Banner for Woonsquare - Nieuwegein

Woonsquare - Nieuwegein Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

De Liesbosch 70, 3439 LC Nieuwegein, Utrecht, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn geweldig geholpen door Ad met als resultaat dat we een bank hebben aangeschaft. We kregen tijd, passend advies en vooral als belangrijkste een eerlijk en open ervaring. Er werd door Ad meeged... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service heel aardig ontvangen konden rustig door de winkel kijken en met vragen nemen ze alle tijd voor je grote pluim voor de verkoper Stevie. Hebben een hele mooie bank gekocht super blij me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige ervaring! We zijn al 1,5 jaar opzoek naar een bank en die hebben wij eindelijk samen met meneer Hairo samengesteld. Na zo een lange tijd voelen we ons eindelijk gehoord en zullen zeker terugk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good engagement with the customer, patiently answering all the questions. Steven did his best in presenting us with solutions. Coffee was perfect too!

1. Möbelgeschäft

Alle Bewertungen

2.872 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn erg tevreden over de verkoper

Wij zijn erg tevreden over hoe wij geholpen zijn door de verkoper van onze bank.Heeft alles goed uitgelegd en ons overal op gewezen.

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Dank voor uw positieve review voor onze woonwinkel in Nieuwegein

Klantvriendelijk

Netjes, vriendelijk en keurige bediening. Tevens goede prijs geboden.

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Yvon, dank voor uw review.
Een goede prijs in combinatie met vriendelijk en keurig personeel kan tot hele leuke deals leiden. Fijn dat u het zo goed heeft ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele beleefde mederwerkers met goede…

Hele beleefde mederwerkers met goede aanbiedingen echt top!

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Wat leuk om te lezen dat u onze vestiging in Nieuwegein als positief heeft ervaren. Beleefde medewerkers en aantrekkelijke aanbiedingen maken het uitzoeken van nieuwe meubels natuurlijk extra prettig.

Fijn dat u zo’n goede indruk heeft overgehouden aan uw bezoek en dat u tevreden bent over de sfeer en service in de winkel. Dat is precies wat we willen meegeven aan onze klanten tijdens een bezoek aan onze woonwinkel.

Dank u wel voor uw korte maar krachtige review, dat waarderen wij zeer.

Heel goed geholpen door Ad

Heel goed geholpen door Ad! Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen. Goede service, dank u Ad!

Bedankt voor uw review

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze eerste bank hier gekocht

Onze eerste bank hier gekocht, super fijn geholpen door ad.

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Bedankt voor uw positieve review voor onze woonwinkel in Nieuwegein. Alvast veel plezier van uw nieuwe bank en hopelijk tot ziens in onze showroom.

Goed geholpen door ad.

Goed geholpen door ad.
Vriendelijke man.
Nu wachten op mijn nieuwe bank.

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Dag Patricia, Ad is zeker een hele vriendelijke medewerker in de woonwinkel in Nieuwegein. Fijn dat u zo goed bent geholpen en dat u kon slagen. Bedankt voor uw goede review en wij wensen u alvast veel voorpret en uiteraard een hele ontspannen tijd op uw nieuwe bank.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We have visited the store for Chairs and home furniture.

We have visited the store and it was very good as of now. I would wait for the delivery and the products to see the actual reliability.Stevie

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Thank you for your kind review.
We understand that you wish to wait for the products to arrive for your final judgement. This review is for your experience in the store and we are happy to read that it was a good experience for you. Once the goods have arrived, feel free to write another seperate review about the product and delivery. Your feedback is highly appreciated.

Veel mogelijkheden

Mooie grote winkel, waar we meteen vriendelijk werden geholpen door Ad. Ad was erg behulpzaam, we konden alle vragen aan hem stellen die we hadden. Er waren veel mogelijkheden in de diverse banken. Ook werd er meerdere keren drinken aangeboden. Een erg fijne ervaring!

5. Juni 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Jako, bedankt voor uw positieve review voor Ad en onze woonwinkel in Nieuwegein

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs de Dubai Boxspring…

Ik heb onlangs de Dubai Boxspring gekocht bij Woonssquare en ben erg tevreden. De service was top vanaf het eerste contact. De levering was snel geregeld en de boxspring werd al binnen een week geleverd.

De kwaliteit van het bed is uitstekend en het slaapcomfort is precies zoals verwacht. Alles werd netjes afgeleverd en de communicatie verliep soepel.

Bed in elkaar zetten was zo geregeld, om het al top service!

20. März 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Robin, wat fijn om te lezen dat uw ervaring van begin tot eind zo positief is verlopen. Bij de aanschaf van een nieuwe boxspring draait het niet alleen om comfortabel slapen, maar ook om een prettige aankoopervaring, duidelijke communicatie en een levering waarop u kunt rekenen. Extra mooi dat uw Dubai Boxspring al binnen een week uit voorraad direct geleverd kon worden en volledig aan uw verwachtingen voldoet.

De Dubai Boxspring is bovendien een stijlvolle en complete boxspringcombinatie die comfort en uitstraling combineert. Dankzij de luxe afwerking, het royale hoofdbord en het complete slaapsysteem met boxen, matrassen en topper biedt dit model niet alleen een fraaie uitstraling in de slaapkamer, maar ook het slaapcomfort dat u van een kwalitatieve boxspring mag verwachten.

Fijn om te horen dat ook de montage eenvoudig verliep en dat alles netjes is afgeleverd, een tevreden klant van A tot Z!

Wij wensen u nog vele comfortabele nachten toe op uw nieuwe Dubai Boxspring en bedanken u voor het vertrouwen in onze woonwinkel.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Drama, meubels wel betaald maar worden niet geleverd.

Drama. Al 2 weken wacht ik op het inplannen van de levering van de bank en salontafel. Blijkbaar besteed woonsquare dit uit aan een ander bedrijf. Al 5 keer contact gehad met de klantenservice en elke dag hetzelfde antwoord; we wachten op reactie van het transportbedrijf.
Schandalig! Dit nooit meer.

2. Juni 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Lisan, bedankt voor uw review.

Wij hebben uw gegevens opgevraagd via Trustpilot zodat wij met u mee kunnen kijken en onafhankelijk beoordelen wat er mis is gegaan en hoe wij u z.s.m. verder kunnen helpen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Let op!! Bezorgservice telt maar 1 keer

Tijdens de koop hadden we in het filiaal Nieuwegein afgesproken dat de meubels én de bank tegelijkertijd geleverd en gemonteerd zou worden. Hiervoor wordt € 200 extra in rekening gebracht. De bank duurde extra lang, maar daar had ik geen problemen mee. Ik werd gebeld door Woonsquare of ze de meubelen eerder konden bezorgen, want het magazijn stond heel erg vol. Ik ben daarom akkoord gegaan met de levering van de meubels om hen tegemoet te komen. Nu kwamen ze de bank leveren en ik mocht in m'n eentje de bank gaan plaatsen, want er staat quick delivery op de bon, terwijl ik daar wel voor heb betaald. Nu schuilen ze achter het qiuck delivery, terwijl er eerst was afgesproken dat alles tegelijkertijd geleverd zou worden en daarom werd dit niet op de bon van de bank gezet anders moest ik € 400 betalen, zei de verkoopster. Ik vroeg nog of ALLES wel in elkaar gezet werd en zij verzekerde mij dat dat zou gebeuren. NOU, NIET DUS!! Conclusie....Wil je alles in 1 keer laten bezorgen met service, laat dan ook alles in 1 keer bezorgen, wat ze ook vragen.

2. Juni 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Mario, bedankt voor uw review.
Als er twee keer kosten worden gemaakt dan is het ook logisch dat er twee keer kosten moeten worden doorbelast.

Wij kijken echter graag mee met uw situatie, ook omdat u het over meerdere soorten levering heeft, is het niet uit uw review te halen voor welke u heeft gekozen en betaald.

Zodra wij uw ordergegevens hebben ontvangen zullen wij dit voor u onderzoeken en contact met u opnemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met mijn nieuwe bank

Super blij met mijn nieuwe bank. Erg goed geholpen door Ad.

30. Mai 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Chris, wat fijn dat u zo blij bent!
Bedankt voor de review voor onze woonwinkel en voor Ad, wij zullen het doorgeven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Worden altijd super goed geholpen.

Worden altijd super goed geholpen.
Leuk en goed assortiment

30. Mai 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Leuk om te lezen dat u steeds weer zo positief terugkijkt op uw bezoeken aan onze woonwinkel. Een gevarieerd assortiment met verschillende woonstijlen en meubels is belangrijk, maar uiteindelijk maken de mensen en de ervaring het verschil. Fijn dat u zich telkens goed geholpen voelt. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens in onze showroom.

Goed geholpen door AD.

29. Mai 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Gaby, bedankt voor uw positieve review voor de woonwinkel Nieuwegein en onze eigen Ad

Geen enkele vorm van garantie

Geen enkele vorm van garantie
Product is van mindere kwaliteit dan in winkel getoond. Denk een prijs afgesproken te hebben en dan komt er nog eens 200 euro aflevering bij. Buiten het voorschot moeten voor afgelevering het gehelen bedrag betalen.
- - - - - - - - -
25-06-2026. We zijn nu een maand verder, buiten 1 telefoontje van de afdeling media (vraagt zich af of het allemaal zo erg is), geen verdere actie geweest. ChatGpt doet mij beseffen dat ik ook niets meer kan verwachten. Hierbij een korte samenvatting van ChatGpt over Woonsquare
🔍 Belangrijkste klachtpunten
• Serviceproblemen — Klanten worden niet teruggebeld, afspraken worden niet nagekomen en communicatie verloopt stroef.
• Kwaliteitsklachten — Niet de kwaliteit die we in de winkel hebben gezien.
• Garantieproblemen — Problemen worden vaak niet opgelost; klanten voelen zich van het kastje naar de muur gestuurd.
• Verkeerde of beschadigde levering — Meubels komen beschadigd binnen of wijken af van wat besteld is.
• Onvriendelijke klantenservice — Klanten ervaren weinig begrip of hulp bij klachten.
🧩 Wat klanten het meest frustrerend vinden
• Beloftes die niet worden nagekomen
• Moeizame communicatie met de klantenservice
• Lange wachttijden voor reparaties of oplossingen
• Het gevoel dat klachten worden weggewuifd
📌 Samengevat
De kern van de klachten draait om service en after sales, niet zozeer om de verkoop zelf. Veel klanten zijn tevreden bij aankoop, maar lopen vast zodra er iets misgaat.

Ik ben er klaar mee, Woonsquare doe je voordeel met hetgeen ChatGpt zegt.

22. Mai 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Carel, wij begrijpen uw frustratie.
Echter heeft u altijd garantie bij Woonsquare, tenzij anders overeengekomen vanwege een showmodel of prijsstelling. Hier bent u dan van op de hoogte alvorens u akkoord gaat. Dit zijn echter uitzonderingen, dus er zit altijd wel garantie op uw product.

De afgesproken prijs is voor de goederen en levering wordt transparant doorbelast.

Betalen vóór levering is standaard in de retailbranche.

Wij betreuren het dat u ontevreden bent over zaken die vrij helder zijn en bij u bekend zijn voordat u akkoord gaat.

Wij hebben uw gegevens echter opgevraagd zodat wij nogmaals het gesprek met u aan kunnen gaan en bovenstaande zaken kunnen toelichten.

Erg goed geholpen door Ad

Erg goed geholpen door Ad. Mooie bank gekocht voor mijn moeder. Goede service en nemen de tijd om je goed te informeren! Bedankt Ad!

27. Mai 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Mooi om te horen dat u samen met uw moeder bent geslaagd voor een nieuwe bank. Ad zal het ongetwijfeld waarderen dat zijn service, uitleg en rustige manier van helpen zo positief zijn opgevallen. Een bank uitzoeken voor dagelijks comfort vraagt aandacht en goede informatie, dus fijn dat u dat zo heeft ervaren in onze woonwinkel. Veel plezier gewenst met de nieuwe bank.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn goed welkom geheten door het…

We zijn goed welkom geheten door het team en uiteindelijk hebben we een mooie bank gevonden! Er wordt echt de tijd voor je genomen.

26. Mai 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zich welkom voelde in onze woonwinkel en dat er rustig de tijd voor u werd genomen tijdens het uitzoeken van uw nieuwe bank. Goed advies en persoonlijke aandacht helpen vaak om een bank te vinden die perfect past bij uw interieur en wooncomfort. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u voor uw vertrouwen.

Goed geholpen door filipa

Goed geholpen door filipa

25. Mai 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Ria, hartelijk dank ook hier voor uw positieve review over Filipa en onze woonwinkel in Nieuwegein.
Nogmaals veel plezier van uw aankoop.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Augustus vorig jaar bank gekocht

Augustus vorig jaar bank gekocht. Laten impregneren en 2 x al vlek laten verwijderen door Proteq. Zie niet zitten om dit om de 2 maanden te laten doen. Woonsquare last het aan alle kanten afweten. Hun kunnen hier niets aan doen zeggen ze dan. Doen geen enkele moeite.Ben ongelofelijk onbeschoft behandeld door de klantenservice. Waardeloos bedrijf geen aanrader

1. Oktober 2025

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Sandra, wij hebben uw ordergegevens opgevraagd via Trustpilot om met u mee te kunnen kijken.

Wij betreuren het dat een negatieve ervaring met Protexx ons als bedrijf een negatieve review oplevert, wij verzoeken u dan ook om contact met hen op te nemen, aangezien zij degene zijn die u de garantie en service bieden.

Echter gaan wij wel graag het gesprek na dat u met onze klantenservice heeft gehad, zodat wij na kunnen gaan op welke wijze u te woord bent gestaan en of dit inderdaad onder "onbeschoft" valt en zullen dan ook de juiste maatregelen nemen en eventueel kijken naar een passende oplossing voor u.

Wij zien uw gegevens graag tegemoet.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr