SUPER kundesupport og svartider. I forbindelse med arbejde på hjemmeside for en af mine kunder har jeg gang på gang oplevet virkelig god kundesupport og hjælpe hos Wannafind. Svar kommer prompte, hj... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Nok den bedst support jeg har oplevet i branchen - og jeg har været i kontakt med mange forskellige virksomheder igennem vores bureau. Tager altid telefonen inden for rimelig tid. Er super venli... Mehr ansehen
Jeg har været kunde ved Wannafind, Zitcom, Curanet, Company Mobile, Uno Euro, Happiimobil (kært barn har mange navne) i 5 år nu. Der er tale om et multihus med rigtigt mange talenter og god service.... Mehr ansehen
Jeg har været hos Wannafind siden jeres start i 2001. Flere forskellige virksomheder (restaurant, øko-butik, vinhandel m.fl.) almen boligafdeling og børnehaver i Nordjylland - har gennem årene delt mi... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wannafind leverer professionelle Hostede løsninger til private og erhverv i Danmark. Udbudet af produkter breder sig over en vifte af web-, cloud- og hostede løsninger.
Kontaktinformationen
Højvangen 4, 8660, Skanderborg, Dänemark
- 70 23 55 66
- support@wannafind.dk
- www.wannafind.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service
Deres produkt er fantastisk og deres service er ligeså - hurtige svar og dygtige medarbejdere.
Ultimativ service
Service er ikke noget man taler om hos wannafind.dk, men noget som man praktiserer. Det gælder hele vejen rundt. Salg, support og bogholderi yder en super service med kunden i centrum!!!
Jeg kan varmt anbefale Wannafind.dk
Mvh
Frank Wugt-Mogensen
Segmentum markedesanalyse
Stabilitet og Service
Har været kunde i 12 år. Fremstår som solidt og stabilt firma. Jeg har altid modtaget hurtig og kompetent hjælp og service. Tak Wannafind.
Wannafind - service og løsning i top
Jeg har brugt Wannafind siden jeg startede virksomed i 2005. De har altid leveret et produkt med en uhørt god stabilitet og brugervenlige funktionaliteter. Når man har brug for support er den hurtig, kompetent og assisterer endda med ting, som egentlig ikke hører en webhotelleverandør til. Vi har flere sites og, som sagt, har vi altid været mere end tilfredse. Wannafind går over and beyond!
God service, super support
Har lige flyttet foreningens domæne til Wannafind på en Drupal platform, med de udfordringer det giver. Har haft brug for support to gange if. m opsætning og test. Altid hurtigt svar og venlig betjening, ellers har alt kørt som det skal. Der er altid nogen der svarer ved henvendelse.
Kan klart anbefale Wannafind
Dejligt let at gå til og fin hjælp
Jeg forstår ikke så meget af det med vores hjemmeside, men her fik jeg super hjælp til hvordan jeg skulle indstille vores mails. Tak for det.
Hurtige, hjælpsomme - super service.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Wannafind.dk - altid hurtig med hjælp og vejledning når man har brug for det. Altid høflige tilbagemeldinger, selvom man stiller mange spørgsmål.
Er du ny i webshop branchen og lægger du vægt på, at kunne ringe efter hjælp - så kan jeg kun anbefale wannafind.dk.
Forventninger overgået med fantastisk kundeservice.
Utrolig smidig, kompetent og hurtig løsning på et problem, som jeg helt selv var skyld i.
Efter en søndag eftermiddag at have slettet indholdet på en underside på en hjemmeside hostet af Wannafind, kontaktede jeg Wannafind support, som lovede at få kigget på sagen den kommende dag.
Det næste jeg hørte fra Wannafind support var at data var blevet gendannet. Super kundeservice.
Det var også utrolig betryggende at Wannafind support gjorde meget ud af at få mig til at verificere mig, så risikoen for, at data faldt i de forkerte hænder blev minimeret.
Jeg vil klart anbefale Wannafind support til alle.
Udholdenhed og Service
Efter at have flyttet vores domæne over på en dedikeret server, opstod der et mail problem med de auto-responsers som vores domæne automatisk sendte ud.
Wannafinds Flemming, tog fra start ejerskab af problemstillingen - og selvom det tog en del dage at finde fejlen havde Flemming smil i stemmen hver gang jeg ringede for at rykke på sagen.
Jeg sætter pris på en samarbejdspartner, der er udholden når "skaden" sker.
Tak for god service :)
Ekstrem Godt
Har været kunde ved WannaFind.dk i over et år nu, og kan på alle punkter anbefale dem, en service man ikke får mange stedet, og synes det er super geniale løsninger de har til meget fornuftige penge... Er du nystartet virksomhed som jeg selv, kan jeg kun anbefale dem. kan godt ske du kan finde noget som er lidt billigere andre stedet, men tro mig, du får det hele 100 gange igen. 6 stjerner til jer...
God Support, Hurtigt Svar, God Service
Skulle have flyttet en side til Wannafind skrev til deres support fik hurtigt svar og hjælp med det hele, kanon support og god hosting!
Driftsikkerhed og support i top
Vi har anvendt mange af Wannafinds produkter og tjenester gennem de sidste 15 år og kan varmt anbefale virksomheden. De er meget kompetente på deres områder og har meget stabile og driftsikre systemer.
Når man har brug for support, er der normalt ingen ventetid og de er flinke til at forstå problematikken fra kundens synsvinkel og hurtige til at svare eller løse de ønsker man måtte have.
Direktør
Dannie Ybarra Nielsen
TeleNordic Communication
Det fungerer bare
Wannafind har hostet vores hjemmeside i 7 ½ år uden et eneste problem. De få gange, vi har haft brug for kontakt, har der været hurtig, effektiv og ikke mindst venlig respons og spørgsmål er blevet løst med det samme.
Nemt, overskueligt og service i top.
Jeg har brugt wannafind som webhotel og webshop erhvervsmæssigt i nogle år, og kan virkelig anbefale deres hosted shop løsning til nystartende virksomheder der måske ikke har så stort et kendskab til kodning. Deres shops har mange forskellige designs at vælge imellem, og til forskel fra andre udbydere er disse skabeloner flotte fra start af.
Derudover har jeg kun haft positive oplevelser med kundeservice, som står klar med hjælp til det mindste spørgsmål, og afhjælper hurtigt et evt. problem. Samtidig afholder de gratis workshops hvor du kan få hjælp til opstart og kan prøve kræfter med systemet.
Klar anbefaling herfra.
De har styr på det :)
Jeg har arbejdet med flere af Wannafind's produkter i længere tid nu, og jeg har hele vejen igennem kun oplevet en positiv og professionel behandling. Mine opgaver har varieret fra daglig drift, til design, funktionalitet, udveksling af data, og kodning i systemets template-kode "Smarty".
Lige fra den daglige drift og forståelse af webshoppen, til den mere komplekse kodning af design og funktioner, kan jeg kun sige at Wannfind's produkter virker meget gennemtænkt og brugervenlige.
Når jeg har brug for hjælp/svar fra supporten, bliver jeg altid mødt med en super service og kvalitet, og ikke mindst en realistisk forventning til hvornår/hvordan en opgave kan løses.
Jeg kun varmt anbefale Wannafind....men kun hvis man både ønsker den bedste kvalitet i softwaren, og i menneskerne bag til dagligt :)
WANNAFIND er det bedste WEB/MAILHOTEL EVER!!! Fantastisk Support...
Som kunde hos Wannafind gennem 8 år kan jeg kun sige, at det har været det bedste Web/Mailhotel for mig og min virksomhed. Fantastisk support, altid positive og hjælpsomme og at se virksomheden blive ved at udvide deres hostingløsninger viser også bare de er innovative og hører til blandt toppen af udbydere...
Tak for 8 fantastiske år.
Fantastisk service og support
Gode produkter og en fantastisk service. Altid hurtigt hjælp og support fra en glad og meget servicemindet medarbejder. Der findes mange udbyder af disse produkter men ingen har så gode og hjælpsomme medarbejder.
Wannafind er en kvalitet host udbyder
Jeg har været hos Wannafind i 8 år, og 100% tilfreds. Der bliver altid fundet en løsning på de problemer jeg måtte have i min virksomhed, og selvom det godt kan drille med kommunikation og kultur forskelle imellem et indisk udviklingsteam, og wannafinds support afdeling, så har Wannafind altid været proffesionelle og fundet frem til løsningen.
Wannafind er bestemt ikke de billigste, og i de 8 år har jeg også flyttet mindre ydelser til andet firma, men til de større hosting ydelser holder jeg mig til Wannafind.
På trods af at det er et stort firma, så har jeg mødt stor forståelse for de ufordringer en iværksætter kan sidde med, så stor tak til Wannafind/Stefan som har sin del i at mit firma i dag er Europas største online festmusik booking bureau med 25.000 artister i 10 lande.
Kun ros fra Dansk Pejsecenter!
Man skal huske at rose når nogen gør det godt, så jeg synes lige jeg vil smide en anmeldelse til wannafind som jeg synes de fortjener.
Jeg kan varmt anbefale wannafind som it leverandør. Jeg har min shop og mail system igennem dem og det fungere bare! Brugervenlig og køreklar løsning som aldrig har været nede eller langsom endnu. Og ros til deres altid venlige kunderservice som er nemme at få fat i, og som har guidet mig tålmodigt igennem et utal af (nok dumme)spørgsmål.
super venlig og kvalificeret
det har været en fornøjelse af få hjælp til skiftet fra en normal mail løsning til en exchange løsning - jeg er bestemt tilfreds med Wannafind.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.