het StudyGo is een goede site om dingen voor school te leren er is ook een forum waar je vragen kan stellen en die worden dan beantwoord door andere gebruikers van het forum. Minpunten: je moet bet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Klantenservice reageert met begrip, zetten snelle acties uit. Ze hebben alleen niet alle laatste boeken, dat is jammer. Doen hun best om deze zo snel mogelijk toe te voegen
Unternehmen hat geantwortet
Als er 2 antwoorden zijn dan moet je ze allebei volgens de exacte spelling hebben ook met leestekens zoals ( ) ; : , en dit maakt het heel hinderlijk want dan kan je het goed hebben maar dan wordt het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op StudyGo maak je oefenvragen of oefentoetsen, bekijk je uitlegvideo’s, leer je woordjes of chat je met onze tutoren. Haal sneller hogere cijfers voor je volgende toets wiskunde, aardrijkskunde, economie, NaSk, Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Latijns of Grieks. Woordjes en begrippen leren is voor iedereen gratis op StudyGo.
Hoogoorddreef 15, 1101BA, Amsterdam, Niederlande
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Ik heb studygo nu al 2 jaar en het is een goed progamma alleen voor 12,99 pm zijn er voor mij bij de meeste vakken gewoon geen vragen, toetsen of uitleg beschikbaar en die worden ook bijna nooit toegevoegd, ook wijken de oefentoetsen enorm af van een toets die ik op school echt krijg, ook zijn er geen online methodes toe te voegen dus vakken waar ik geen boek voor heb kan ik hier niet voor leren, ook missen sommige boeken compleet en als je dat aanvraagt gebeurt er ook niks

Antwort von StudyGo
Op de standaard reactie op mijn eerste reactie na heb ik goede reacties gekregen. Ze namen het probleem serieus, ze bleven volhouden het te vinden en de bug wordt opgelost.

Antwort von StudyGo
Het is een super tool . Het is een grote hulp geweest voor mijn zoon die dyslexie heeft. Men kan er zijn uitspraak, schrijfwijze in diverse talen oefenen. De woordkaartjes waren ook een meerwaarde om woorden, afkortingen, enz in te oefenen.
Dank aan het team die deze tool hebben gerealiseerd.
Patricia

Antwort von StudyGo
Snelle reactie en goede oplossing voor het probleem!

Antwort von StudyGo
Goed geholpen en snel opgelost

Antwort von StudyGo
Een snelle, sympathieke reactie op mijn vraag en coulante oplossing.

Antwort von StudyGo
Goede service en er wordt meegedacht in oplossingen

Antwort von StudyGo
Echt een aanrader! Mijn dochters gingen enthousiast er mee aan de slag. Het leren wordt middels de app gemakkelijker gemaakt, maar vooral leuker. Fijn dat je gebruik kan maken van een gratis proefweek. Zo kan je als ouder goed inschatten of het bij je kind past.

Geachte heer/mevrouw,
Onlangs heb ik een premium abonnement van 3 maanden afgesloten bij StudyGo, uitsluitend om gebruik te maken van de functie waarbij woordjes automatisch worden overgenomen vanuit een foto. Ik had deze functie dringend nodig om tijd te besparen bij het leren.
Tijdens het gebruik kreeg ik meerdere meldingen dat de functie niet werkte en dat ik het later opnieuw moest proberen. Toen het uiteindelijk wel lukte, bleken de woorden onjuist en onvolledig te zijn overgenomen. Hierdoor was de functie onbruikbaar en heb ik er geen enkel voordeel van gehad. Ik ben hierop direct gestopt met leren en heb het abonnement zo snel mogelijk stopgezet.
Ik heb het account verder niet gebruikt. Toch wordt er nu €50 in rekening gebracht voor een dienst die niet functioneerde zoals beloofd en waarvoor ik het abonnement juist had afgesloten. Dit voelt voor mij zeer onterecht en absoluut niet als wat wordt geadverteerd of verwacht.
Ik ben normaal gesproken een trouwe gebruiker, maar deze ervaring stelt mij enorm teleur. Ik verzoek u dan ook dringend om deze kosten kwijt te schelden of het bedrag te restitueren, aangezien ik niet heb gekregen waarvoor ik heb betaald.
Ik hoop dat u dit serieus neemt en met een passende oplossing komt.

Antwort von StudyGo
Ooit een proefabonnementje afgesloten. Daarna krijg je zonder enig bericht een jaarabonnement van Euro 136,-. Daar krijg je geen mailtje over maar wordt direct van je rekening afgeschreven. Als je dan op de website wil opzeggen dan gaat dat niet. Je wordt doorverwezen naar een contactformulier. Daarop aangegeven dat ik het wel netjes had gevonden als ik eerst een bericht had ontvangen om te verlengen voor iets dat ik niet meer gebruik. Geen reactie. Wel werd er direct een incassobureau op mijn dak gestuurd. Als je ze dan wilt bellen dan gaat dat weer niet. Dit is gewoon mensen oplichten. Wat een waardeloos bedrijf.

Antwort von StudyGo
Snelle reactie en snelle actie.

Antwort von StudyGo
Na wat onduidelijkheid hebben we contact gezocht met de klantenservice. En dat was oprecht een service. We werden snel geholpen en er werd heel coulant omgegaan met onze vraag. Hartelijk dank daarvoor.

Antwort von StudyGo
Fijne site en onze dochter heeft zich hierdoor heel goed voor kunnen bereiden op haar 1e de toetsweek.
De cijfers die we tot nu toe terug hebben gekregen zijn ook echt top!

Antwort von StudyGo
Fijne service en goede klantenservice bij problemen!

Antwort von StudyGo
niet alle boeken zijn beschikbaar
wat acociaal

Antwort von StudyGo
wel goed en fijn maar helemaal zeiken voor zon shit review daarom 4 sterren kasia was aardig en hielp me goed

Antwort von StudyGo
De klantenservice van StudyGo reageert snel op mijn klachten en verzoeken. Een verbeterpunt is dat ik moeilijker kan leren omdat ik niet bij sommige mogelijkheden kan omdat je daar bijvoorbeeld voor moet betalen.

Antwort von StudyGo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.