XIPO CONNECT Bewertungen 26

TrustScore 4 von 5

4,2

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gezellige en Vlotte bediening, duidelijke uitleg, en apparaat (Xipo connect) voor op de camping geïnstalleerd ( binnen EUROPA) met internet toegang! En dat in Zwaag ! Mooi dichtbij. Apparaat h... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik gebruik de Simkaart alleen voor een mobiele router op vakantie, dus maar weinig. Daarom is een beoordeling lastig te geven. De service is wel goed Had een foutje gemaakt bij de aankoop van nieuw... Mehr ansehen

1. Internetdienstanbieter
  2. Internetanbieter
  3. Telefon- und Internetdienst

Vom Unternehmen geschrieben

XIPO CONNECT is een Nederlandse internetprovider die zich richt op het aanbieden van mobiele data only oplossingen in zowel Nederland als het buitenland. Bij XIPO CONNECT zorgen we ervoor dat iedereen altijd verbonden blijft, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. We voorzien klanten ook van kant-en-klare internet oplossingen. Hiermee kun je direct online en hoef je niet apart een ander apparaat aan te schaffen. Onze huidige volledige oplossingen zijn MiFi routers met data simkaarten en Dongels met simkaarten. Tijdelijk internet nodig? Een grote hoeveelheid simkaarten nodig? Of ben je op zoek naar een andere specifieke oplossing? Je kunt bij XIPO CONNECT ook terecht voor dergelijke aanvragen. Naast het leveren van data simkaarten en MiFi routers / dongels, kunnen we ook voldoen aan specifieke internet aanvragen. Data simkaarten, eSIMs, databundels, tijdelijk internet oplossingen, IoT & M2M connectiviteit en simkaart management zijn allemaal te beheren in een gebruiksvriendelijk online portaal. Voor onze prepaid data simkaarten geldt: Databundels zijn 1 jaar geldig en onbeperkt mee te nemen door minstens één keer per jaar op te waarderen. Voor onze abonnementen geldt: Met onze data sim only abonnementen maak je gebruik van mobiel internet tegen de voordeligste tarieven. Wij bieden abonnementen aan voor Nederland, Europa, of voor specifieke landen in het buitenland. Daarnaast hebben we ook opties voor onbeperkt internet.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

26 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen antwoorden op diverse mails

Al gedurende een paar dagen aan het proberen om mijn mifi in de VS te gebruiken. Hoewel ik het toestel dringend nodig heb voor mijn trips. Nog steeds geen oplossing gekregen.

30. März 2026

Beste Rudi,

Het is natuurlijk jammer dat uw internet niet heeft gewerkt. Wij hebben op dezelfde dag (2 april) gereageerd op uw mail. Vervolgens was het ons niet gelukt om op 3 april te reageren op uw nieuwe mail, onder andere door minder bezitting vanwege Goede Vrijdag. Op zaterdag 4 april hebben wij wel weer tweemaal antwoord gegeven. Sindsdien hebben we contact om de beste oplossing voor u te vinden. Hiervoor hebben we nu ook tweemaal een vervangende simkaart kosteloos naar u opgestuurd en extra gratis data aan uw simkaart toegevoegd.

Het is erg jammer dat u gelijk een 1 ster review geeft terwijl wij ten alle tijden zo snel mogelijk reageren, zelfs op / tussen feestdagen en weekenden.
Natuurlijk blijven wij u zo goed mogelijk helpen zodat u de juiste oplossing ontvangt.

Team XIPO CONNECT

Ik ben sinds oktober 2024 blij met Xipo Connect

Ik ben sinds oktober 2024 blij dat ik thuis internet heb door de producten en diensten van Xipo Connect. Mijn vragen worden altijd met aandacht beantwoord. Mijn internetproblemen worden altijd goed en zo snel mogelijk opgelost. Ik kan de duidelijke en adequate communicatie goed waarderen. Ik heb inmiddels een aantal producten aangeschaft die mij van stabiel internet kunnen voorzien. Ik had in het begin een jaarabonnement die toch niet bij mijn gebruik bleek te passen, dus ging ik daarna over op een prepaid data simkaart voor mijn laptop, waarvan ik het datagebruik dagelijks gemakkelijk kan volgen via hun speciale website en indien nodig kan aanvullen op elk gewenst moment. Ik had dit jaar een paar keer internetstoringen ondanks de Nl simkaart van Odido. De data simkaart Europa heb ik op hun advies als reserve aangeschaft voor wanneer ik langdurig geen internetverbinding heb van Odido, om dan gebruik te maken van de zendmasten van KPN en Vodafone. Ik ben niet meer afhankelijk van één bepaalde internetprovider. Als ik hun website eerder had ontdekt, had ik eerder gebruikgemaakt van hun producten en diensten. Ik ben een heel tevreden klant.

5. März 2026

Hi Deni,

Wat fijn om zo een positieve review te lezen 😊
Het is heel mooi om te horen hoe onze verschillende oplossingen hebben geholpen in jouw situatie.

Bedankt dat je je ervaring zo uitgebreid deelt, dit stellen wij zeer op prijs!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De simkaart is netjes op tijd geleverd…

De simkaart is netjes op tijd geleverd . En werkt perfect in mijn mifi router . Overal op de meest afgelegen plaatsen een goede dekking . Als je iets wilt weten kan je een mailtje sturen of chatten of bellen en dan is er een vriendelijke medewerker beschikbaar om je te helpen . Daarom 5 sterren. En heb al besloten om regelmatig ff mijn data op te waarderen zodat als het nodig is ik voldoende data heb Bedank xipo connect 💐

1. März 2026

Hi Gerard,

Wat leuk om je review te lezen!
Fijn om te horen dat de simkaart probleemloos werkt in je MiFi router en dat je op veel verschillende plekken een stabiele verbinding hebt.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemen met wifi verbinding in Thailand.

Had problemen met de wifi verbinding in Thailand en dacht dat het lag aan de world simkaart van XIPO.Contact opgenomen met de klantenService. Van hen vernomen dat het misschien zou liggen aan de instellingen van mijn mifi router. Op aanwijzingen van XIPO de instellingen aangepast op mijn mifi router. En zie daar,heb weer wifi verbinding in Thailand. Dit heb ik te danken aan de daadkrachtige instelling van Ellen werkzaam op de KlantenService van XIPO.

24. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service over de hele lijn.

Een prepaid Data SIM kaart via de site van XIPO besteld. Het kaartje binnen de beloofde termijn ontvangen. Zelf een foutje gemaakt bij het registreren van de SIM kaart. XIPO per mail gecontacteerd. Zeer snel (= binnen het uur) antwoord gekregen en foutje opgelost.

20. November 2025

Geweldige service.

Een absoluut geweldige service nadat de 1e ontvangen simkaart niet deed wat het moest doen. Maar met wederzijds respect om dit op te lossen geef ik Xipo Connect een COMPLIMENT!

20. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dat het een goed en gewaardeerd bedrijf is met zeer kundige personeel en belangrijk is dat zij in West Friesland (Zwaag) zitten.

Gezellige en Vlotte bediening, duidelijke uitleg,
en apparaat (Xipo connect) voor op de camping
geïnstalleerd ( binnen EUROPA) met internet toegang!
En dat in Zwaag ! Mooi dichtbij.
Apparaat had ik al in gebruik in 2019 op vakantie en werkte uitstekend. Digitaal is op afstand te bestellen/ regelen.
Dit bedrijf is zeker aan te bevelen voor particulier en zakelijk

17. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werkt perfect in mijn laadpaal

Een simkaart aangevraagd op zondag, maandag is hij verzonden en dinsdag had ik hem binnen, sneller dan dat mag je niet verwachten.
Na het activeren, wat erg gemakkelijk ging, heb ik hem in de laadpaal gedaan. Zonder aanvullende instellingen te moeten doen werkte hij, dat was echt helemaal perfect.

Ben dus zeer tevreden over het bestelproces, levering en werking.

Klein puntje wat wellicht voor mij een beter passende oplossing zou zijn. Nu heb ik een Europese simkaart gekozen, vanwege de hoeveelheid MB's. De Nederlandse simkaarten hebben direct een vrij grote databundel, waardoor deze best prijzig zijn. Bij kleinverbruikers (zoals laadpalen) heb ik nu een heel groot bereik, maar hij staat en blijft gewoon in Nederland. Een speciale versie voor in een laadpaal is misschien een optie?

10. September 2025

Antwort von XIPO CONNECT

Hi Nico, super tof om te lezen dat je zo positief bent! Bedankt voor de mooie woorden. Verder vind ik je tip interessant en zullen wij het idee meenemen om een speciale data simkaart te ontwikkelen voor laadpalen met klein verbruik. Het lijkt ons leuk om nog even contact te hebben over jouw specifieke wensen en tips. Tot snel! :-)

eSIM aankoop

Heb nu een aantal eSIMs gekocht voor mijn collega's. Het beheer hiervan gaat echt goed. Ben blij met hun management platform. Heb zelf nog niet een eSIM mogen gebruiken, maar we hebben tot nu toe geen klachten gehad van onze personeel.

13. August 2025

Aanrader!

Eerst wat probleempjes met de ontvangst via de mifi. Heel goed geholpen door het klantenserviceteam. Zeker een aanrader om hier een simkaart te kopen.

5. Juni 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr