Wannafind.dk A/S Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER kundesupport og svartider. I forbindelse med arbejde på hjemmeside for en af mine kunder har jeg gang på gang oplevet virkelig god kundesupport og hjælpe hos Wannafind. Svar kommer prompte, hj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nok den bedst support jeg har oplevet i branchen - og jeg har været i kontakt med mange forskellige virksomheder igennem vores bureau. Tager altid telefonen inden for rimelig tid. Er super venli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde ved Wannafind, Zitcom, Curanet, Company Mobile, Uno Euro, Happiimobil (kært barn har mange navne) i 5 år nu. Der er tale om et multihus med rigtigt mange talenter og god service.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været hos Wannafind siden jeres start i 2001. Flere forskellige virksomheder (restaurant, øko-butik, vinhandel m.fl.) almen boligafdeling og børnehaver i Nordjylland - har gennem årene delt mi... Mehr ansehen

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Commerce-Lösungsanbieter
  4. E-Mail-Dienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wannafind leverer professionelle Hostede løsninger til private og erhverv i Danmark. Udbudet af produkter breder sig over en vifte af web-, cloud- og hostede løsninger.

Hervorragend

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super service!

Super service!
Skulle flytte webshop fra en anden webudbyder over til Wannafind. Alt gik bare perfekt!
5 stjerner herfra!!
Virkelig tilfreds!🙌🏽

31. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det mest seriøse hosting firma vi…

Det mest seriøse hosting firma vi nogensinde er stødt på, en kundeservices der er en konge værdig, og frem for alt så virker alle Wannafinds systemer, lige fra server til betalingsmoduler til webshop.

Med snart 10 år som kunde kan vi varmt anbefale Wannafind.

Jacob Tanis

22. März 2018

Wannafind.dk - Super support og fantastisk kundeservice

Jeg har nu været kunde hos Wannafind i 3-4 mdr med opstart af ny webshop. Da jeg ikke er nogen "ørn" til hele webdelen, er jeg meget glad for, at jeg har valgt Wannafind. Deres support afd svarer indenfor meget kort tid - altid!!!. De forlængde min opstart (prøveperiode) gratis flere gange, så jeg var næsten klar før jeg skulle betale.
Jeg kan kun anbefale Wannafind, det fungerer og så er det faktisk også billigt, så næsten for godt til at være sandt !!!

23. Juni 2017

Fantastisk kundeservice

Gennem mange år har jeg efterhånden haft Wannafind som webhotel, og det bliver jeg nok ved med mange år endnu.
Jeg startede med at bygge en wordpress-side og en web-shop op uden at have den ringeste ide om, hvordan man gjorde.
Det har været learning by doing hele vejen igennem. Det har kun været muligt, fordi jeg har haft Wannafinds fantastiske kundeservice i ryggen, hvor de adskillige gange har reddet mig ud af kaos.
De er altid til at få fat på - selv i weekenden og om natten har de svaret på mailen. De har hjulpet mig langt ud over, hvad der kan forlanges af en kunde service.
Hvis du føler dig på gyngende grund mht at bygge din egen hjemmeside op, så er det super godt at have Wannafinds hjælpsomme og dygtige team i ryggen. Jeg havde ikke klaret det uden,

27. April 2017

Professionel IT-Virksomhed

Wannefind.dk er et super professionelt og kompetent firma hvor kundeservice bare fungerer hvis man har brug for hjælp. Et opstået problem hvor Ronni Sørensen fra Wannefind kundeservice professionelt og hurtigt hjalp os ud af. Kan VARMT anbefale dem som partner i web-løsninger. Pro-tex A/S Kim Lorentsen.

3. März 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tålmodig, vedholdende og kompetent support

Et tilsyneladende trivielt problem udviklede sig over flere dage til flere forsøg og tests i samarbejde før vi fandt årsagen og løsningen.

Jeg oplevede en konstruktiv og professionel dialog fra start til slut med fokus på at det skulle virke for mig, kunden.

22. Februar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I får 5 stjerner herfra!!

Wannafind leverer altid varen, har haft hosting og bruger dagligt webmail i et par år efterhånden, aldrig oplevet nogen problemer!

Go service til en go pris, det bliver 5 stjerner herfra! :-)

21. Februar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prisværdig service og engagement!

Jeg kontaktede Wannafind for assistance ifht. udflytning af en kundes Exchange server, og jeg oplevede intet mindre end et helt igennem fantastisk engagement og service fra deres side. Løsningen kom i hus, og alle parter var tilfredse. Det er bestemt ikke første gang at jeg trækker på Wannafind i mit konsulentarbejde.

12. August 2016

Fremragende kundeservice!

Havde problemer med at opsætte min exchange-mail lokalt. Wannafind's support loggede på remote og fixede et relativt besværligt problem hurtigt og meget professionelt.
Har brugt Wannafind stort set siden de startede og kan kun varmt anbefale dem!

11. August 2016

En varm anbefaling!

Jeg kan på det varmeste anbefale Wannafind.dk
De spørgsmål jeg har haft undervejs i opbygningen af min webshop er blevet besvaret eller behandlet med stor professionalitet fra support-holdets side. Det giver en stor tryghed hos mig som bruger af Wannafind.dk - Tusind tak for jeres hjælp! :-)

25. April 2016

Dedikeret og kompetent service

Top-kompetent service og support ift akutte IT-udfordringer. Hjælp og støtte udover hvad man kan forvente, under almindelige omstændigheder. Andre firmaer opgav at løse mine udfordringer, men så kom jeg i tanke om Wannafind som jeg havde benyttet år tilbage. Super dedikeret og personlig service, TAK for det!

Jimmy
Frederik VI
Frederiksberg

14. April 2016

Super kundeservice

Jeg har nu to webhoteller hos wannafind.dk og må bare sige at jeg har fået super service fra deres side.
Deres kundeservice er virkelig kompetent og god, og de sidder altid klar til at hjælpe mig, også i de situationer, hvor det er spørgsmål lidt udenfor deres ansvarsområder. Jeg har virkelig fået hjælpe til alle mine (dumme) spørgsmål!
Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste. Noget af det bedste service jeg længe har oplevet.

17. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er mange udbydere af produkter og services som også udbydes af Wannafind. Vi har igennem vort engagement med Wannafind haft behov for support i forskellige sammenhænge. Jeg er selv ikke nogen "nørd" så når alt support, bliver til "sort" snak, overtager supporten min PC og udbedrer fejlen/ problemet, på få minutter. Wannafind får mine aller bedste anbefalinger.

4. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wannafind er et virkelig super firma, og jeg har kun gode ting at sige om dem. De er altid utrolig hurtige til at svare, selv hvis man har et problem i weekenden eller om aftenen. Jeg er utrolig glad for deres hjælp og fine service.

10. Januar 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pinlige beslutninger, useriøs service.

Opdatering:
WF fik travlt med at kontakte mig, over flere gange, efter anmeldelsen - om det er den eller bare generelt et ærligt ønske om at efterkomme en bedre service er svært at sige.

Der er stadig problemer, dumme fejl som viser at teknikken bare ikke spiller - jeg fik også forklaret at det lidt sejlede af en medarbejder der ringede mig op - før han trådte til - det synes jeg også er pinligt når det handler om folks betalinger.

Jeg opgraderer til 2/5 - det var stadig en horribel, pinlig og dårlige behandling + beslutning - men i det mindste prøver de at rydde op nu.

//////////////

Kort før jul vælger Wannafind at lave en kritisk ændring i deres Betalingssystem.

Ingen advarsler givet.

Vi står midt i julesalget og undrer os over at der nu opstår fejl i alle betalinger vi forsøger at behandle.

En ansat fra "kundeservice" er helt blank omkring foregående - efter henvendelse til hans teknikker kontakter han mig og fortæller "at nu virker det" "Borset fra noget med at den giver en fejl som ikke er relevant når man rører en betaling".

Nu er jeg nok af den holdning at "alt er relevant" når man har at gøre med kunders kreditkortsbetalinger - deres nye system som vi er tvunget til at bruge efter ovenstående December ændring er fyldt med fejl.

Jeg ringer ind igen og gør opmærksom på dette - det er tydeligt at det er irriterende for medarbejderen der er på vej på weekend (Deres "support" lukker allerede kl. 15 om fredagen) - imens jeg er ved at forklare problemer bliver jeg afbrudt flere gange - lettere frustreret forsøger jeg at få sagt hvad jeg vil - men midt i en sætning bliver jeg sat på hold.

Efter 5 minutters ventemusik bliver forbindelsen så afbrudt.

Jeg ringer tilbage og blive mødt med "du har ringet uden for vores åbningstid" da klokken nu er over 15.

De vender aldrig tilbage og fejlen ved betalingsgatewayen er stadig til stede.

Helt ekstremt uprofessionelt - sindssygt dårlig service og PINLIG lav standard for kvalitet er hvad jeg overvældende er efterladt med her.

Jeg håber BESTEMT at jeg bliver KONTAKTET på mandag med en UNDSKYLDNING, FORKLARING og et LØFTE om at gøre det bedre - ellers er jeg væk som kunde efter julesalget.

Ærgerligt!

Michael Keller

19. Dezember 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr