Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skydedøre til overdækket terrasse. En rigtig god oplevelse med Win Door. Lige fra start til slut 👍. Proffesionel vejledning med personlig betjening, hvor man synes man føler dig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt Win-Door flere gange. I 2013 fik vi en ny udestue og ny hoveddør. Begge ting blev lavet super flot. Håndværkerne var utrolig dygtige og arbejdet blev perfekt udført. I sidste måned fik vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak WinDoor fra Sønderjylland, Super godt udført arbejde i forbindelse med vores udestue/overdækket terrasse. Firma holder de indgående aftale samt kvalitet. Stor ros til jeres håndværkere Kim o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået monteret overdækning af vores terasse. Win-Door har hele vejen igemmen processen levet op til hvad de lovede. Resultatet og kvaliteten af Win-Door's produkt lever fuldt ud op til det vi... Mehr ansehen

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Flot, flot udestue.

Det er anden gang, vi samarbejder med Win-Door.
Det har begge gange været rigtig gode oplevelse.
En god start med besøg af Johannes, der målte op og senere se de flotte elementer blive til en flot udestue monteret af to dygtige og kompetente montører, som vi havde en rigtig god dialog med.
Win-Door leverer kvalitetsprodukter til fornuftige priser.
Det har udover glæden af udestuen også givet huset en helt ny dimension.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en usædvanlig kundeservice…

Jeg har fået en usædvanlig kundeservice på alle parametre.
Et nyt skydedørsparti var opgaven og helt fra starten var der ordentlighed og perfektion. Fin information og orientering undervejs. Alle aftaler blev overholdt og med et smil. Selve installationen var helt i særklasse. Jeg har aldrig før oplevet "håndværkere" være så effektive med at holde rent før, under og efter. De arbejdede effektivt, var i godt humør og alt fungerede perfekt. Min allerstørste og varmeste anbefaling.

4. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget positive oplevelse med hele…

Meget positive oplevelse med hele forløbet, lige fra første kontakt og forhandling frem til levering.
Min oplevelse er at de har været gode til at informere, været imødekommende og venlige når vi har skrevet over mail.

Og så er jeg meget positiv over for produktet.
Én ting er, hvad man lige ser på hjemmesiden, noget andet er når man står med produktet i hånden.
Første oplevelse var skinnerne, som er nemme at håndtere og smarte i deres funktion og ret stabile. Så kom glasdørene, som har den smarte funktion, at de griber ind i hinanden og faktisk har en god lyd, der giver indtryk af robusthed når de kører, ligesom når man lukker en god bildør.

1. Juli 2025

Montering af skydedør

Super lækker skydedør vi har fået monteret af Windoor.
Kanon vejledning før bestilling og tålmodighed til alle vores spørgsmål.
Montørerne er meget dygtige og venlige så alt er gået lige som vi havde håbet.
Nu nyder vi vores terrasse meget mere.
Tak til Windoor

5. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt løsningsforslag - bedste pris.

Fedt løsningsforslag - bedste pris.
Vi havde fået anbefalet Win-Door til opførelse af udestue. Dygtig sælger tegnede og forklarede løsningen.
Tilbuddet vi modtog var 20% billigere end konkurrentens tilbud, flottere og harmonerede med huset.
God process hvor håndværkerne leverede løsningen før aftalt og var meget diskrete og professionelle når de var på vores grund.
Virkelig fed løsning og en rigtig god oplevelse.

31. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fritstående udestue, god kundeservice.

Vi valgte i 2023 en fritstående udestue fra Win-Door og med en carport i tilsvarende materialer. I hele processen var der utrolig god kundeservice, information og alle deadlines blev overholdt. Vi har nu haft udestuen i 1 år og kan kun sige, at vi stadig er lige så glade for resultatet. Skinnerne med skydedørene kører som smurt og udestuen er bare lækker.

23. September 2024

Fremragende service og veludført

Fremragende service, super flot udestue som var meget professionelt udført. Der er virkelig intet at sætte en finger på.
Yderst kompetente fagfolk. Udestuen var også sat op og i brug lang tid før, vi forventede det.
Kan helt sikkert og varmt anbefale Win Door til dit udestue projekt.

12. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt dialog og godt håndværk!

Vi har fået monteret glasskydedøre på vores overdækkede træterrasse og vi er fuldt ud tilfredse med det færdige resultatet samt den professionelle og nærværende service vi har fået fra start til slut.

Fantastisk vejledning og dialog, hvor vi har følt, at vi er blevet informeret fuldt ud om hele forløbet.

Dygtige og hyggelige håndværkere, der støbte alu bunde ned i træterrassen og efterfølgende monteret de flotte og elegante glasvæggene - og når de så endda også støvsuger og rydder flot op efter sig - så JA: det er virkeligt et godt og veludført arbejde! TAK!

17. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og glasvægge i top kvalitet ⭐️

Har netop fået monteret glasvægge på vores træterrasse, og vi er bare mega tilfredse med resultatet og den vildt gode service vi har fået fra start til slut.
Fantastisk vejledning, hvor man ikke føler, at man stiller for mange spørgsmål. Smil og venlighed! Søde håndværkere, der har støbt alu bunde ned i træterassen, og efterfølgende monteret glasvæggene.

Kvaliteten er virkelig også i top!

Vil til hver en tid anbefale andre at bruge Win-Door. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. April 2024

Glad for vores løsning

Vi har fået sat skydedøre i vores overdækkede terrasse af Win-Door.

Fra start til slut har det været en god oplevelse at kommunikere med dem omkring opgaven og udførelsen af det er også helt i orden.

En karm blev leveret på forkerte mål, men de var hurtige til at få produceret en ny og projektet blev færdigt få dage senere alligevel.

Vores anbefaling har de i hvert fald

11. Mai 2023

Skydedøre til overdækket terrasse

Skydedøre til overdækket terrasse.

En rigtig god oplevelse med Win Door.
Lige fra start til slut 👍.
Proffesionel vejledning med personlig betjening, hvor man synes man føler dig godt betjent.
Montagen, lige så godt som forventet.
Alle aftaler er overholdt og venlige montører som tilpasser sig forholdene.

De bedste anbefalinger til.
Martin på ordre behandling.
Sune og Kim på den praktiske side.

Tak for en super pris, vejledning, og udførelse.

👍👍👍👍👍

Helmuth
Serinetoften
Malling

3. Mai 2023

Enestående kundeservice
Hver gang jeg har henvendt mig (løbende i 2022) med spørgsmål og andet, så har Win Door og Martin grebet mig og ved hjælp af god seriøs rådgivning.
Vi er meget glad for udestuen, som er perfekt opstillet/monteret af montør Ivan, som også har udvist fantastisk råd og behjælpsomhed.
Vi nyder vores udestue hver eneste dag - allerede her fra foråret - og "ærgre os" lidt over, at vi ikke har fået den for flere år siden:-)
Vi kan kun varmt anbefale Win Door som leverandør af din udestue m.m.

14. Mai 2022

Enestående kundeservice

Enestående kundeservice. Hver gang der har været problemer forårsaget af os selv har windoor og Lene grebet os og ved hjælp af god rådgivning fixet problemerne.

Dygtige og venlige montører!

1. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et meget veludført stykke arbejde

Et meget veludført stykke arbejde.
Vi er simpelthed så glade for udestuen og har virkelig sat pris på at aftaler er blevet overholdt og der er leveret et produkt hvor der er kræset om mindste detalje
Jeg kan kun anbefale dem til andre.

3. Oktober 2022

Tak for hjælpen

Jeg har tidligere i april skrevet en frustreret anmeldelse af Win-door firmaet med kun to stjerner. Den har jeg slettet nu, da firmaets nye ejer Martin efterfølgende har hjulpet os med at få løst problemerne med vores 4 år gamle Win-door udestue, hvor bl.a. taget var utæt. Martin sørgede for at vi kom i kontakt med et tømrerfirma her på Sjælland, som sendte to seriøse og grundige håndværkere, som udførte diverse reparationer. 👍
Siden vi fik opsat vores udestue for 4 år siden her i Brøndby, er det gamle firma åbenbart ophørt og Martin har ‘overtaget’ firmanavnet og fungerer nu kun i det jyske (som jeg har forstået det). Trods det har Martin udvist stor hjælpsomhed i forhold til at vi kunne få hjælp til at få udbedret problemerne der var opstået.
Win-door får hermed 5 stjerner for god service. ⭐️

23. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr