Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben tevreden over de samenwerking, directe communicatie, vriendelijke medewerkers en vooral heel belangrijk; ik voel me er gehoord. Als ondernemer heb ik zelf al veel uitgezocht, maar merk dat z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wilroy heeft ons goed geholpen met de uitleg van Digistart. Het programma biedt, samen met de vermelding in de Gouden Gids, extra mogelijkheden om beter vindbaar te zijn in Google en AI. We kregen een... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
De website is zeer professioneel gemaakt zowel in text als in uitstraling. Ook de periode waarin deze gemaakt is was snel en het resultaat is boven verwachting. De mogelijkheid om later nog enige aanpassingen te doen behoort nog tot de mogelijkheden maar is voorlopig niet nodig.
L.A. de Reus, Horloge Service Oisterwijk

Antwort von Youvia
Gebeld voor een probleem met de mail. krijg een vriendelijke medewerker(tom) aan de lijn. verstand van zaken, probleem binnen minuten opgelost.

Antwort von Youvia
Effectieve service. Binnen no time opgelost.

Antwort von Youvia
Bij een upgrade was iets fout gegaan waardoor alleen webmail beschikbaar was. Via de servicedesk ben ik goed geholpen, waarbij verder is gekeken dan formeel noodzakelijk was. Het probleem is opgelost en kan mijn zakelijke mail weer gebruiken.

Antwort von Youvia
Ik ben uitstekend geholpen door Tom van Erven van Youvia. Hij heeft mij regelmatig gebeld en op de hoogte gehouden van het e-mail probleem. Op een vriendelijke en klantgerichte manier. Uiteindelijk is het probleem weer verholpen en werkt alles weer.

Antwort von Youvia
Goed communicatie en vooral geduld met de klant die niet thuis is in de wereld van ICT.
Zeer Duidelijk en meteen datgene oppakken tijdens telefoongesprek, ondernemers willen knopen doorhakken liefs meteen zodat ze weer wat kunnen afvinken in deze drukke tijd, en doorkunnen met hetgeen dat voor hun prioriteit heeft . Goede inleving en kunnen vertrouwen dat alles in goede handen is.
En vooral rust... wat er uitgestraald word, top !!!!

Antwort von Youvia
Snel contact gekregen en goed geholpen door Kevin!
Hopelijk is het SSL-certificaat snel weer in orde.

uitstekende assistance

Antwort von Youvia
Soepel gesprek , opzegging was geen probleem.
bedankt .

Antwort von Youvia
Ik belde Youvia met een redelijk simpele vraag en werd uiteindelijk geholpen door 2 medewerkers van Youvia via Teams waar ze een uur de tijd namen om alles met me door te nemen. Super fijn!!! Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam, ze nemen echt de tijd.

Antwort von Youvia
Dat ze goed begeleiden met de opzet van de website
Rustig alles uitleggen ook als weinig kennis van zaken hebt en je vertrouwen geven dat je zelf ook wel veel kan
En dat niet bang hoeft te zijn om te nog eens te vragen om iets uit te leggen

Antwort von Youvia
Spammers die gekochte illegale lijsten gebruiken om je lastig te vallen. Dat levert dus gelijk een negatief gevoel op en daarom zal ik nooit zaken doen met dit soort volk....

Antwort von Youvia
Bjorn heeft ons super geholpen met het overzetten van DNS instellingen. De communicatie was prettig, lijntjes waren kort en kwam de gemaakte afspraken na.

Antwort von Youvia
Er werd goed mee gedacht over de website om hier meer conversies uit te kunnen halen. In goed overleg tot een mooie oplossing gekomen. Nu hopen dat er meer conversies op de website gaan komen!

Antwort von Youvia
Na wat hick ups, prima geholpen door Ciro Goudswaard. Thx voor het oppakken en afstemmen.

Antwort von Youvia
Ik ben op zeer kundige en vriendelijke wijze meerdere keren geholpen door Gilbert.

Antwort von Youvia
Goede service, met veel geduld om het uit te leggen aan een leek als ik.
Tot nu toe heel blij mee!

Antwort von Youvia
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.