Waloo Bewertungen

TrustScore 2 von 5

1. Kaufhaus

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Beter dan je beste buur. Altijd toffe producten, nooit te beroerd om je te helpen. Ook bij jou in de straat.

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hier niet bestellen, site bestaat nog maar zijn failliet

eind vorig jaar bestelling geplaatst bij copicmarkersales.com, werd niet geleverd. Vaak per mail en telefoon contact gehad hierover en uiteindelijk aangegeven geld terug te willen en bestelling te annuleren. Bedrag van €50,90 Zou terug gestort worden, niet gebeurd en nu niet meer bereikbaar...... nu gelezen dat ze failliet zijn. Pffffffhh ben erin getrapt, helaas.

28. Mai 2020

Let op

Let op: ze handelen inmiddels ook onder Copicmarkersales. In het verleden heb ik daar altijd naar tevredenheid bij besteld, maar nu Waloo het overgenomen heeft kun je fluiten naar je bestelling en naar je geld. NOOIT BIJ BESTELLEN

29. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

17 feb een speakerset bestelt(rockford…

17 feb een speakerset bestelt(rockford fosgate store) tot op heden niks ontvangen.
17 maart hierover een mail gestuurd, geen antwoord en niks ontvangen.
Nu blijkt failliet. Geld weg en geen product.
Waarschijnlijk speelde dit al rond 17 feb. Dan toch bestellingen accepteren en laten betalen.

13. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

waloo is een afkorting voor…

waloo is een afkorting voor waardeloos... kijk het zit zo... je kunt failliet gaan, dat is niet iets om je voor te schamen, maar bestellingen aannemen EN laten betalen terwijl het al speelt dat is natuurlijk wel waardeloos, waarschijnlijk wist men dit al voor dat ze de afkorting WALOO gingen gebruiken.))

12. April 2020

oplichters

oplichters
Bestelling gedaan betaald maar niks geleverd gekregen
Meerdere mailtjes er heen gestuurd
Proberen te bellen maar nemen niet op

12. April 2020

Oplichterij

Bestelling gedaan via de meguiarsstore .
Geld kwijt = geen product
Mail = geen reactie
Telefoon = geen reactie
Uitgekookte afzetterij in een mooie website.

5. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar! Bestel niet !!

17-2 een bestelling gedaan
De een kwart nog niet geleverd
Heel dom nog een bestelling erachter aan gedaan
Rice bekers!
En nu niks .... en geen reactie op mail of telefonisch niet bereikbaar.
Onbetrouwbaar! Niet bestellen!
Ben echt bang dat ik mijn 60 euro kwijt ben 😢

1. April 2020

Bestelnummer: #000001595

Bestelling geplaatst op 17/02 jl.
Product bleek echter niet in voorraad te zijn..
Tot op heden mocht ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Bedrijf reageert niet meer (zowel per mail als telefoon onbereikbaar).

Zeker niet aan te raden!

31. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hier bestel ik NOOIT MEER!

Hier bestel ik NOOIT meer !!!!!!!!!
Sinds deze webwinkel verandert is in Waloo
Zėėr lange levertermijnen,onbestaande service die op geen enkele manier te bereiken is en ook vėėl duurder dan vroeger.
Een bestelling die op voorraad is en de dag erna wórdt verzonden duurt minimaal 3 weken als je veel geluk hebt.
Ook bij mijn voorlaatste levering plaatsvervangende producten ontvangen van een zėėr mindere kwaliteit maar wel aan dezelfde prijs.
Vanaf nu bestel ik op Amazon.nl
Vėėl goedkoper en direct geleverd zelfs uit Duitsland

14. März 2020

Bestelling geplaatst op dinsdag 18-2-20

Bestelling geplaatst op dinsdag 18-2-20
Zou donderdag 20-2-20 binnenkomen
Nog niks ontvangen
Telefonisch niet bereikbaar terwijl ze open zouden moeten zijn.
Geen antwoord op mails.
Oftewel geen klantenservice

Lief dagboek
1 week is voorbij
5x geprobeerd te bellen vandaag 15-2-20
Niemand te pakken gehad.
Morgen weer proberen.
Inmiddels 13x gebeld en na 7 minuten en 9 seconde krijg je dit bandje: het is momenteel erg druk probeer het later opnieuw en wordt je opgehangen!

26. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik houd er niet van om mensen af te…

Ik houd er niet van om mensen af te branden.
Maar ik had 14 december voor 120 euro aan auto shampoo en poets middelen besteld.
Dit werd niet geleverd, ik heb hier diverse malen contact over gehad en gevraagd of ze het geld terug kunnen overmaken omdat ik het al bij iemand anders besteld had ondertussen.
Er wordt van alles beloofd maar het geld is er nog niet en het is nu 9 februari.
Ik vind dit een hele slechte zaak!!!!

9. Februar 2020
Waloo-Logo

Antwort von Waloo

Van de 4 artikelen bleek idd helaas 1 artikel langdurig niet leverbaar te zijn. We hebben toen voorgesteld om de artikelen alvast te leveren die uit voorraad leverbaar waren, maar dhr van Diepen wilde wachten. Toen het enige niet uit voorraad leverbare artikel na een tijd nog niet binnen was is de bestelling idd geannuleerd en uiteindelijk netjes terugbetaald.

Waloo/Webelectroncs/Autheric

Dit bedrijf was voorheen ingeschreven als Autheric / Webelectronics. Producten besteld t.w.v. 778.00 euro. Deze zijn nooit geleverd. Ze nemen zelf geen contact op,reageren niet op mail dus zelf maar weer bellen. Komen met smoesjes over leveringsproblemen bij de fabrikant. Uiteindelijk besloten, na 5 weken, de bestelling te annuleren. Het bedrijf heeft per mail bevestigd het betaalde bedrag te retourneren. Ook deze belofte komen ze niet na. Nu zit ik na 5 maanden zonder producten en ben mijn geld kwijt. KOOP NOOIT BIJ DEZE WEBSHOP!!!!!! Gelukkig heeft de creditcardmaatschappij, na het aanleveren van alle mailgegevens en andere bewijsstukken, na intensief onderzoek, de schade vergoed. Laat iedereen GEWAARSCHUWD zijn.

N.B.
Het bedrijf had de orderstatus ondertussen ook nog gewoon op "geleverd" en "afgehandeld" gezet. De aankoop is gedaan via Paypal. Zelfs nu nog beweert Waloo het bedrag netjes gecrediteerd te hebben. Dit, terwijl de "terugbetaling van het aankoopbedrag" geannuleerd is door henzelf . Zo is mij door Paypal medegedeeld.

12. Januar 2020
Waloo-Logo

Antwort von Waloo

Beste Ed,

Wat jammer dat je een review als deze schrijft. Er is veel met jouw bestelling niet goed gegaan maar je hebt keurig het geld van ons retour ontvangen. Er is nooit te nimmer een chargeback vanuit de creditcardmaatschappij geweest. Helaas gaat er gewoon soms wat fout met een bestelling, maar dan lossen wij het altijd op.

Waloo

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tevreden klant

Sugru besteld! Hele vriendelijke klantenservice die mee denkt en snel antwoord! Product is top en oplossing voor mijn ‘probleem’ ook heel goed!

19. Dezember 2019

Slechtste webshop ooit

Bestelling geplaatst, na 2x zelf te moeten vragen waar bestelling blijft was er een vertraging door een storing. Kan gebeuren, na 3 dagen nog geen pakket, nogmaals gevraagd waar pakje bleef. Ineens was het bestelde product niet in voorraad (tot op heden nog steeds beschikbaar om te bestellen op de site, als je de site moet geloven is het ook nooit uitverkocht geweest) 3x moeten verzoeken om bestelling te annuleren. Bestelling staat nog steeds op bezig met verwerken. Klarna heeft de factuur inmiddels geannuleerd gelukkig. 4x verzocht om account en gegevens te verwijderen en ook dit is na bijna 2 weken nog steeds niet gedaan. Mensen bespaar je geld! Bestelling wordt niet geleverd en doen wat een klant vraagt kan dit bedrijf blijkbaar ook niet.

Ter aanvulling ik kreeg naar aanleiding van mijn review op hun facebook pagina een zeer ongepast pb bericht van wat later bleek een personeelslid van waloo. Waarom ik moeilijk deed over een pakketje, er sterven dagelijks kinderen en er is oorlog in de wereld. ?! Zeer zeer ongepast en onprofessioneel! Heel toevallig is zij ook de andere persoon die hier een review heeft achter gelaten naar aanleiding van haar ‘aankoop’

De reactie van waloo slaat ook nergens op ik heb geen telefonisch contact heb gehad en ook nooit mails heb ontvangen. Daarnaast gaan ze er weer niet op in hoe onproffesioneel het is dat een personeelslid van hun via pb op een zeer ongepaste manier contact op nam...

18. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr