het StudyGo is een goede site om dingen voor school te leren er is ook een forum waar je vragen kan stellen en die worden dan beantwoord door andere gebruikers van het forum. Minpunten: je moet bet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Klantenservice reageert met begrip, zetten snelle acties uit. Ze hebben alleen niet alle laatste boeken, dat is jammer. Doen hun best om deze zo snel mogelijk toe te voegen
Unternehmen hat geantwortet
Het is een super tool . Het is een grote hulp geweest voor mijn zoon die dyslexie heeft. Men kan er zijn uitspraak, schrijfwijze in diverse talen oefenen. De woordkaartjes waren ook een meerwaarde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als er 2 antwoorden zijn dan moet je ze allebei volgens de exacte spelling hebben ook met leestekens zoals ( ) ; : , en dit maakt het heel hinderlijk want dan kan je het goed hebben maar dan wordt het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op StudyGo maak je oefenvragen of oefentoetsen, bekijk je uitlegvideo’s, leer je woordjes of chat je met onze tutoren. Haal sneller hogere cijfers voor je volgende toets wiskunde, aardrijkskunde, economie, NaSk, Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Latijns of Grieks. Woordjes en begrippen leren is voor iedereen gratis op StudyGo.
Hoogoorddreef 15, 1101BA, Amsterdam, Niederlande
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
lekkere site wil gewoon een samenvatting kijken moet je betalen

Antwort von StudyGo
Reageren erg snel, zijn duidelijk en willen echt helpen. Heel fijn dus!

Antwort von StudyGo
Zelfde ervaring als onderstaande, alleen komen ze mij niet tegemoet in de kosten.
Dit platform heeft vanaf 2019 tot heden meer dan 400 euro afgeschreven van de rekening van mijn moeder omdat haar bankrekening nog stond gekoppeld aan een account wat zonder bevestiging door het platform is overgegaan op een betaald account. De organisatie heeft kunnen waarnemen dat dit in die 6 jaar nooit actief is gebruikt, en heeft wel geld afgeschreven. ECHT BELACHELIJK deze manier van geld binnen harken, niet even bellen na verloop van tijd van goh bent u zich hier wel van bewust? Meerdere keren gevraagd of ze mij telefonisch kunnen bereiken maar ook in dit soort vervelende situaties zijn ze daar niet toe in staat. Ik zie dat hun kantoor bij mij om de hoek is dus indien nodig ben ik genoodzaakt langs te komen om op die manier te hopen op een fatsoenlijk gesprek in plaats van over en weer gemail.

Antwort von StudyGo
Al enkele jaren WRTS/Study go voor mijn kinderen. Ik merk steeds vaker dat dit niet voldoende is voor de middelbare school en vaak ook niet sluitend is met wat ze krijgen op de toets. De woordjes leren is wel erg handig. Natuurkunde en Scheikunde mogen echt wel wat uitgebreider en misschien meer met video uitleg.

Antwort von StudyGo
deze stomme site rekent spelfouten fout en is super autistisch en ik heb dyslexie en hij rekent 1 klein spelfoutje fout

Antwort von StudyGo
Ik heb de site zelf niet gebruikt, deze had mijn dochter zonder dat ik het wist aangemaakt. En vergeten op te zeggen, en geschrokken van de kosten, gelukkig heeft de klantenservice dit goed voor ons opgelost.

Antwort von StudyGo
Het is op zich een goede app om te leren maar je moet echt voor alles betalen en soms als ik iets opschrijf zegt het dat het fout is terwijl het goed is. Ik heb en betaalde verzie waardoor ik op een knop kan klikken dan zegt "ik weet het niet" dat betekend dat je de vraag overslaat maar als ik daar op klik zegt het dat ik de vraag fout heb.

Antwort von StudyGo
Ik vind het jammer dat tutoren wel vragen van Forum kunnen verwijderen, van wie dan ook, maar niet antwoorden als we vragen hebben. Ik weet dat dit voor betalende studenten wel zo is, maar ergens vind ik het oneerlijk.
Maar StudyGo is sowieso een aanrader voor studenten die steun nodig hebben bij het leren.

Antwort von StudyGo
Goed programma, mijn kinderen in VWO en VMBO hebben er beiden veel aan gehad. Vooral de woordjes leren.
Ik was aan het einde van termijn vergeten op te zeggen en het is blijkbaar een doorlopend abonnement. Kreeg jaar later dus automatische afschrijving. Zonder het te vragen, kreeg ik uit coulance mijn geld teruggestort. Dat noem ik nog eens service!

Antwort von StudyGo
We hadden niet goed toegang tot de diensten waarvoor we betaald hadden. We hadden om hulp/ duidelijkheid gevraagd. Binnen 1 dag werd er gereageerd met de oplossing en konden we verder. Heel fijn!

Antwort von StudyGo
Werkt heel goed om woordjes of andere dingen te leren

Antwort von StudyGo
Wat een ontzettend goede service. Onze dochter heeft een account afgesloten terwijl wij al een account voor haar hadden. Na een check vanuit StudyGo hebben zij bereid geweest de kosten van één (jaar)abonnement te restitueren. Heel coulant! Dank jullie wel StudyGo!

Antwort von StudyGo
Snel gereageerd en prima opgelost

Antwort von StudyGo
Goede service, na verkeerd aanmaken van account door ons zelf. Netjes geholpen en opgelost. Onze zoon blij met het premium account en hierdoor meer inzichten in het leren.

Antwort von StudyGo
erg slecht geef niet duidelijk aan als er iets niet goed gaat en komt niet duidelijk genoeg overeen met de leermethode

Antwort von StudyGo
Enkele mogelijkheid voor betaling. Verder alles is prima.

Antwort von StudyGo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.