Ik heb veel geld geinvesteerd in Wind Share Fund en sinds dec 2024 krijg ik melding dat de rente betalingen opgeschort worden. Tot heden 17 april 2026 nog steeds niets uitbetaald. Ik ben belazerd.... Mehr ansehen
Heden, 16 december 2025, per mail bericht ontvangen dat de beloofde rentebetaling wederom is uitgesteld. De "shutdown" in Amerika wordt als hoofdargument gebruikt. Uit nieuwsbrieven blijkt dat... Mehr ansehen
zoals alle andere reviews al aangeven, rente betalingen zijn opgeschort en nu ook voor onbepaalde tijd. geld wordt voor andere zaken gebruikt en dat komt niet ten goede aan de investeerders. En onder... Mehr ansehen
Als deelnemer aan het Windsharefund 3 met € 7500,- ontvang ik al een tijd geen rente meer. De reden is onduidelijk. Ik las in een Nieuwsbrief een vaag verhaal over een beursgang in Amerika, maar het... Mehr ansehen
- Investmentservice
- Alternative Finanzdienstleistungen
- Finanzberater
- Hypothekengeber
- Finanzdienstleistungsinstitut
- Immobilieninvestment
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wit u ook groen beleggen met ClimateBonds voor 500 euro per stuk met een rente van 5%? Neem dan direct deel.
Vereinigte Staaten
- www.windsharefund.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Heb er geen vetrouwen meer in
Tot en met het 3e kwartaal 2024 ging de…
Tot en met het 3e kwartaal 2024 ging de rente betaling goed. Daarna steeds weer uitgesteld. Ook nu weer. Zou in december 2025 allemaal geregeld worden, maar nu weer een uitstel tot januari 2026.
Heb in het 3e kwartaal 2025 bezwaar gemaakt, zonder resultaat. Kunnen we niet de handen ineen slaan en aktie ondernemen?
Onbetrouwbare beleggingspartij
Windsharefund is naar mijns inziens een onbetrouwbare beleggingspartij. Ik heb in 2019 GreenBonds bij WindShareFund gekocht. Sinds eind 2024 ontvang ik geen rente meer en de obligaties zijn na afloop van de looptijd niet terugbetaald. Op vragen hierover krijg ik alleen algemene antwoorden of nieuwsbrieven, geen inhoudelijke uitleg, documenten of planning. Op een ingebrekestelling is WSF niet ingegaan. Ik ervaar weinig transparantie en geen actieve communicatie richting obligatiehouders. Dit geeft mij weinig vertrouwen. Hopelijk komt er snel duidelijkheid en uitbetaling.
Update: ik heb inmiddels een melding gedaan bij de AFM. Ik adviseer anderen om dit ook te doen.
De donkere wolk is nu een feit.
De donkere wolk is nu een feit. Na het stoppen van de rentebetalingen lijken de fusies met green rock een maat voor niets. Uit een nieuwsbrief blijkt dat green rock schulden heeft. Best dat de gedupeerden samen iets ondernemen,lijkt me.
koude rillingen
Ook bij mij waren de rentebetalingen t/m 3e kw 2024 goed
Daarna kwam de brief met de mededeling uitstel tot 01-07-2025
Na gebeld te hebben met het nummer in Oosterbeek bleek dat het uitstel is verlengd tot 01-01-2026
Ook de uitbetalingen zijn met 2 jaar uitgesteld
De brief waarin dit stond, d.d. 28-06-2025, heb ik nooit ontvangen
nu opeens wel ontvangen
In een artikel van het Fd staat dat windsharefund zich al eens schuldig heeft gemaakt aan misleiding
Ook komt in dit artikel opeens de naam van Ratelband naar voren wat bij mij nou niet bepaald een goed gevoel opwekt
Ook het hele verhaal van de fusie tussen greenrock en climaterock is niet bepaald verhelderend
Al met al begin ik er een beetje de rillingen van te krijgen
Kunnen wij er niet eens iemand met verstand van zaken naar laten kijken
Jaren verliepen de rente betalingen…
Jaren verliepen de rente betalingen keurig volgens schema.
Nu meerdere berichten over uitstel en dat maakt het wel heel erg spannend. Wat een teleurstelling.
En inderdaad de vraag: moeten we lijdzaam afwachten of...?
BONAFIDE??
BONAFIDE??
In het begin waren de rentebetalingen goed op tijd. Vanaf eind 2024 ging het mis en worden de uitbetalingen steeds uitgesteld. Is deze organisatie wel bonafide? Zouden gedupeerden een onderzoek kunnen laten doen?
Uitstel rentebetalingen met communicatie op het laatste moment
Windsharefund heeft tot tweemaal toe op het laatste moment de rentebetalingen uitgesteld. Dat kan contractueel zo zijn vastgelegd, maar de communicatie hierover is te laat en te wazig. Men verschuilt zich achter complexiteit, maar duidelijker informatie zou helpen om enig vertrouwen te winnen. Ik kan begrip opbrengen voor cash flow problemen, maar niet voor het uitblijven van informatie.
Ruikt naar bedrog
Ruikt naar bedrog, Eerst wordt het geleende bedrag pas later terugbetaald, dan worden termijnbetalingen niet 1 niet 2 maar 3 keer uitgesteld! Niet betrouwbaar
Vanaf 31 december 2024 ging het mis…
Mijn ervaring is dezelfde als van Marnix van Bockhaven die hierboven een review heeft geplaatst. En nu is weer een betaling uitgesteld. Het klopt zo niet. Het verbaast me dat er nog steeds bonds worden aangeboden.
Goed, transparant product. Prima service.
Duidelijk geïnformeerd door medewerkers, prettig contact. Investeren in duurzame energie met goed rendement. De obligatievorm spreekt mij persoonlijk aan. Transparante inschrijfprocedure. Absoluut aan te bevelen.
Slecht nieuws op oudejaarsdag
Op 31 december kregen we bericht dat de 3 maandelijkse rentebetalingen helaas werden opgeschoven naar eind juli 2025. Belabberde timing voor zo'n bericht. En nu maar afwachten hoe dit verder gaat.
Oude mensen geld aftroggelen
Zo zien wij het. Onze (schoon)vader heeft 3x geïnvesteerd. In totaal 14.000 euro.
Daarvan zou hij 5000 euro dit jaar terug krijgen, 7000 euro in 2028 en de laatste 2000 in 2031. Dan is hij 91 jaar als hij het mag beleven.
In april hebben we deze mensen nog telefonisch gesproken en toen werd er gezegd dat hij in oktober de eerste 5000 terug zou krijgen. Maar nee hoor, het is met 2 jaar verlengd. Middels een nieuwsbrief kenbaar gemaakt en kennelijk is het merendeel akkoord gegaan. Bizar dat het op die manier mag gaan.
Als je het bedrijf belt kom je eerst steeds maar in de wacht. In België (hoofdkantoor) zijn ze nu (11 nov.) al gesloten vanwege de kerstvakantie.
Wij gaan kijken of het inderdaad juridisch allemaal maar zo mag zoals ons nu telefonisch is medegedeeld.
Windsharefund betrouwbaar?
Ik heb in 2019 ingetekend op bonds (obligatielening) bij dit bedrijf dat investeert in windmolens. Hiervoor ontving ik 3-maandelijks korrekt een vergoeding. Op 01/10/24 was de 5-jarige periode voorbij en had ik eerder bericht ontvangen dat mijn investering zou teruggestort worden. Toen ik vandaag vroeg of/hoe mijn investering werd terugbetaald, antwoordde het tot mijn verrassing dat de meerderheid van de bondhouders ermee ingestemd had om de looptijd met 2 jaar te verlengen. Deze vraag zouden ze gesteld hebben via een nieuwsbrief. Dit lijkt me een bijzonder rare manier om een dergelijk belangrijke vraag te stellen en ik heb ook geen enkel bericht ontvangen dat deze bonds eenzijdig verlengd werden, zonder mijn goedkeuring. Ik stel me serieus de vraag of ik mijn geld ga terugzien. Ik heb de nadrukkelijke vraag gesteld om mijn geld terug te storten, wat nu zou voorgelegd worden aan de directie. Afwachten maar of dit een eerlijk bedrijf is. Hun manier van handelen is in ieder geval weinig transparant en communicatief op zijn zachtst gezegd, ongelukkig.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.