lossen. Het team was altijd bereikbaar, luisterde goed naar mijn feedback en zette zich enorm in om de teksten te verbeteren. Hun betrokkenheid en professionaliteit hielpen mij om door de frustraties heen te komen.
Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het resultaat. De website ziet er fantastisch uit en voldoet aan al mijn verwachtingen. Ik zou Youvia zeker aanbevelen aan anderen, vooral vanwege hun klantgerichte benadering en bereidheid om problemen aan te pakken.
Bedankt, Youvia!
Goede snelle service, bij eventuele vragen staat youvia je goed te woord!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.