Wendt-netBewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har igennem de sidste 20 år haft adskillige websites hos Wendt-net. Deres webhosting løsning har altid været stabil og tidligere har der været rigtig god, kvalificeret og hurtig support. Men d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wendt har problemer med stabilitet. Serveren var ofte nede og oveni fik jeg flere gange tilsendt forkerte faktura. De er dog billige men overodnet kan jeg ikke anbefale dem

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mine oplevelser med Wendt-net er, at de er langsomme om at svare på mail. Der kan gå flere uger, før de svare på mail. I forbindelse med at de skiftet over til nye server, har vores hjemmeside vær... Mehr ansehen

1. Web-Hosting-Unternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wendt-net.dk levere kvalitets webhosting til private og virksomheder til meget overkommelige priser, Wendt-net mener ikke at det er nødvendigt med " tårnhøje priser " for at kunne levere stabil sikker hosting af din mail og webside. Det har wendt-net gjort siden maj 2002. Vi er så sikre på vores produkt at vi giver op til 9 måneders gratis host ved flytning fra andet webhotel.

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uprofessionelt

Serverflytning som startede 24.12 og resten af juleferien, som så gik helt i kage, det er helt uprofessionelt og utilgivelig. Vi måtte kalde folk på arbejde for at lave nødretning, og det endte med at vi måtte flytte hosting d. 28.12 fordi vores hovedside var helt offline. En af vores mindre sider er stadig nede kan jeg se, så vi kommer ALDRIG tilbage.

4. Januar 2013

Hej Jesper
Jeg er ked af at du har haft den oplevelse, og dybest set er det lige meget hvornår man laver en stor omlægning i et system, men når man vælger at splitte sin side op så man ikke bruger vores DNS system, eller vælger en gratis mail i stedet for den der følger med, uden at give oplysninger om det, lukker man af for vigtig information.
Du ringede til mig under flytningen og spurgte om du kunne få den gamle server til at køre indtil du fik rettet dine sider op, det fik du så lov til, jeg har derud over intet hørt fra dig og heller ikke at dine sider ikke virker, vi har ikke haft mulighed for at teste det, fordi du ikke rette DNS så det pegede på de ny server.
Derfor mener jeg din kritik er helt ubegrundet og usaglig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt service, perfekt fobindelse, billigt

jeg har i længe tid søgt internetet igennem for en god website host.
og jeg har endeligt fundet en som jeg er 100% tilfreds med.

De svare inde for nogle timer vis du har nogle problemer.
og jeg har aldrif haft nogle problemer som ikke var igang med at blive løst eller blev løst ved bare at skrive til dem.
helt perfekt.

1. Januar 2013

Service i særklasse

Vores tidligere hjemmeside-udbyder viste sig i længde meget lidt serviceminded og der forekom ofte nedetider.
I vores søgen efter en ny udbyder faldt vi over Wendt-net, som vi endte med at vælge. Og det har vi ikke fortrudt ét sekund!
Servicen ligger lysår foran, hvad vi var vant til, og langt ud over hvad man med rimelighed kan forvente.
Vi kan uden forbehold anbefale wendt-net.

3. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Driftsikkert, god service og billigt

Der bliver taget hånd om de få problemer man måtte have og man er hurtigt i gang.
Driftsikkerheden er stor og oppetiden må være meget høj.
Alt i alt en god oplevelse med få problemer!
Når jeg ikke er oppe at toppe med fem stjerner kan det være min egen uvidenhed, der spiller ind. Jeg synes det er lidt trægt at ændre tabeller i SQL*basen. Visual Web Dev. express kan ikke og SQL-manageren har kun delvis rettighederne, så man skal kunne jonglere en del med et register for at rette i det hvis der i forvejen er data. Men der findes måske andre værktøjer. Så jeg tilføjer en 'Pil opad'!

2. Oktober 2012

Hej Jørgen
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot, men jeg er da lidt ked af at høre du oplever problemer med at rette i din SQL database, du er meget velkommen til at sende en mail med problemet, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.
Der skal ikke være begrænsninger i at rette tabeller på din database.

5 ud af 5

Jeg kan helt klart anbefale Wendt-net.dk webhosting.
Wendt-net.dk har hurtig dansk support og forstår at give ordenlig service, ingen skjulte ekstra-betalinger. Kunder kan bruge store mængder båndbredde og plads uden problemer.
Har også høj oppetid og god hastighed.

16. März 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tæt på optimal service - nærværende personlig betjening

Servicen er overordnet god. At man (som webdesigner/webprogrammør) ret tit kan komme ud for små detaljer i serveropsætningen, der kan få læsset til at tippe, er mere tåber som Microsoft's og lignende standardsættende elefanters skyld (min serverplads ved Wendt er jo som førnævnt MS).

Jeg tror at man som normal/traditionel bruger vil være meget tilfreds.

Specielt grundet den nærværende personlig betjening

9. November 2011

Hej Thomas
Mange tak for din anmeldelse af Wendt-net, jeg er da ked af at høre du syntes at servicen er rodet, jeg går ud fra at du mener kontrolpanelet: Kontrolpanelet er et standard panel, hvor jeg ikke har ret store muligheder for at lave om på det.
Men hvis der er noget du vil ha hjælp til i panelet har du jo altid mulighed for at ringe til mig, så skal jeg guide dig igennem.
Jeg kan ikke rigtigt se hvad du mener med " små detaljer i serveropsætningen ", det er jo ret svært at skulle tilpasse en server til meget de behov som den enkelte programmør stiller, her er man nød til at holde sig til standard opsætningen, men også her hjælper jeg dig gerne med en løsning på dit problem, men det ved du jo godt.

Godt og pålideligt

Tingene fungerer, og man kan altid få svar, hvis man er i tvivl... Rigtig fin pris for asp.net-ydelser.

8. November 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God pris og god service :-)

Jeg har kun oplevet et enkelt nedbrud i det halve år, jeg har brugt Wendt, som til gengæld varede i 12 timer. Så langt et nedbrud oplevede jeg aldrig i de 10 år på mit foregående web-hotel. Til gengæld er prisen en 10-del af, hvad jeg betalte tidligere. Så det hænger nok lidt sammen.

Man får meget for pengene, så pil op herfra.

8. November 2011

Hej Nikolaj
Mange tak for din anmeldelse, du har ret at nedbruddet på 12 timer var alt for lang tid, men mange gange sker det at efter et nedbrud kommer der flere følgevirkninger.
Problemet opstod med et helt banalt strømudfald i fordelingen i serverrummet.
I forbindelse med det strømudfald var der noget udstyr der ikke overlevede, der var en del diske i SAN udstyret der skulle udskiftes, og det var her tiden gik.
Der var teknikker fra hostingcenteret i Glostrup og tekniker fra Dell til at løse opgaven. Og det var vigtigt at alle data kom med over, så vi ikke efterfølgende skulle til at lægge en backup ind.

God til prisen

wendt-net.dk tilbyder et godt produkt til en billig pris. Der er mange muligheder for bl.a. programmeringssprog på websiderne. Til tider lidt lang svartid på forespørgsler i HelpDesk (dog langt oftest under et døgn), men absolut ikke noget kritisk. Jeg er godt tilfreds

28. September 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt webhotel for pengene.

Har haft webhotel hos wendt-net.dk i over 4år.
Har ikke oplevet meget nede tid på de år.
hurtige til at svar på mailen.
Hurtige løsning på problemer.
Kontrolpanel er nemt at går til, for at sætte MySQL data baser op, mail OSV, op.

9. August 2011
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

For lang svar tid på email

I forbindelse med at de skiftet over til nye server, har vores hjemmeside været nede pga. vi skulle gå ind og ændre koden på hjemmesiden. Det har jeg oplevede 2-3 gange.

De er dog hjælpsomme, når de endelig svare på ens mail, men de er bare alt for lang tid om at svare.

17. Mai 2011

Hej Michael
Jeg er ked af at høre at du syntes der går for lang tid inden du får svar, men det er lidt svært for mig at se hvad du mener med lang tid, da du er meget anonym her.

Normalt modtages der svar inden for max et par timer, hvis det er i dagtimerne.

Du siger at din side har været nede 2 - 3 gange på grund af serverskift, så tit skiver vi nu ikke system, og langt de fleste kunder har fået rettet deres koder omkostningsfrit inden for kort tid efter at fejlen er opdaget.

Har du er problem der kræver hurtig hjælp, er der jo mulighed for telefon support, som er gratis.

Jeg ville meget gerne ha du afsløre hvem du er.

God support altid

Jeg har brugt wendt-net i et par år nu og jeg er især glad for
Hurtig og venlig support, fantastisk at man kan få telefonsupport lørdag aften
Uden at skulle betale ekstra for det.
Jeg har bare en lille side til fornøjelse hvor jeg forsøger med forskellige ting.

Jeg kan helt klart anbefale wendt-net

15. April 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super effektiv service til fornuftige priser

Fantastisk service, stabilitet og mange muligheder har imponeret mig lige så længe jeg har brugt Wendt-net.
De er altid hurtige og hjælpsomme og parat til at finde løsning på det problem, der opstår. De er nemme at komme i kontakt med på mail, telefon, og altid med hurtige svar.

God information om nye produkter og alternativer.
Kan absolut anbefale denne udbyder til din hjemmeside, hvis du indimellem har brug for god support.

14. April 2011

Lille Host med STORE muligheder

Baseret på en måneds hosting kan jeg kun rose Wendt-Net for muligheder og overskuelighed både på prisen og teknologien hænger det sammen...

Dertil skal det siges at jeg meget få steder har set muligheder for både PHP og .Net på samme webhotel....
Kanon Host for en kommende WebIntegrator

12. April 2011

Fantastisk

Har brugt Wendt-net i flere år til flere domæner. Super god service og nem at komme i kontakt med. En fornøjelse!

9. Februar 2011

god og venlig support

wendt er en lille udbyder som igennem mange år har givet en god, hutig og tålmodig support til alt hvad jeg har kunnet finde på af problemer.

9. Februar 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr