Contact gezocht via de mail, goede aanbieding gehad, goederen betaald en opgehaald in Lelystad. Ging allemaal prima. Betrof een boegmotor Minn kota en aanverwanten. Aanreder.
Unternehmen hat geantwortet
Ongelofelijk lage prijs die eigenlijk te mooi was om waar te zijn. Na telefonisch contact toch overgegaan tot aankoop en 3 dagen later mijn nieuwe Lowrance HDS 12 live in ontvangst mogen nemen. Hart... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Netjes zaak afgewerkt. Zeer goede prijs voor het product. Goed telefonisch bereikbaar. Jammer dat het bedrijf niet echt vertrouwen uitstraalt op h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Watersportproducten.nl was bij mij niet bekend, dus op internet gekeken naar recensies omdat ik een mooie aanbieding had gezien van de Xplore 12 icm Mega Live 2 van Humminbird. Contact via e-mail was... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Watersportproducten.nl De webwinkel voor al uw watersportartikelen Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
zeeheld 180, 5342 VX, Oss, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Snel geleverd voor een nette prijs. Ook snel en adequaat antwoord op mijn vragen.

Antwort von watersportproducten.nl
Vanaf de eerste vraag tot aan de gekochte Minn Kota Terrova zeer tevreden over de afhandeling.
Op vragen goede antwoorden, het juiste advies bij een vraag over een ander artikel en een hele mooie prijs aangeboden gekregen voor een nieuwe model.

Antwort von watersportproducten.nl
Apart, Quote gevraagd voor Raymarine Element 7 met andere transducer...In 1e instantie antwoord: 1000 euro te duur...🤭
Sorry, foutje, 2e offerte
Toen heb ik een offerte opgestuurd van waar ik eea goedkoper kon krijgen, ( laat het ons zien, gaan we onder zitten met nog 40 euro winkeltegoed), met naam van de winkel...
Reactie was, "ga dan lekker daar naar toe" ...
Mooi voorbeeld van hoe je geen zaak moet runnen 🤣

Antwort von watersportproducten.nl
Helemaal top zeer goede prijs goed contact gehad ivm track en trace zeker een aanrader

Antwort von watersportproducten.nl
Top bedrijf ben zeer goed geholpen 1 tefoon en je wordt netjes te woord gestaan.
Complete livescoop lvs 34 met mooie garmin scherm aangeschaft.

Antwort von watersportproducten.nl
Alles prima op klein detail, de montageplaat hadden ze uitgepakt en zo opgestuurd waardoor dat we de beschrijving miste want die staat aan de binnenkant van de doos.

Antwort von watersportproducten.nl
Ik ben uiterst vriendelijk en vakkundig te woord gestaan tijdens mijn telefonisch contact. Hetgeen waar ik voor belde was helaas niet meer voorradig. Er werd mij de volgende via email een uitstekend alternatief aangeboden voor een zeer schappelijke prijs.

Antwort von watersportproducten.nl
Producten na weken nog niet ontvangen.

Antwort von watersportproducten.nl
Veel keuze tegen scherpe prijzen.
Niet de volgende dag thuis maar wel binnen een week. De updates per mail ontbraken dus is beetje afwachten wanneer de bestelling komt.

Antwort von watersportproducten.nl
DEGELIJK ADVIES, JUISTE PRIJS-STELLING, KENNIS VAN ZAKEN, wel enige vertraging bij uitlevering, moest zelf nabellen. "GERNE WIEDER" !!

Antwort von watersportproducten.nl
Prima levering, niets mis mee.
Veel betaalopties mogelijk waardoor het risico voor deklant ook kleiner wordt bij grote aankopen.

Antwort von watersportproducten.nl
Eerst wat twijfels over de site/vestigingsadres en telefoonnummer. Maar na een telefoongesprek/mail contact kreeg ik een zeer positieve indruk, waaronder het product advies. Uit eindelijk een bestelling geplaatst en deze was binnen 2 dagen binnen, helemaal super dus!

Antwort von watersportproducten.nl
Het was even spannend want het bedrijf straalt geen professionaliteit uit maar het is allemaal goed gekomen. Duidelijke communicatie via marktplaats gehad. Dus wat mij betreft, betrouwbaar goed bedrijf.

Antwort von watersportproducten.nl
De prijs was heel goed. De verzending was wat trager dan verwacht (slechts een paar dagen) omdat het product rechtstreeks bij de fabrikant vandaan kwam (uit Duitsland). Gelukkig heb ik er geen haast mee. Het product voldoet prima en ik ben hier heel blij mee.

Antwort von watersportproducten.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.