Das sagen Bewerter
Den nye TV boks digitale lydudgang virker ikke. Har været i kontakt med deres support to gange og de kan intet gøre. Den gamle udgang i Aities virkede. Jeg skal ikke betale for denne boks på grund af... Mehr ansehen
Efter skift til blå app, er det da fuldstændig umuligt, kun 1 i familien kan bruge IPad 👎 Nærmest umuligt at se TV på IPad, det er så mørkt hvis man vil se frem i programmet, og symbolerne på de f... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Skuffelse over hele linien ,det er en ommer
Den nye App er absolut en forringelse i forhold til det vi havde i forvejen. Tv guiden er ikke særlig overskuelig. Spole funktionerne er absolut ringe. Lyden er meget forskellig fra program til program. Det roder meget i det hele taget og vi bruger meget tid på at finde f.eks optagelser .Kan ikke forestille mig at det hele er børnesygdomme / begynder besvær. Det er en ommer.
Den nye TV boks digitale lydudgang…
Den nye TV boks digitale lydudgang virker ikke. Har været i kontakt med deres support to gange og de kan intet gøre. Den gamle udgang i Aities virkede. Jeg skal ikke betale for denne boks på grund af dette.
Elendigt efter skift til blå app.
Nærmest umuligt at se TV på IPad, det er så mørkt hvis man vil se frem i programmet, og symbolerne på de forskellige kanaler skal man gætte sig til, og det er på tv.
Har skrevet med flere medarbejdere, og ikke fået en pind ud af det.
Ved da ikke hvad de har tænkt på i Waoo, eller måske har de ikke tænkt, håbløst er det i hvertfald.
Waoo Play dårlig
Tvungen skift til Waoo Play. Lyden er rigtig dårlig og indstilling via tv, forbedrer kun lidt. Endvidere er billedkvaliteten ringere end tidligere.
Overvejer skift til anden udbyder!
Er lidt træt af at man nu sløjfer TV…
Er lidt træt af at man nu sløjfer TV boksene og i stedet enten skal streame eller have antennekabel rund i huset. Dvs. At selv et par år gamle TV måske ikke kan opdateres til nyeste software i tv’et skal have enten en cromecast/ Apple TV boks eller lignende sat til. Det er en omkostning for forbrugeren, enten på den ene eller anden måde. Kunne man ikke have fundet en TV boks der passer til det signal som Waoo sender ud i stedet for?
Skod boks
Det er lang tid siden, at jeg har oplevet noget ringere end den "smarte" opdatering til tv-boksen, der kom 3.marts.
Det slog hovedet på sømmet, og jeg har skrottet alt fra Waoo, som jeg ellers har været glad for i mange år.
Har flyttet internet abb til anden udbyder og bruger fremover blot streaming.
har haft Waoo som tv (og internet)…
har haft Waoo som tv (og internet) udbyder i mange år med Harddiskoptager (fra Waoo). Det har fungeret upåklageligt. Alle udsendelser kunne optages og spoles i, meget nemt at betjene. Nu Februar 2026 kommer denne her tvungne skift til deres nye Waoo Play boks. Hold da kæft sikken kæmpe+ tilbageskridt, kæmpe rodebutik og det værste er, at de fleste programme IKKE kan optages mere (eller ses on demand), og heller ikke spoles i. WAOO jeres TV abonnementet er opsagt! I skulle skamme jer !
min nye TV-boks 3930 fra Waoo
Har fået min nye TV-boks 3930 og har efter mange timer endelig fået den installeret. Der er en folder med, en Quickguide som man kan se hvordan man bruger betjeningen. Men.., der er ekstremt små ikoner, som vises i folderen, og måtte forstørre dem med min telefon. Plus at guiden efterlader mig flere spørgsmål til brugen, end før jeg læste den. Jeg er 67 år og mener jeg har nogenlunde styr på det elektroniske, men her måtte jeg give op flere gange. Guiden er skrevet så minimal, og billeder af ikoner, så det burde være enkelt, men desværre er det lige det modsatte. Desværre må Waoo forberede sig på ekstremt mange opkald fra utilfredse og frustrerede bruger, og garanteret lange ventetider over telefonen. Det eneste der er udførligt skrevet i folderen, er de sikkerheds-og juridiske oplysninger.
Hmm, en skam for de havde et godt produkt inden de skiftede deres TV-bokse ud….
Mange lange udfald på internetforbindelsen
Alt for mange og lange udfald på internetforbindelsen gennem de sidste par år. Vi snakker ugentligt og det varer mellem et par timer og flere dage. Man kan ikke få hjælp til problemet, men man kan til gengæld godt få lov at betale for den ikke fungerende forbindelse.
Frygtelig ny app
Frygtelig ny app, jeg giver snart op, har kun abonoment for at se Formel 1, resten er skrald og sovset ind i reklamer, og nu varsler i voldsom prisstigning samtidig med at i lukker kanaler
internet ok tv pakke slutty
KAOTISK oplevelse….
Jeg har tidligere været meget tilfreds med Waoo og deres app, men efter den nye opdatering til Blå App og ny boks er det en meget kaotisk oplevelse. Opbygningen af menu og funktioner, TV oversigt, optagelser er rodet rundt. Lyden kommer og går når man ser optagelser og også ind imellem live TV. Det kan på ingen måde anbefales. Prisen er i øvrigt vanvittig med tanke på kvaliteten af produktet.
Prisstigninger igen igen
Nu kommer I med prisstigninger igen, jeg forstår ikke I kan blive ved. I kommer med undskyldningen om ting er blevet dyre, men det sjove er at I har råd til at smide både Viaplay og nu Disney plus ind i pakken.
Skrammel
Jeg vil helst give 0 ✴️, men det kan man dsv ikke! Det nye blå Waoo er det værste ufærdige skrammel, der virkelig får mig til kraftigt at overveje et skifte! Man kan ikke zappe mlm 2 kanaler, får konstant “systemfejl 4, 12 og 14”, så jeg slet ikke kan skifte, hvis det da overhovedet kan startes op. Der kan kun køre 1 enhed ad gangen, hvilket er fuldstændig uholdbart! Hver 2. gang starter Start Forfra midt i et program, og ringer man til Teknisk Support blir man bare sendt videre til Aura - som ikke kan hjælpe eller har lukket!🙄og som prikken over i’et, så kommer der lige en prisstigning 😡 det er sgu frækt! Øv!!
Elendigt efter opdatering
Elendigt efter leverandør har flyttet os fra orange app til blå app. Alt sejler. Program opdateringer fungerer kun 2/3 af tiden. Bliver skubbet af program og kanal når man ser noget forskudt. Virkelig fedt når man er halvvejs i udsendelsen.
Har virket super godt i flere år, og nu gennem flere uger elendigt.
De LYVER i deres TV annoncer
De LYVER i deres TV annoncer
De påstår at de kan give en bedre pris!
det kan de IKKE, de lyver som en hest kan rende.
brug ikke dette firma at all
har selv 1000/1000 men prisen er den samme som Y.S. overalt der foregår et eller andet pris samtale mellem ALLE firmaerne i Danmark.
Jeg har selv Energi FYN, men er nød til at skifte fra dette selskab som åbenbart er korrupt
SKIFT NU til et andet. selskab, for de tager alt fra dig, hvis de kan.
Jeg har Bevis på min påstand at de LYVER!!!!!
Hold nu kæft jeres nye streaming er…
Hold nu kæft jeres nye streaming er noget l....
Vi opsiger tv og internet ved jer nu, som følger at det 🤮🤮🤮
Ufærdig app!
Ufærdig app!
Jeg har i mange år haft Waoo TV. Og været kanonglad for det. Det har altid virket
Men det nye Waoo PLAY er under al kritik!
Efter halvanden måned kan det stadig ikke lade sig gøre at se tv på mere end 1 tv ad gangen (i følge waoo.dk skulle man kunne være på 5 enheder samtidig)
Snakkede med teknisk support for 2 uger siden, men der er intet sket siden:-(
Det tog et par uger, før at optage-og start-forfra fungerede.
Det er et meget ufærdigt produkt der er blevet lukket ud.
Jeg kan acceptere lidt børnesygdomme, men det her er jo slet ikke klart.
OG så kom der jo lige en mail, med en prisstigning!
Jeg begynder at tvivle på at vi har Waoo, efter Nytår...
Waoo var engang rigtig godt !
Waoo har været fantastiske sit gamle orange udtryk. Det ny blå Waoo er så helt hen i skoven af uoverskuelighed så jeg VIRKELIG overvejer at få en anden udbyder !
Få dog rettet op på jeres nye udtryk!!!
Stor forringelse hvorfor kan man ikke give 0 stjerne.
Har været vældig godt tilfreds med det tidligere Waoo. Den nye opdatering er bare for dårlig. Tv oversigten er uoverskueligt, film kan åbenbart ikke optages, når de er igang eller også har jeg ikke sat mig ind i tingene. Ting skal ikke være kompliceret, de skal bare virke. Tror jeg har skiftet til en anden udbyder inden for de næste par måneder.
Synes,det er ærgeligt, noget der har fungeret så godt er blevet så elendigt.
Hvis jeg kunne, blev det til 0 stjerne, men man.kan åbenbart ikke give mindre end 1.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.