Wash and Care B.V. Bewertungen

1.577
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gersan was precies op tijd. Heeft bij een temperatuur van 32 graden 3 uur lang non-stop gewerkt en een prachtig eindresultaat afgeleverd. Ik ben heel tevreden en kan Wash & Care (in het bijzonder Gers... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Communicatie prima in orde en vriendelijke jongen. Binnenkant van de auto erg netjes geworden, de buitenkant heb ik een klein beetje moeten corrigeren maar al met al een prima service. Koplampen polij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend vriendelijk en professioneel. Dat ze naar jou toe komen is ook heel erg fijn! Elk hoekje wordt stevig aangepakt. De vlekken waren binnen no time verdwenen en de stoomreiniging verwijderd al... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Op zich redelijk netjes gewerkt. Stoelbekleding is echter niet geheel schoon geworden. Er wordt heel erg veel vocht in de bekleding gebracht onder hoge druk. Duurde dagen (zelfs met elke dag een ka... Mehr ansehen

1. Professionelle Fahrzeugpflege
  2. Autowaschanlage
  3. Reinigungsfirma
  4. Reinigungsservice
  5. Hausreinigungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Wash and Care B.V. is een auto interieur en exterieur stoomreiniging op locatie die inschakelt voor de ECHTE schoonmaak - sinds 2011. - Autobekleding weer als nieuw - Losse Basis reiniging vanaf €59 in omgeving Amsterdam. Daarbuiten Compleet vanaf €119 - Abonnement vanaf €25 (geselecteerde gebieden) - Schimmel, rook of hondenlucht verwijderen - Lak weer als nieuw door te polijsten - Service aan huis zonder voorrijkosten in 6 provincies - Carwash voor wagenpark, vrachtwagen, campers, boten en bedrijfsmachines - Extreem vervuiling en verf reiniging Autoreiniging op locatie in omgeving Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Alkmaar E.d..

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

1577 Bewertungen

(1.577)

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snelle service maar wel wat aandachtspunten

Positief: Snelle service, makkelijk online te boeken. De medewerker dacht ter plekke actief mee over mogelijkheden voor het beste resultaat en gaf advies hierover. Bij afrekenen heeft de medewerker de welkomskorting niet meegekend, dit is achteraf netjes afgehandeld en het te veel betaalde bedrag werd snel teruggestort.
Aandachtspunten: Er lagen nog papiertjes onder de voorste stoelen. Tussen en onder de achterbank was helaas helemaal niet schoongemaakt.

13. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Not a good experience

1. Set time for 0800. Cleaning guy showed up at 0930.
2. I left for work and let the cleaner stay and put my keys in my mail slot after he was done, he left the windows of the car cracked open, it rained and got the interior wet...hopefully it doesn't get moldy again!
3. Didn't even clean the mold all the way off the floor mat, I had to throw it in my washing machine at home
4. Overall, not a good experience at all. Felt like a waste of 140EUR (40EUR extra for mold).

17. November 2023

Manier van werken

Bedrijf was netjes op tijd. Ze communiceren erg goed over van alles, dat ze onderweg zijn en wat ze van je nodig hebben.

Aan het eind was ik zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop ze te werk gaan.

13. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijk dat dit bedrijf aan huis komt…

Heerlijk dat dit bedrijf aan huis komt om je auto te reinigen. Ze hebben nog wel even stroom nodig mbv verlengsnoer. Er werd van tevoren gemaild/gebeld hoe laat ze ongeveer kwamen. Hou inderdaad de hele dag beschikbaar, want opgegeven tijden kunnen wisselen. De schimmel door lekkage op mijn achter bank is praktisch weg nu, heel fijn, en de auto is weer mooi schoon/fris van binnen. Een ster minder gegeven, omdat de beloofde ramen schoonmaak aan de binnenkant toch niet bleek te zijn uitgevoerd (zag ik pas toen ze al weg waren). Dus een tip, check met een lijstje ter plekke of echt alles is gedaan waar je voor betaald hebt. Voor de rest prima!

14. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Auto na reiniging nog viezer dan…

Auto na reiniging nog viezer dan daarvoor. Slecht bereikbaar per telefoon, trage reactie op mails.
Zeer klantonvriendelijkheid houding bij afhandeling klacht.

14. Oktober 2023
Wash and Care B.V.-Logo

Antwort von Wash and Care B.V.

Hartelijk dank voor je beoordeling.
Uiteraard vervelend dat je dit de staat is van je bekleding. Als we iets fout hebben gedaan komen we dat graag rechttrekken. Na 3 of 4 weken kunnen we simpelweg niet meer oordelen of de reiniging niet goed is uitgevoerd. Dit hebben we vooraf afgesproken en komt in alle mailverkeer weer ter sprake.
Om je toch tegemoet te komen willen we het tegen een gereduceerde prijs voor je rechttrekken.
Het is geen klant onvriendelijke houding. We volgen de klachtenprocedure die voor alle klanten hetzelfde zijn. Je hebt als klant zelf ook een verantwoordelijkheid. We gaan niet omwille van alleen positieve recensies buiten onze procedure werken.

Mvg, Ramon
Wash and Care

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Veel water, niet geheel schoon

Er wordt heel erg veel vocht in de bekleding gebracht onder hoge druk. Duurde dagen (zelfs met elke dag een kacheltje aan in de auto en raampjes op een kiertje) voordat bekleding weer grotendeels vochtvrij was.
Niet heel handig dat ze de rubber vloermatten terug hadden geplaatst op de doornatte vloerbedekking, dus deze zelf direct weer eruit gehaald tot het droog was.

20. Oktober 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Frisse geur ontbreekt

Er zijn 2 auto's van ons schoon gemaakt op twee verschillende dagen. 1. auto ruikt fris en 1. auto is wel schoon maar ruikt niet fris. De auto's hadden beide hetzelfde schoonmaakprogramma.

9. Oktober 2023
Wash and Care B.V.-Logo

Antwort von Wash and Care B.V.

Hé Oscar,

Bedankt voor je beoordeling.
Afhankelijk van de vervuiling en de complexiteit van reinigen icm de type materialen (vloer/bekleding), wordt de watergraad van de stoom bepaald. Niet alleen door het gekozen programma.
Hierdoor kan de ene auto helemaal droog zijn waardoor het geen of minder lange droogproces heeft.

Dat de ene auto niet fris ruikt heeft te maken met niet niet voldoende kunnen luchten (omdat deze dus wat vochtiger er gereinigd moest worden). Het belang hiervan hebben we daarom los van in de algemene voorwaarden, onderaan in de mail staan bij “ Let op”.
We hebben onze taken goed uitgevoerd. De nazorg was niet voldoende.
Ik adviseer de auto gestart te laten met de verwarming (als dat kan) met de ramen gesloten. Of nog zoveel mogelijk laten luchten.

Als je nog vragen hebt, mail ons gerust.

Mvg,

Wash and Care

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr