w2m.travel Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Excursie Mallorca

Wij boekten tijdens onze vakantie op Mallorca een excursie naar Valldemossa via Corendon/W2M. Vooraf hebben wij expliciet gevraagd hoe lang de busrit zou duren. Ons werd verteld dat de rit ongeveer 45 minuten zou bedragen.

In werkelijkheid werden we om 13.15 uur opgehaald aan een rondpunt nabij ons hotel. Vervolgens hebben we gedurende lange tijd andere hotels aangedaan om passagiers op te halen en moesten we ook nog overstappen op een andere bus. Uiteindelijk kwamen we pas om 15.45 uur aan in Valldemossa. Dat betekent een reistijd van ongeveer 2,5 uur in plaats van de aangekondigde 45 minuten.

Voor iemand die snel wagenziek wordt, was dit bijzonder onaangenaam. We hadden slechts beperkte vrije tijd in Valldemossa, want om 17.30 uur moesten we alweer vertrekken. Om 19.15 uur waren we terug in de buurt van ons hotel. In totaal hebben we meer dan vijf uur op de bus gezeten voor een relatief kort bezoek aan het dorp.

Valldemossa zelf is absoluut de moeite waard en erg gezellig, maar de organisatie van deze excursie viel zwaar tegen. De informatie over de reistijd was niet correct en de verhouding tussen reistijd en bezoektijd was voor ons niet aanvaardbaar. Daarnaast werden wij niet aan ons hotel afgezet, terwijl andere gasten wel rechtstreeks aan hun hotel werden afgezet.

Wij raden Corendon en W2M aan om vooraf duidelijkere en eerlijkere informatie te geven over de werkelijke duur van de transfers, zodat klanten een weloverwogen keuze kunnen maken.

17. Juli 2026

Pésima experiencia con W2M (Cibeles / New Travelers) y su red Azul Marino en circuito a Croacia: 41 afectados.

Quiero alertar a futuros viajeros que busquen opiniones sobre W2M (World 2 Meet) y su red de agencias de viaje Azul Marino para circuitos senior o viajes a Croacia. Nuestra experiencia el pasado 21 de junio en un viaje combinado contratado bajo sus marcas ha sido nefasta, sufriendo el abandono total por parte del guía en el aeropuerto de origen y un desvío hotelero forzado a Neum (Bosnia y Herzegovina). Esto obligó a un grupo de personas mayores a soportar tres controles fronterizos en 2 días fuera de la UE para ver Dubrovnik, una grave vulneración que nos ocultaron en la información pre-viaje. Lo más grave es su gestión postventa. Ante una reclamación formal colectiva firmada por 41 de los 42 pasajeros del grupo, W2M se esconde tras un muro de 'bots' y respuestas automáticas para negarse a dar atención humana, infringiendo la Cláusula 10 de su propio contrato. Además, admiten por contrato que no aceptan el Arbitraje de Consumo. Ya están denunciados ante Kontsumobide y la Dirección de Turismo del Gobierno Vasco exigiendo expedientes sancionadores de oficio. Tengan mucho cuidado al contratar viajes a Croacia o cualquier circuito operado por W2M/Azul Marino; si surge un problema, les dejarán completamente desamparados detrás de un contestador informático.

21. Juni 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen